המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:לכולם היה ברור שזה יקרה שוב אבל כולם לא האמינו שדבר כזה באמת יכול לקרות שוב.
אסון.
felix_r כתב:Roni1 כתב:לכולם היה ברור שזה יקרה שוב אבל כולם לא האמינו שדבר כזה באמת יכול לקרות שוב.
אסון.
זה יקרה שוב ושוב עד שמכבי תלמד לעבור את באזל
Roni1 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:לכולם היה ברור שזה יקרה שוב אבל כולם לא האמינו שדבר כזה באמת יכול לקרות שוב.
אסון.
כן. זה לא יקרה.
מעניין אם גם להם נמאס מאיתנו.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:לכולם היה ברור שזה יקרה שוב אבל כולם לא האמינו שדבר כזה באמת יכול לקרות שוב.
אסון.
כן. זה לא יקרה.
מעניין אם גם להם נמאס מאיתנו.
לך היה נמאס לקבל קבוצות קלות בפלייאוף הצ'מפיונס?
תגידי, יש מצב שקיבלנו את באזל כי חזרת?
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו צריך לחכות 12 יום בשביל להפנים סופית שאנחנו לא עוברים? איף
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו צריך לחכות 12 יום בשביל להפנים סופית שאנחנו לא עוברים? איף
אני כבר שם...
MTA2311 כתב:זהו, זה רשמי. אני לא אוהב את זה, מהרבה סיבות שכבר כתבתי פה.
בכל מקרה, דסה לא יוכל בכלל לשחק מול באזל.
חייבים חלוץ ברמה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהו, זה רשמי. אני לא אוהב את זה, מהרבה סיבות שכבר כתבתי פה.
חייבים חלוץ ברמה.
אני אגיד לך ככה
אני לא מתלהבת מההחתמות האלה לא בגלל שאני חושבת שהם שחקנים זוועה אלא כי..משמות כמו דסה ואזולאי אני לא יכולה להתלהב, זה פשוט לא החתמות נוצצות
מצד שני, נקודת האור התיאורטית שלי, היא שעל ריקן אמרו שיוקאנוביץ' ראה אותו והחליט שזה שחקן שהוא רוצה
אני יכולה רק לקוות שהיה אותו דבר עם דסה ואזולאי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהו, זה רשמי. אני לא אוהב את זה, מהרבה סיבות שכבר כתבתי פה.
חייבים חלוץ ברמה.
אני אגיד לך ככה
אני לא מתלהבת מההחתמות האלה לא בגלל שאני חושבת שהם שחקנים זוועה אלא כי..משמות כמו דסה ואזולאי אני לא יכולה להתלהב, זה פשוט לא החתמות נוצצות
מצד שני, נקודת האור התיאורטית שלי, היא שעל ריקן אמרו שיוקאנוביץ' ראה אותו והחליט שזה שחקן שהוא רוצה
אני יכולה רק לקוות שהיה אותו דבר עם דסה ואזולאי
ממש לא זוועה. בטח לא דסה.
בתכלס אנחנו שומעים על זה עוד לפני שיוקאן הגיע, ככה שגם הוא רוצה אותם זה רק בדיעבד.
אני לא מתלהב כי כמו שאמרת הם לא שחקנים נוצצים, וכי אף אחד מהם לא מאוד נחוץ. הם מחזקים את הספסל, בעוד שאנחנו צריכים חיזוק להרכב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים