המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:לא הייתי אומר שפרקינס נותן רק הגנה(כמובן שהיום אין לדעת מה הוא נותן בכלל). בעונה תחת פיני הוא נתן כמה תצוגות התקפיות יפות. דייויד פשוט נתן את הקרדיט לפארגו ביצירת מצבים לדעתי. ובכל מקרה, למכבי חסר lockdown defander שייקח את שחקן הכנף הכי טוב של היריב וינטרל אותו. ללאנגפורד(במידה ויגיע) יש את האיכויות הפיזיות לזה, כולל מוטת זרועות מדהימה של 6-9( יותר מדריק רוז וראסל ווסטבורק) אבל ספק אם הוא יעשה את זה.
שחף כתב:פרקינס התמודד יפה מאוד עם לאנגפורד במשחק במוסקבה. לגבי נבארו זה סיפור שונה כי נבארו הוא לא כל כך ''שחקן כנף''. חלק גדול מהסלים שלו נגד מכבי זה סט שוטס מהשלוש שהגיעו ממהלכים קבוצתיים. במחצית הראשונה בת''א הוא התמודד איתו יותר טוב מכל שחקן אחר באירופה שראיתי. בחצי השני נדמה לי שפארגו כבר שמר עליו.
שחף כתב:אני הייתי לוקח בחשבון דברים כמו העובדה שפרקינס מכיר את מכבי ומכבי מכירה אותו וזה לפעמים יותר חשוב מדברים אחרים. שלא לדבר על האופי שלו שאני (ולדעתי גם דייויד בלאט) מאוד אוהב. בכל אופן קלעים זה לא מבחן ליכולת הגנתית של שחקן בודד אלא זה יותר עבודה קבוצתית.
שחף כתב:פרקינס התמודד יפה מאוד עם לאנגפורד במשחק במוסקבה. לגבי נבארו זה סיפור שונה כי נבארו הוא לא כל כך ''שחקן כנף''. חלק גדול מהסלים שלו נגד מכבי זה סט שוטס מהשלוש שהגיעו ממהלכים קבוצתיים. במחצית הראשונה בת''א הוא התמודד איתו יותר טוב מכל שחקן אחר באירופה שראיתי. בחצי השני נדמה לי שפארגו כבר שמר עליו.
שחף כתב:אני חושב שהריווח ההתקפי של מכבי היה יותר טוב והיה יותר שטף כשפארגו ניהל את המשחק כי הוא פליימייקר איכותי יותר ופניני קלע יותר טוב לשלוש, אבל בגמר דיאמנטידיס ניהל את המשחק של פאו בלי מפריע(דייויד ניסה לשים עליו את אידסון וזה לא כל כך הלך... אידסון הוא שומר אישי בינוני ולא שחקן לשים על רכזים) כשכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה איך זה יכל להיראות עם קרצייה כמו פרקינס שהיה יושב לו על הוריד ושובר את החסימות שהוא מקבל.
שחף כתב:אני חושב שהריווח ההתקפי של מכבי היה יותר טוב והיה יותר שטף כשפארגו ניהל את המשחק כי הוא פליימייקר איכותי יותר ופניני קלע יותר טוב לשלוש, אבל בגמר דיאמנטידיס ניהל את המשחק של פאו בלי מפריע(דייויד ניסה לשים עליו את אידסון וזה לא כל כך הלך... אידסון הוא שומר אישי בינוני ולא שחקן לשים על רכזים) כשכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה איך זה יכל להיראות עם קרצייה כמו פרקינס שהיה יושב לו על הוריד ושובר את החסימות שהוא מקבל.
אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
rc4991 כתב:אני לא חושב שהבנת נכון(או אנחנו)
אנחנו תומכים בהבאת פרקינס כי לא נראה שמכבי תביא שחקן אחר שיחליף את פארמר אך אם היא באמת תהיה מוכנה להשקיע בשחקן אז אני מניח שהרוב היה מעדיף שחקן אחר(דאודל?)על פניו
בכל מקרה נחכה ונראה
rc4991 כתב:אני לא חושב שהבנת נכון(או אנחנו)
אנחנו תומכים בהבאת פרקינס כי לא נראה שמכבי תביא שחקן אחר שיחליף את פארמר אך אם היא באמת תהיה מוכנה להשקיע בשחקן אז אני מניח שהרוב היה מעדיף שחקן אחר(דאודל?)על פניו
בכל מקרה נחכה ונראה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני לא חושב שהבנת נכון(או אנחנו)
בכל מקרה נחכה ונראה
כל הסימנים מצביעים על זה שמכבי תחפש מחליף כשפארמר יילך..בגלל זה אני פוסלת את הבאת פרקינס..
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני חושב שהריווח ההתקפי של מכבי היה יותר טוב והיה יותר שטף כשפארגו ניהל את המשחק כי הוא פליימייקר איכותי יותר ופניני קלע יותר טוב לשלוש, אבל בגמר דיאמנטידיס ניהל את המשחק של פאו בלי מפריע(דייויד ניסה לשים עליו את אידסון וזה לא כל כך הלך... אידסון הוא שומר אישי בינוני ולא שחקן לשים על רכזים) כשכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה איך זה יכל להיראות עם קרצייה כמו פרקינס שהיה יושב לו על הוריד ושובר את החסימות שהוא מקבל.
זה לא כאילו דיאמנטידיס נתן נגד מכבי תצוגה שהוא לא נותן בדרך כלל..זה דיאמנטידיס..אני לא חושבת שפרקינס היה מצליח לעצור אותו וגם לא להאט אותו..
asafb96 כתב:שחף כתב:אני חושב שהריווח ההתקפי של מכבי היה יותר טוב והיה יותר שטף כשפארגו ניהל את המשחק כי הוא פליימייקר איכותי יותר ופניני קלע יותר טוב לשלוש, אבל בגמר דיאמנטידיס ניהל את המשחק של פאו בלי מפריע(דייויד ניסה לשים עליו את אידסון וזה לא כל כך הלך... אידסון הוא שומר אישי בינוני ולא שחקן לשים על רכזים) כשכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה איך זה יכל להיראות עם קרצייה כמו פרקינס שהיה יושב לו על הוריד ושובר את החסימות שהוא מקבל.
פרקינס ממש לא היה עוצר את דיא, תיהיה בטוח. רבים וטובים מפרקינס ניסו. הוא לא איזה עילוי, תשכחו מזה. הנפלד הוא לא.
אולי הוא היה קצת מציק, אולי אפילו מפריע למשחק, אבל ממש לא משהו רציני....
אגב, אני דווקא לא ממתנגדי החזרה של פרקינס, בטח שזה כנראה פרקינס או כלום במקום פארמר, אבל אני חושב שהגזימו מאוד לגביו, וחלק גדול מזה זה בגלל שלח שהילל אותו והפך אותו לשחקן גדול בהרבה ממה שהוא.אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
אני גם לא מבין איך אוהד מכבי יכול להגיד על הישראלים של מכבי עצלנים ובכיינים...
אני רוצה שהשביתה תסתיים, לא בגלל שפארמר ילך ותתחיל עונת הNBA, אלא בגלל שאם השביתה לא תסתיים, והוא לא ילך, יבואו לפה כוכבי על, והסיכוי שלנו לזכות, עם פארמר, יהיה קטן בהרבה מאשר הסיכוי שלנו לזכות בלי פארמר. עם כל הכבוד, מה פארמר יכול לעשות מול קבוצה של נבארו והאחים גאסול? של צסק"א יחד עם קירילנקו? של אפס עם טורקוגלו ואיליאסובה? של ריאל עם רודי ומדברים גם על נוביצקי? של מילאנו עם גאלינרי ובלינלי? של סיינה עם בארניאני? (אלה סתם דוגמאות...).
התסריט האופטימלי בשבילי, זה שהשביתה תסתיים יחד עם סיום השלב הראשון, ככה שבזמן הפגרה בין השלב הראשון לטופ 16, יהיה מספיק זמן לחפש שחקן, ולקלוט אותו לקבוצה, שהרווחנו את פארמר בשלב הבתים הקשה ביותר.
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:אני חושב שהריווח ההתקפי של מכבי היה יותר טוב והיה יותר שטף כשפארגו ניהל את המשחק כי הוא פליימייקר איכותי יותר ופניני קלע יותר טוב לשלוש, אבל בגמר דיאמנטידיס ניהל את המשחק של פאו בלי מפריע(דייויד ניסה לשים עליו את אידסון וזה לא כל כך הלך... אידסון הוא שומר אישי בינוני ולא שחקן לשים על רכזים) כשכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה איך זה יכל להיראות עם קרצייה כמו פרקינס שהיה יושב לו על הוריד ושובר את החסימות שהוא מקבל.
פרקינס ממש לא היה עוצר את דיא, תיהיה בטוח. רבים וטובים מפרקינס ניסו. הוא לא איזה עילוי, תשכחו מזה. הנפלד הוא לא.
אולי הוא היה קצת מציק, אולי אפילו מפריע למשחק, אבל ממש לא משהו רציני....
אגב, אני דווקא לא ממתנגדי החזרה של פרקינס, בטח שזה כנראה פרקינס או כלום במקום פארמר, אבל אני חושב שהגזימו מאוד לגביו, וחלק גדול מזה זה בגלל שלח שהילל אותו והפך אותו לשחקן גדול בהרבה ממה שהוא.אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
אני גם לא מבין איך אוהד מכבי יכול להגיד על הישראלים של מכבי עצלנים ובכיינים...
אני רוצה שהשביתה תסתיים, לא בגלל שפארמר ילך ותתחיל עונת הNBA, אלא בגלל שאם השביתה לא תסתיים, והוא לא ילך, יבואו לפה כוכבי על, והסיכוי שלנו לזכות, עם פארמר, יהיה קטן בהרבה מאשר הסיכוי שלנו לזכות בלי פארמר. עם כל הכבוד, מה פארמר יכול לעשות מול קבוצה של נבארו והאחים גאסול? של צסק"א יחד עם קירילנקו? של אפס עם טורקוגלו ואיליאסובה? של ריאל עם רודי ומדברים גם על נוביצקי? של מילאנו עם גאלינרי ובלינלי? של סיינה עם בארניאני? (אלה סתם דוגמאות...).
התסריט האופטימלי בשבילי, זה שהשביתה תסתיים יחד עם סיום השלב הראשון, ככה שבזמן הפגרה בין השלב הראשון לטופ 16, יהיה מספיק זמן לחפש שחקן, ולקלוט אותו לקבוצה, שהרווחנו את פארמר בשלב הבתים הקשה ביותר.
קודם כל, בהודעה הראשונה שלך לא כתבת את הטיעונים האלה רק אמרת שבתור אוהד נבא אתה מעדיף שהליגה תחודש ולא אכפת לך מההשלכות על אירופה, ואת זה אי אפשר להשוות למה שאמרתי על הישראלים של מכבי. אבל לא משנה לא נחזור לזה שוב.
אני לא חושב שאם הליגה תושבת לכל העונה נראה פה סופר סטארים, אני חושב שבסופו של דבר הם יעדיפו לשבת בבית מאשר להגיע לאירופה, כסף הם לא צריכים והם לא יסתכנו בפציעה.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:פרקינס התמודד יפה מאוד עם לאנגפורד במשחק במוסקבה. לגבי נבארו זה סיפור שונה כי נבארו הוא לא כל כך ''שחקן כנף''. חלק גדול מהסלים שלו נגד מכבי זה סט שוטס מהשלוש שהגיעו ממהלכים קבוצתיים. במחצית הראשונה בת''א הוא התמודד איתו יותר טוב מכל שחקן אחר באירופה שראיתי. בחצי השני נדמה לי שפארגו כבר שמר עליו.
פרקינס שמר עליו ונבארו אפילו שבר לו את הקרסוליים איזה פעם-פעמיים..
אני לא מבקשת מפרקינס שינטרל את נבארו..אני לא מכירה שחקן יחיד שיכול לשמור עליו ולא כחלק מתוכנית קבוצית..אבל אם פרקינס לא יכול לעצור שחקן כמו נבארו,או אפילו את הקלעים של קאחה שתפרו אותו כמה פעמים בעונה שעברה אז למה צריך את פרקינס? שיביאו שחקן אחר שיותר טוב התקפית אבל יוכל להשתלב מבחינת אתלטיות בתוכנית ההגנתית-קבוצתית של בלאט..לא צריך בשביל זה שחקן כמו פרקינס..
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־17 אורחים