30 יולי 2015, 00:25
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסקוטלנד אם אני לא טועה.
חסר המניאק.
אני רואה את הדמעות שלך דרך ההודעה הזאת, רק שתבין כמה היא עצובה
זה אירוני שאת אומרת שאת רואה את הדמעות דרך ההודעה, כי אני בקושי רואה את ההודעה דרך הדמעות.
30 יולי 2015, 00:28
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסקוטלנד אם אני לא טועה.
חסר המניאק.
זה אירוני שאת אומרת שאת רואה את הדמעות דרך ההודעה, כי אני בקושי רואה את ההודעה דרך הדמעות.
that was beautiful
30 יולי 2015, 00:30
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסקוטלנד אם אני לא טועה.
חסר המניאק.
that was beautiful
אין לך מושג כמה הייתי גאה בעצמי על היצירה הזאת.
30 יולי 2015, 00:32
30 יולי 2015, 00:34
my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
חנוש מתקלקלת...אור מאבד מאדולפיותו ...מה השלב הבא?
30 יולי 2015, 00:38
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
יש לי תחושה ששתי התכונות האלה היו בתוך שניהם ורק חיכו לצאת, חוץ מזה שהיטלר היה בן אדם מאוד אומנותי ואפילו ניסה להתקבל לבית ספר לאומנות
30 יולי 2015, 00:39
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
יש לי תחושה ששתי התכונות האלה היו בתוך שניהם ורק חיכו לצאת, חוץ מזה שהיטלר היה בן אדם מאוד אומנותי ואפילו ניסה להתקבל לבית ספר לאומנות
סיפור ידוע...
ימח שמו של מנהל הבית ספר שלא קיבל אותו...
30 יולי 2015, 00:40
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
סיפור ידוע...
30 יולי 2015, 00:52
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
סיפור ידוע...
היה יהודי
30 יולי 2015, 00:57
30 יולי 2015, 01:07
MTA2311 כתב:לא
30 יולי 2015, 01:12
my man כתב:MTA2311 כתב:לא
חחחח
30 יולי 2015, 01:30
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:לא
חחחח
אם משהו לא השתנה בהיעדרו של יוני זה היכולת שלך להרוס הכל
30 יולי 2015, 01:33
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
סיפור ידוע...
היה יהודי
אמיתי?
30 יולי 2015, 08:45
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל אני אומר שאלו בדיוק הסיבות שיוני חייב כבר לחזור...
30 יולי 2015, 15:30
30 יולי 2015, 20:53
30 יולי 2015, 20:57
Holiday_Armadillo כתב:זאת רק אני או שהפורום הרבה יותר ממושמע בלי יוני?
כאילו הוא מוציא מאיתנו רק רע
30 יולי 2015, 20:57
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת רק אני או שהפורום הרבה יותר ממושמע בלי יוני?
אני כבר לא יודע למה לצפות...הבעיה המרכזית היא שרוני נשאר מנהל יחיד והוא כמו שאפשר לשים לב לא כ"כ יודע מה לעשות עם עצמו- מוחק כותרות בשביל להראות שהוא פה - נו זה לא רציני...
30 יולי 2015, 21:00
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת רק אני או שהפורום הרבה יותר ממושמע בלי יוני?
אני כבר לא יודע למה לצפות...הבעיה המרכזית היא שרוני נשאר מנהל יחיד והוא כמו שאפשר לשים לב לא כ"כ יודע מה לעשות עם עצמו- מוחק כותרות בשביל להראות שהוא פה - נו זה לא רציני...