MTA2311 כתב:זאת החיה האהובה עליי.
זה מתנשא אחושרמוטה להגיד איכס על הדבר האהוב עליי. אני לא מכריח אותך לגעת בה, אבל את לא תגידי שהיא מגעילה או לא ראויה. שונא את ההתחסדות הזאת.
אף אחד לא שאל אותך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זאת החיה האהובה עליי.
זה מתנשא אחושרמוטה להגיד איכס על הדבר האהוב עליי. אני לא מכריח אותך לגעת בה, אבל את לא תגידי שהיא מגעילה או לא ראויה. שונא את ההתחסדות הזאת.
jol9 כתב:לסבתא שלי פעם היתה שממית קטנה שחיה לה בקופסת החשמל. קראו לה לאוניד (лёня)
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לסבתא שלי פעם היתה שממית קטנה שחיה לה בקופסת החשמל. קראו לה לאוניד (лёня)
אחת ההודעות הטובות שקראתי פה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:לסבתא שלי פעם היתה שממית קטנה שחיה לה בקופסת החשמל. קראו לה לאוניד (лёня)
אחת ההודעות הטובות שקראתי פה
זה היה באמת. אשתי נקרעה מצחוק מזה איזה שבוע...
פתאום יוצאת לטאה מקופסת החשמל, ואשתי שואלת - הי מה זה? אז אמא שלי אומרת - אההה זה лёня
כאילו זה הילד של השכנים...
jol9 כתב:האמת שגם לי יש שתי פוביות מחיות אבל אני לא אחשוף אותן כאן... ככה רק השממית החמודה הזאת תישאר כאן לנצח נצחים.
jol9 כתב:האמת שגם לי יש שתי פוביות מחיות אבל אני לא אחשוף אותן כאן... ככה רק השממית החמודה הזאת תישאר כאן לנצח נצחים.
מקאדו 3 כתב:אני יש לי פוביה מארמדילו , הם הורגים אפילו עקרבים והם מתכדרים להם ולועגים אפילו לאריות , חוץ מזה בשבת ראיתי ארמדילו שכמעט גרם לשבץ לכמה בני אדם , מסוכנים מאוד מאוד !!!
מקאדו 3 כתב:אני יש לי פוביה מארמדילו , הם הורגים אפילו עקרבים והם מתכדרים להם ולועגים אפילו לאריות , חוץ מזה בשבת ראיתי ארמדילו שכמעט גרם לשבץ לכמה בני אדם , מסוכנים מאוד מאוד !!!
MTA2311 כתב:נחשים וחולדות.
Holiday_Armadillo כתב:הוא רוסי אז אני משערת שחולדות ודובי גריזלי/בונים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא רוסי אז אני משערת שחולדות ודובי גריזלי/בונים
דובי גריזלי חיים רק בצפון אמריקה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים