23 יולי 2015, 14:07
אדגר פו כתב:כן, הלפרין של לפני 5 או 6 שנים אולי, לא הלפרין של היום עם פריצת דיסק. היום הוא בקושי שחקן יורוקאפ טוב.
23 יולי 2015, 14:10
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:הלפרין רכז טוב יותר מאוחיון ? מתי זה קרה ? אני בספק אם הלפרין יחזור לעצמו בכלל .
אני לא מבין את הזלזול הזה באוחיון, כאילו מקל עשה הרבה יותר ממנו . אוחיון אולי לא מבריק , אבל שחקן הגנה מצויין, מנוסה, הוכיח דבר או שניים במכבי וביורליג ואני בהחלט לא מחליף אותו במקל או באוחיון, לפחות עד שלא יוכח אחרת. ( מקל בינתיים זה הרבה יחסי ציבור ).
במחשבה שנייה מקל לא יוכל להוכיח שהוא טוב מאוחיון כי הוא הולך בכלל ליורוקאפ.
הלפרין שחקן יותר טוב ושלם מאוחיון. אוחיון אולי שומר טוב יותר, בכל השאר הפרמטרים הלפרין טוב בכמה דרגות.
חוץ מהגנה טובה, אין לאוחיון יותר מידי מה למכור ביורוליג. אין לו קליעה משום טווח, יכולת הסיום שלו בינונית ומטה, וגם ניהול המשחק לא להיט. אני חושב ש- 4 שנים זה מספיק זמן כדי להבין את זה סוף סוף.
23 יולי 2015, 14:12
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:הלפרין רכז טוב יותר מאוחיון ? מתי זה קרה ? אני בספק אם הלפרין יחזור לעצמו בכלל .
אני לא מבין את הזלזול הזה באוחיון, כאילו מקל עשה הרבה יותר ממנו . אוחיון אולי לא מבריק , אבל שחקן הגנה מצויין, מנוסה, הוכיח דבר או שניים במכבי וביורליג ואני בהחלט לא מחליף אותו במקל או באוחיון, לפחות עד שלא יוכח אחרת. ( מקל בינתיים זה הרבה יחסי ציבור ).
במחשבה שנייה מקל לא יוכל להוכיח שהוא טוב מאוחיון כי הוא הולך בכלל ליורוקאפ.
הלפרין שחקן יותר טוב ושלם מאוחיון. אוחיון אולי שומר טוב יותר, בכל השאר הפרמטרים הלפרין טוב בכמה דרגות.
חוץ מהגנה טובה, אין לאוחיון יותר מידי מה למכור ביורוליג. אין לו קליעה משום טווח, יכולת הסיום שלו בינונית ומטה, וגם ניהול המשחק לא להיט. אני חושב ש- 4 שנים זה מספיק זמן כדי להבין את זה סוף סוף.
אתה לוקח את הלפרין היום לפני יוגב?
23 יולי 2015, 14:13
MTA2311 כתב:אתה לוקח את הלפרין היום לפני יוגב?
23 יולי 2015, 14:16
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:כן, הלפרין של לפני 5 או 6 שנים אולי, לא הלפרין של היום עם פריצת דיסק. היום הוא בקושי שחקן יורוקאפ טוב.
הלפרין בעונה הקודמת היה הרכז הישראלי הטוב ביותר בליגה, עם למעלה מ- 12 נקודות למשחק (50 אחוז משלוש) ו 4 אסיסטים ב 29 דקות בלבד.
זאת למעשה העונה הטובה ביותר שלו בקריירה בליגה הישראלית.
מה יהיה בעונה הבאה, אין לדעת. הוא בסך הכל בן 31, ולפי מה שהבנתי הפציעה לא חמורה.
23 יולי 2015, 14:22
ankram כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:כן, הלפרין של לפני 5 או 6 שנים אולי, לא הלפרין של היום עם פריצת דיסק. היום הוא בקושי שחקן יורוקאפ טוב.
הלפרין בעונה הקודמת היה הרכז הישראלי הטוב ביותר בליגה, עם למעלה מ- 12 נקודות למשחק (50 אחוז משלוש) ו 4 אסיסטים ב 29 דקות בלבד.
זאת למעשה העונה הטובה ביותר שלו בקריירה בליגה הישראלית.
מה יהיה בעונה הבאה, אין לדעת. הוא בסך הכל בן 31, ולפי מה שהבנתי הפציעה לא חמורה.
שמואל , תוריד שניה את החולצה האדומה ותקשיב.
כדיר היה אחד הפרוורדים הכי טובים בליגה , זה אומר שהוא מתאים לרמות הגבוהות? - לא.
אליהו והלפרין יכולים לשחק ביורוליג? לא , אפילו ביורוקאפ הם לא יכולים לשחק , גם לפני הפציעה שלו , הלפרין היה שחקן מאד חלש ביורוקאפ.
אוחיון לעומתם כן יכול לשחק ביורוליג , הוא קולע פחות טוב מהלפרין זה נכון , אבל הלפרין כלל לא מגיע להרים זריקה במפעלים האירופאים , הלפרין מוסר אסיסטים? אוחיון מוסר יותר , והלפרין בקושי מסוגל למסור אסיסט ברמת אירופה.
חדירה לסל? הלפרין יכול רק ברמת הליגה הישראלית , לגבי השמירה ,אין בכלל מה לדבר.
אתה מדבר על נתונים בליגה הישראלית , ליגה , שבא מאיר טפירו , בן 40 להודיעך , הוא אחד מהרכזים עם הנתונים הכי טובים.
מכבי כבר מלפני כמה שנים , כבר לא מחזיקים ישראלים לשם החזקת ישראלים , אלא מחזיקה ישראלים שהיא סבורה שמסוגלים לשחק ביורוליג , או הוכיחו שהם מסוגלים לשחק ביורוליג , לא אליהו , לא הלפרין כיום , מסוגלים לתת למכבי תוצרת ביורוליג , אולי ליאור , אבל מול סט מאד מסויים של קבוצות.
אוחיון שומר ברמת יורוליג הכי גבוה שיש , את מה שהוא עשה לגאודלוק , הוא לא יישכח לו כל החיים , לפחות את זה הוא מביא לשולחן , מה הלפרין מביא לשולחן ברמת יורוליג? קליעת עונשין טובה? מה ליאור מביא בעמדה שלו ליורוליג?
23 יולי 2015, 14:46
23 יולי 2015, 15:03
23 יולי 2015, 15:15
23 יולי 2015, 17:45
23 יולי 2015, 21:29
23 יולי 2015, 21:31
23 יולי 2015, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:ההודעה הכי ארוכה שלך אי פעם?
23 יולי 2015, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:ההודעה הכי ארוכה שלך אי פעם?
23 יולי 2015, 21:37
חנו'ש כתב:על מה הקשקוש הזה שי-ם לקחה את כהן כדי שלא יהיה במכבי??
כהן היה במכבי עד לפני חודש!! ומכבי היא זו ששחררה אותו כי לא רצתה אותו!!
אז מה אכפת לנו שהוא לא יוכל להיות במכבי בעתיד? אם היינו רוצים אותו לעתיד לא היינו משחררים אותו....
ומדברים פה על עוד שנה שלא יהיה לנו גבוהים?
מי? פישר שבעוד שנה יהיה עוד יותר מבוגר בשנה? כהן שבעוד שנה לא יהיה יותר מתאים למכבי ממה שהוא היום?
כדיר שאף לא התאים ואף פעם לא יתאים? אליהו שמאז שעזב אני לא ראה כאן יותר מידי געגועים אליו??
את רותבארט לא היה אכפת לי אם היה מגיע היום, אבל הוא בכל מקרה הלך לעכברושים ואם עוד שנה נרצה אותו אני לא חושבת שזה יהיה קשה להוציא אותו משם, וגם אם לא, לא נורא....
בינתיים יש לנו 4 ישראלים שחתומים לכמה שנים קדימה (יוגי, דוגי וסיל חתמו על חוזזה ל-3 שנים כל אחד ואני לא יודעת לגבי החוזה של פניני, אבל אם יחזור לעצמו הוא יסיים איתנו את הקריירה)
לגבי גבוהים ישראלים, אז נכון שיש מצוקה (תמיד היתה מצוקה בגזרת הגבוהים הישראליים), אבל צריך להסתכל לכיוון הצעירים אם כבר ואולי מתאזרחים אם יש, ויש לנו שנה שלמה לחפש מישהו כזה, אבל רצוי שלא יהיה אף אחד מן הרשימה הנ"ל
23 יולי 2015, 21:38
אדגר פו כתב:חנו'ש כתב:על מה הקשקוש הזה שי-ם לקחה את כהן כדי שלא יהיה במכבי??
כהן היה במכבי עד לפני חודש!! ומכבי היא זו ששחררה אותו כי לא רצתה אותו!!
אז מה אכפת לנו שהוא לא יוכל להיות במכבי בעתיד? אם היינו רוצים אותו לעתיד לא היינו משחררים אותו....
ומדברים פה על עוד שנה שלא יהיה לנו גבוהים?
מי? פישר שבעוד שנה יהיה עוד יותר מבוגר בשנה? כהן שבעוד שנה לא יהיה יותר מתאים למכבי ממה שהוא היום?
כדיר שאף לא התאים ואף פעם לא יתאים? אליהו שמאז שעזב אני לא ראה כאן יותר מידי געגועים אליו??
את רותבארט לא היה אכפת לי אם היה מגיע היום, אבל הוא בכל מקרה הלך לעכברושים ואם עוד שנה נרצה אותו אני לא חושבת שזה יהיה קשה להוציא אותו משם, וגם אם לא, לא נורא....
בינתיים יש לנו 4 ישראלים שחתומים לכמה שנים קדימה (יוגי, דוגי וסיל חתמו על חוזזה ל-3 שנים כל אחד ואני לא יודעת לגבי החוזה של פניני, אבל אם יחזור לעצמו הוא יסיים איתנו את הקריירה)
לגבי גבוהים ישראלים, אז נכון שיש מצוקה (תמיד היתה מצוקה בגזרת הגבוהים הישראליים), אבל צריך להסתכל לכיוון הצעירים אם כבר ואולי מתאזרחים אם יש, ויש לנו שנה שלמה לחפש מישהו כזה, אבל רצוי שלא יהיה אף אחד מן הרשימה הנ"ל
הודעה ראויה לציון !
24 יולי 2015, 01:46
שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:נשארו אולי 10 מקומות פנויים ברוסטרים של קבוצות NBA. אולי 2-3 שחקנים יוחתמו לפני המחנות ועוד 7-8 אחרי המחנות. מבחינת רכזים יש מקום למקסימום 3, ויש את אנדרה מילר, רידנאוור, פריג'יוני ואיש סמית' שבתור לפני מקל. אני באמת לא מבין איזה סיפורים הסוכן שלו מוכר לו, אבל הסיכויים של מקל לקבל חוזה כרגע הם אפסיים.
ניהול הקריירה שלו הוא מזוויע.
עוד מאותו היום שהוא ברח ממכבי במקום להתמודד על המקום שלו כמו גבר, דרך ה-2 עונות שלא שיחק כדורסל תחרותי, ועכשיו הסיפורים
האלה...
אפשר להעביר ביקורת על הדרך, אבל אי אפשר לומר שניהול הקריירה שלו הוא מזוויע, כי הוא הישראלי השני בהיסטוריה שמגיע ל- NBA והראשון שעושה זאת לא דרך הדראפט.
24 יולי 2015, 01:57
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:נשארו אולי 10 מקומות פנויים ברוסטרים של קבוצות NBA. אולי 2-3 שחקנים יוחתמו לפני המחנות ועוד 7-8 אחרי המחנות. מבחינת רכזים יש מקום למקסימום 3, ויש את אנדרה מילר, רידנאוור, פריג'יוני ואיש סמית' שבתור לפני מקל. אני באמת לא מבין איזה סיפורים הסוכן שלו מוכר לו, אבל הסיכויים של מקל לקבל חוזה כרגע הם אפסיים.
ניהול הקריירה שלו הוא מזוויע.
עוד מאותו היום שהוא ברח ממכבי במקום להתמודד על המקום שלו כמו גבר, דרך ה-2 עונות שלא שיחק כדורסל תחרותי, ועכשיו הסיפורים
האלה...
אפשר להעביר ביקורת על הדרך, אבל אי אפשר לומר שניהול הקריירה שלו הוא מזוויע, כי הוא הישראלי השני בהיסטוריה שמגיע ל- NBA והראשון שעושה זאת לא דרך הדראפט.
איך אפשר להגדיר אחרת מצב שבו שחקן בשיא הקריירה שלו מבלה שנתיים שלמות על הספסלים/מחוץ למסגרת תחרותית?
בשלב הזה נראה שההגעה שלו לNBA קשורה הרבה יותר למזל מאשר ליכולת
24 יולי 2015, 02:16
24 יולי 2015, 10:49