המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ג'ורדי:" יוסיף לנו מימד של ורסטיליות בצד שמאל".
מגן שמאלי על חשבון בן הרוש?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ג'ורדי:" יוסיף לנו מימד של ורסטיליות בצד שמאל".
מגן שמאלי על חשבון בן הרוש?
הלוואי, אבל לא זכור לי שהוא אי פעם שיחק מגן שמאלי
ימני? כן, אבל לא שמאלי
בגלל זה ניסיתי לחשוב מתי פעם אחרונה שפונגין שיחק מגן שמאלי בשביל שהוא וריקן יהיו המגנים שלנו
אלא שבעוד שנמני ואולי גם ביין יחזרו היום לישראל, המשיך קרויף ליעד אחר באירופה במטרה לסכם עם חלוץ זר מרשימה שיש ברשותו הכוללת גם את חלוץ מאיורקה בעונה שעברה, סטפן שצפ'וביץ'. אם גראסהופרס תשיב לבסוף בשלילה על דאבור, יסגור קרויף על מחליף. דאבור או החלוץ הזר יוכלו להירשם ביום שני, תחת המשבצת של רישום שחקן 24 שעות לפני המשחק, וכך יוכל אחד מהשניים לשחק ביום שלישי בבלומפילד מול ויקטוריה פלזן, בסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות.
MTA2311 כתב:בתכלס עכשיו, בן בסט אפס גדול, בדש לא לרמה ויצחקי הרבה אחרי השיא. אם מסתכלים נטו על הצורך, הייתי מביא את דאבור+ חלוץ זר. חבל שג'ורדי השאיר פה את בדש ובן בסט.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בתכלס עכשיו, בן בסט אפס גדול, בדש לא לרמה ויצחקי הרבה אחרי השיא. אם מסתכלים נטו על הצורך, הייתי מביא את דאבור+ חלוץ זר. חבל שג'ורדי השאיר פה את בדש ובן בסט.
בדש בקלות היה אפשר לשלוח לחפש קבוצה אחרת, בן בסט קצת יותר מסובך בגלל השכר המנופח שלו
אני חושבת שחייבים מגן שמאלי זר
אפשר להסתדר עם מה שיש מקדימה, הבעיה היא שבדש לא יעשה בעיות אבל כל מה שנשמע זה את הבכי של בן בסט מהספסל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בתכלס עכשיו, בן בסט אפס גדול, בדש לא לרמה ויצחקי הרבה אחרי השיא. אם מסתכלים נטו על הצורך, הייתי מביא את דאבור+ חלוץ זר. חבל שג'ורדי השאיר פה את בדש ובן בסט.
בדש בקלות היה אפשר לשלוח לחפש קבוצה אחרת, בן בסט קצת יותר מסובך בגלל השכר המנופח שלו
אני חושבת שחייבים מגן שמאלי זר
אפשר להסתדר עם מה שיש מקדימה, הבעיה היא שבדש לא יעשה בעיות אבל כל מה שנשמע זה את הבכי של בן בסט מהספסל
אני נוטה להאמין שבן בסט היה יכול למצוא קבוצה. מכבי הייתה צריכה להשתתף בשכר, אבל זה עדיף על להיתקע איתו עוד עונה. כבר די ברור שהוא בלוף, ועוד עונה כזאת והוא לא ימצא קבוצה שתשלם אפילו חצי מהחוזה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד