פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

10 אוגוסט 2015, 11:37

עוד רכש למכבי ראשל''צ: דריל מונרו חתם בקבוצה

http://www.israelsport.co.il/showArticle-11431

נראה שחקן מפלצתי.

10 אוגוסט 2015, 12:23

מני כתב:עוד רכש למכבי ראשל''צ: דריל מונרו חתם בקבוצה

http://www.israelsport.co.il/showArticle-11431

נראה שחקן מפלצתי.

שחקן מהליגה השנייה באיטליה. במקסימום מפלצת הספגטי המעופף...

10 אוגוסט 2015, 13:54

הליגה האיטלקית השנייה בשנות ה 80 ואפילו בשנות ה 90 הייתה ברמה גבוהה. אני זוכר שדרל דוקינס, בייבי גורילה, שחקן פנים אגדי, שיחק שם. מכבי הביאה משם את ווינפרד קינג אבל נפלה
איתו.
היום הליגה הראשונה שם לא להיט גדול.

10 אוגוסט 2015, 17:17

על פי גולש באינטרבאסקט, ירושלים, חיפה ודרושפקה מעוניינות ברכז אלירן שטיין, יהודי שמשחק במכללות.

10 אוגוסט 2015, 17:29

אין שחקן כזה

10 אוגוסט 2015, 17:32

אולי זה אלון שטיין רוצים להחזיר אותו מפרישה .

10 אוגוסט 2015, 17:40

MTA2311 כתב:אין שחקן כזה

אשכרה אין שחקן כזה

10 אוגוסט 2015, 18:53

מוזר, סתם טרול שהמציא?

10 אוגוסט 2015, 18:56

לא מבין בכלל את כל העניין הזה של ציטוט גולשים מאתרים אחרים... :neutral

10 אוגוסט 2015, 19:00

זה קשור למלפפונים, לא רשום ת'רד מלפפונים בהתבסס על מדיה רשמית בלבד. אגב, זה לא אומר שצריך להאמין לכל גולש בפורום. מצד שני, הסוכן מתפוז פגע עם כמה ידיעות. הבחור הזוי, אפילו טרח להביא את הסטטיסטיקה של השחקן במכללות. אולי הוא התבלבל בשם.
עריכה: האמת שזה לא ת'רד מלפפונים, אבל אין ת'רד מלפפונים לליגה שלנו אז זה מה יש :D

10 אוגוסט 2015, 19:07

http://isa.one.co.il/IBA/Player.aspx?p=312

10 אוגוסט 2015, 19:47

יש אדם בשם בוב פטרלה שפינטז קבוצות שלמות ושחקנים שלא קיימים לאורך שנים רבות, אדם בעל זיכרון פנומנלי שיכול לשלוף כל פרט על שחקן שהמציא גם לאחר שנים .
כתבה ב60 דקות המפורסמת :

http://www.cbs.com/shows/60_minutes/vid ... op-dreams/

10 אוגוסט 2015, 23:06

מקאדו 3 כתב:אולי זה אלון שטיין רוצים להחזיר אותו מפרישה .

בגילאים האלה, חשבו שאלון שטיין יהיה השחקן הישראלי הכי גדול בהיסטוריה...

11 אוגוסט 2015, 16:27

הלפרין מספר שיש לו פריצת דיסק מלאה ואולי יצטרך ניתוח. נראה לי שכבר לא יחזור למה שהיה , אם בכלל יחזור.

11 אוגוסט 2015, 16:59

אני לא אוהב להגיד תשם הזה ולפתוח את הענין הזה שוב ושוב, אבל מקל שחקן טוב זה שהוא חי בסרט או לא מנהל את הקרירה זה בעיה אחרת ולא יעזור גם משחקים נוספים גרועים כדי לשנות את דעתי , מקל שחקן טוב, שומר טוב , מנהל משחק , אמיץ , בעל יסודות משחק ולא כמו יוגב , מקל יודע לסים חדירות יודע להגיע לסל.
עכשיו לגבי אופי מסכים איתכם על הכל, אבל בליגה הזו שאלה החוקים , אנחנו צריכים להיות כמו מכבי כדורגל , לרצות את כל הישראלים הטובים אצלנו , מועדון כמו מכבי לא יכול לתת לשחק כמו דאוסן לשחק במקום אחר ולא לשחקן כמו מקל אם כל הכבוד, מקל צריך להיות אצלנו ואסור לנו שהוא יגיע לירושלים , גם מבחינת יוקרה , גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת חשיבה לעתיד לטווח הרחוק ,רוצסטי בן 30 פארמר אולי לא ישאר יותר משנה ואז שוב אוחיון .
זו דעתי אני יודע שהרבה לא אוהבים אותו ולא מתחברים , אני מסכים גם לגבי האופי וגם לגבי השכר שהוא מוגזם ואני גם יסכים אם זה שהוא לא עשה שום דבר רציני בקרירה ולא הוכיח את עצמו ברמה האירופאית.
לדעתי מקל שחקן טוב ולי יש עין טובה על שחקנים ואני בטוח שמקל שחקן טוב ומתאים לנו.

11 אוגוסט 2015, 21:03

אדם, אני מחבב אותך אבל לא השתכנעתי.
לדעתי ניצלנו מהוצאות כספיות אדירות עליו.
גם פישר נראה מאוד כבד נראה מאוד מאוד רע , בינתיים לפחות. גם פה נראה לי שמכבי עשתה החלטה טובה שלא הלכה עליו.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 11 אוגוסט 2015, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 אוגוסט 2015, 21:06

כל עוד הוא בלי קבוצה, אני לא משוכנע ב100% שניצלנו.

11 אוגוסט 2015, 21:11

:D

11 אוגוסט 2015, 21:16

wow' ארל וויליאמס עדיין שיחק אז, נדמה לי שפרש שנה לאחר מכן בהרצליה.
קווין מגי ז"ל, ברד ליף, צביקה ופיני הצעירים, יעקוב אדלר מוכר הפלאפל. אלו זמנים. :o

11 אוגוסט 2015, 21:28

איזו נוסטלגיה. במכבי שיחק אז וונדל אלכסיס שהיה חתיכת שחקן מעולה. חבל שנשאר רק עונה אחת
נושא נעול