המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני מניח, רק מניח, שהדבר הזה הוא מניפולציה כדי לקדם את המו"מ עם מכבי.
אני לא אתפלא אם נקבל הודעה ממכביסט במוצ"ש, כמו שמכבי הייתה אוהבת לעשות בעבר.
מאידך אני גם לא אתפלא אם יחתום בשטרסבורג תמורת 200,000$.
שמואל1 כתב:ההתנהלות של מכבי ביזיונית בקיץ הזה.
לא יתכן שחודש וחצי (!) מאז ההחתמה האחרונה וחסרים שני שחקני מפתח.
שבוע הבא מתחילים את ההכנות לעונה הבאה ואין קבוצה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ההתנהלות של מכבי ביזיונית בקיץ הזה.
לא יתכן שחודש וחצי (!) מאז ההחתמה האחרונה וחסרים שני שחקני מפתח.
שבוע הבא מתחילים את ההכנות לעונה הבאה ואין קבוצה.
לא הייתי מגזים.. זה לא בזיוני, אבל זה בהחלט תמוה..
היו 2 שחקנים פוטנציאליים לאייש את עמדת ה-4 הבכיר - רנדל ומקלין. שניהם יחסית זולים, מוכחים, רעבים וכו' וכו'.
את רנדל שיחררו באופן בלתי מובן, ואת מקלין לא השכילו להחתים.
עכשיו זה נראה כאילו מכבי נמצאת בהמתנה, מה שמעורר את המחשבה שבנדר, סמית' ופניני הם השחקנים שיישחקו העונה בעמדה 4.
הבעיה היא שלמכבי יש מחסור קשה בשחקן שמשחק בצבע. למעשה רק אמבקווה הוא כזה. זה לא לעניין בכלל.
roy1000 כתב:הכי מוזר לי בכל הסיפור זה הויתור על אופייבו. שחקן זול שיכול למלא את תפקיד ה- 4 המחליף הצורה מושלמת. אחרי שרנדל חתם בקובאן, איך לא החתימו אותו?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:הכי מוזר לי בכל הסיפור זה הויתור על אופייבו. שחקן זול שיכול למלא את תפקיד ה- 4 המחליף הצורה מושלמת. אחרי שרנדל חתם בקובאן, איך לא החתימו אותו?
אולי מחפשים רק עוד זר אחד לעמדה הזאת, ובמקרה הזה אופייבו לא מספיק טוב.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:הכי מוזר לי בכל הסיפור זה הויתור על אופייבו. שחקן זול שיכול למלא את תפקיד ה- 4 המחליף הצורה מושלמת. אחרי שרנדל חתם בקובאן, איך לא החתימו אותו?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:[quote="Roy
הכי מוזר לי בכל הסיפור זה הויתור על אופייבו. שחקן זול שיכול למלא את תפקיד ה- 4 המחליף הצורה מושלמת. אחרי שרנדל חתם בקובאן, איך לא החתימו אותו?
dod כתב:אני מריח איזה מלקולם תומאס שמתקרב לכיווננו
Holiday_Armadillo כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־32 אורחים