11 אוגוסט 2015, 01:14
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תקראי לי מתחסד אבל הומור מיני אף פעם לא הצחיק אותי ולדעתי הוא נמוך מאד!
מי שרוצה שישחק, אבל הדיון היה- אם זה ייכנס לפה לפורום, ולזה(עד כמה שדעתי נחשבת פה) אני מתנגד!
לדעתך הוא נמוך מאוד ודעתי היא שזה לא משנה לי מה נמוך או לא כל עוד נהנים כי אני לא בן אדם מתנשא
והדיון ממש לא היה אם זה ייכנס לפורום או לא, יוני לא הכיר את המשחק ושאל איך או איפה משחקים בו ואני ישר הסברתי לו שיש אתרים באינטרנט שמציעים את המשחק
11 אוגוסט 2015, 01:15
my man כתב:ברצינות יוני- זה לא מתאים!!! מוגזם לחלוטין!
חשבתי שצוחקים..אבל אם אתה רציני אז... לא!
11 אוגוסט 2015, 01:16
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תקראי לי מתחסד אבל הומור מיני אף פעם לא הצחיק אותי ולדעתי הוא נמוך מאד!
מי שרוצה שישחק, אבל הדיון היה- אם זה ייכנס לפה לפורום, ולזה(עד כמה שדעתי נחשבת פה) אני מתנגד!
לדעתך הוא נמוך מאוד ודעתי היא שזה לא משנה לי מה נמוך או לא כל עוד נהנים כי אני לא בן אדם מתנשא
והדיון ממש לא היה אם זה ייכנס לפורום או לא, יוני לא הכיר את המשחק ושאל איך או איפה משחקים בו ואני ישר הסברתי לו שיש אתרים באינטרנט שמציעים את המשחק
איך אני אוהב את הקטנות האלה שאת מכניסה לפעמים...כן, אני מתנשא, סבבה!
בנוגע למשפט השני- אז לא הבנתי ויש מצב שישר קפצתי למסקנה מוטעית- קיבלתי!
11 אוגוסט 2015, 01:18
jol9 כתב:my man כתב:ברצינות יוני- זה לא מתאים!!! מוגזם לחלוטין!
אין לי מושג מה זה. בגדול זה לא נשמע כזה נורא, אבל אולי כדאי לראות את זה פעם
11 אוגוסט 2015, 01:20
11 אוגוסט 2015, 01:21
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:my man כתב:ברצינות יוני- זה לא מתאים!!! מוגזם לחלוטין!
אין לי מושג מה זה. בגדול זה לא נשמע כזה נורא, אבל אולי כדאי לראות את זה פעם
יוני אני לא יודעת אם אתה יודע אבל טרנד מאוד גדול באינטרנט זה ערוצי יוטיוב של גיימרים שפשוט מעלים סירטונים שלהם משחקים במשחקי וידאו
יש לא מעט סירטונים של המשחק (cards against humanity) ואם נופלים על ערוץ טוב אז לראות אנשים אחרים משחקים בזה זה מצחיק כמו לשחק בזה בעצמך
11 אוגוסט 2015, 01:23
jol9 כתב:אולי משחק מהסוג הזה באמת פחות מתאים למקום שיש בו גולשים דתיים, מצד שני, אם אני רוצה להתפאר בכל מיני מאכלים
שאכלתי בסקוטלנד, אני מניח שגם זה לא יהיה נעים להם...
בכל מקרה, לא כדאי להיכנס למריבות בגלל דברים כאלה לדעתי.
11 אוגוסט 2015, 01:28
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תקראי לי מתחסד אבל הומור מיני אף פעם לא הצחיק אותי ולדעתי הוא נמוך מאד!
זה ממש לא היה בקטנה, זה היה הכי בוטה והכי בכוונה כי ככה אני מרגישה כרגע
מזל שלא קפצת למסקנות אחרת עוד היית יוצא בנאום על כמה שלכל כך הרבה אנשים יש הומור ילדותי שהם צריכים להתבייש בו
11 אוגוסט 2015, 01:31
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תקראי לי מתחסד אבל הומור מיני אף פעם לא הצחיק אותי ולדעתי הוא נמוך מאד!
זה ממש לא היה בקטנה, זה היה הכי בוטה והכי בכוונה כי ככה אני מרגישה כרגע
מזל שלא קפצת למסקנות אחרת עוד היית יוצא בנאום על כמה שלכל כך הרבה אנשים יש הומור ילדותי שהם צריכים להתבייש בו
אם ככה את מרגישה אז חבל לי!
אם לדעתי יש קודי התנהגות שצריכים להיות טמועים בחברה, אז אני מתנשא? לדעתי יש דברים שהצנעה יפה להם ויש דברים שכלל לא צריכים להיות בשיח הציבורי...דיבורים על איברי מין ושאר גסויות הם חלק נכבד מזה..
זו דעתי ואם זה גורם לך לחשוב שאני מתנשא אז זה מצער אותי...
11 אוגוסט 2015, 01:37
11 אוגוסט 2015, 01:42
my man כתב:בסופו של דבר אני בסה"כ אמרתי שלדעתי הפורום זה לא המקום המתאים למשחק הזה...
ממש לא קראתי לך ילדותית ומגעילה...ממש לא התכוונתי להטיף לך...בכ"מ סליחה מעומק הלב אם פגעתי בצורה כזו או אחרת..
מקווה שלא נלקחו דברים אישית..
11 אוגוסט 2015, 05:34
11 אוגוסט 2015, 22:16
11 אוגוסט 2015, 22:23
Holiday_Armadillo כתב:ירדתי לזרוק פח וכמעט נרצחתי ע''י שממית שחיכתה לי ליד הדלת של חדר האשפה
בחיים שלי לא הלכתי כל כך נגד אינסטינקט של להסתובב ולברוח
11 אוגוסט 2015, 22:24
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ירדתי לזרוק פח וכמעט נרצחתי ע''י שממית שחיכתה לי ליד הדלת של חדר האשפה
נשכת אותה
11 אוגוסט 2015, 22:27
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ירדתי לזרוק פח וכמעט נרצחתי ע''י שממית שחיכתה לי ליד הדלת של חדר האשפה
נשכת אותה
תקשיב טוב למה שאני אגיד לך עכשיו
ביום שאני אגע בשממית, או להפך, זה יהיה היום שבו אני אמות משבץ+דום לב+מפרצת
11 אוגוסט 2015, 22:28
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ירדתי לזרוק פח וכמעט נרצחתי ע''י שממית שחיכתה לי ליד הדלת של חדר האשפה
נשכת אותה
למה? זאת חיה כל כך חביבה... מוזר.
11 אוגוסט 2015, 22:30
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ירדתי לזרוק פח וכמעט נרצחתי ע''י שממית שחיכתה לי ליד הדלת של חדר האשפה
נשכת אותה
למה? זאת חיה כל כך חביבה... מוזר.
איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס!!!!!!
11 אוגוסט 2015, 22:31
11 אוגוסט 2015, 22:33
MTA2311 כתב:זאת החיה האהובה עליי.
זה מתנשא אחושרמוטה להגיד איכס על הדבר האהוב עליי. אני לא מכריח אותך לגעת בה, אבל את לא תגידי שהיא מגעילה או לא ראויה. שונא את ההתחסדות הזאת.