פדרמנים - לכו הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמנים- יישר כוחכם!- אתם מפתיעים לטובה!

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2015, 23:56

my man כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אלכס,
אני חושב שלבוא ולהגן על ההנהלה ולהגיד שהם היו בסדר, והביאו הישגים וכו' וכו', זה דבר לגיטימי לחלוטין.
הפורום הזה פתוח לכל הדעות, וכמעט על כל דבר יש דעות לכאן ולכאן.

מה שלא לגיטימי בעיניי, ועוד בתור משתמש חדש, זה לבוא ולהטיף ולספר כמה הגולשים כאן ילדותיים או חסרי פרופורציה.

זה שאתה עובד/עבדת בסטארטאפ לא הופך אותך לבעל פרופורציה יותר מהאחרים.
סתם בשביל לסבר את האוזן...
יש כאן בפורום הורים לילדים (כולל ילדים עם צרכים מיוחדים), דוקטורים באוניברסיטה, סטודנטים, חיילים, תלמידים, עובדי הייטק, עובדי
כספים, וכו' וכו' (ויש גם את כרמל).
נראה לי שלאנשים כאן יש מושג לגבי פרופורציה לא פחות ממך...

אז אנא - תגיד מה שבא לך על מה שבא לך, אבל תחסוך את ההטפה ואת ההתנשאות שהיא לא במקום..

:whistle

:laugh3

זה ללא ספק צריך להיכנס לספר התגובות לפנתיאון של הפורום (מי מרים את הכפפה ומכין ספר כזה???)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יולי 2015, 00:00

עזבו, כרמל היא קטגוריה בפני עצמה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 יולי 2015, 00:09

שמואל1 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:
אני חושב שלבוא ולהגן על ההנהלה ולהגיד שהם היו בסדר, והביאו הישגים וכו' וכו', זה דבר לגיטימי לחלוטין.

מה שלא לגיטימי בעיניי, ועוד בתור משתמש חדש, זה לבוא ולהטיף ולספר כמה הגולשים כאן ילדותיים או חסרי פרופורציה.

יש כאן בפורום הורים לילדים (כולל ילדים עם צרכים מיוחדים), דוקטורים באוניברסיטה, סטודנטים, חיילים, תלמידים, עובדי הייטק, עובדי

אז אנא - תגיד מה שבא לך על מה שבא לך, אבל תחסוך את ההטפה ואת ההתנשאות שהיא לא במקום..

:laugh3

זה ללא ספק צריך להיכנס לספר התגובות לפנתיאון של הפורום (מי מרים את הכפפה ומכין ספר כזה???)

שמואל, אתה מרים פה הרבה כפפות.. אולי תרים גם את זאת?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Roni1 » 07 יולי 2015, 00:20

alex30 כתב:

אני לא משתמש חדש.. (למעשה מאלה שנפגעו.. רק אתה וותיק כאן :) , וכן זה מצחיק לראות איך מצב הרוח של אנשים כאן משתנה 100 פעמים בעונה, גם אם לא היה לי כוח להיכנס ולרשום, ראיתי מה כתבו כאן על טרייס, ואיך הדעות השתנו 100 פעמים, אותו הדבר לגבי סמית, וגם פארגו. ובלי שום קשר, לשאלה אם אני משתמש חדש, או וותיק, מותר לי להביעה דעה, הכל נעשה ברוח טובה, בשלב הזה נפסיק את הוויכוח המטופש.

בתקופה של פדרמן נשבר כמעט כל שיא שלילי אפשרי ואת הביקורת הוא הרוויח ביושר, כמו גם את המחמאות על ההחתמה של היום.
זה או להגן על ההנהלה או לקלל אותה? נראה לי שהגישה הילדותית כאן היא לא שלנו.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2015, 00:23

alex30 כתב:

אני לא משתמש חדש.. (למעשה מאלה שנפגעו.. רק אתה וותיק כאן :) , וכן זה מצחיק לראות איך מצב הרוח של אנשים כאן משתנה 100 פעמים בעונה, גם אם לא היה לי כוח להיכנס ולרשום, ראיתי מה כתבו כאן על טרייס, ואיך הדעות השתנו 100 פעמים, אותו הדבר לגבי סמית, וגם פארגו. ובלי שום קשר, לשאלה אם אני משתמש חדש, או וותיק, מותר לי להביעה דעה, הכל נעשה ברוח טובה, בשלב הזה נפסיק את הוויכוח המטופש.

מותר לך להביע דעה אבל לא לזלזל באחרים...
בדיוק באותו אופן מותר לכל אחד אחר כאן לשנות את דעתו לכאן ולכאן גם 200 פעם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2015, 00:24

MTA2311 כתב:

אתה רומז שאמא של כרמל גם כותבת כאן בפורום??

חני???
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2015, 08:03

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אתה רומז שאמא של כרמל גם כותבת כאן בפורום??

חני???

חני זאת אימא של כרמל? :o
אני לא רוצה לדמיין בת כמה היא אם כרמל הבת שלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2015, 09:56

alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה :).

אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו :). הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.

אלכס, אז אתה בא להגיד שזה אינפנטילי לעקוב אחרי 10 אנשים שרודפים אחרי כדור כתום? ברצינות? אשתי אומרת לי את זה כבר למעלה מעשור. מה לעשות שבתור בני אדם אנחנו אוהבים בידור, בין אם זה ספורט, סרטים, רכילות או הצגות. אין ספק שלאהוד קבוצת ספורט זה לא משהו רציונלי, אבל אם מליארדי אנשים (שחלקם גם הרבה יותר מבוגרים ממני וממך) עושים את זה, אז כנראה שזה ממלא איזשהו צורך. אני לא חושב שמישהו כופה עליך להיות אוהד. וכן, חלק מלהיות אוהד, זה שמצב הרוח משתנה מדקה לדקה או אפילו משניה לשניה.

אם היית עוקב אחרי הביקורת שיש פה כלפי ההנהלה, זה לא על שני הגמרים שהגענו אליהם, אלא על הדרך שבה מנוהלת הקבוצה. אני מוכן לחתום על אפס גמרים אם מעמידים פה סגל ראוי מדי עונה. לקחת גמר בפיינל פור זה ממש לא מהות הכל, כי אם זה היה, חיפה, חולון וגליל היו במקומות אחרים היום.

אני לא חושב שלהיכנס לפורום ולהתחיל לירות לכל הכיוונים מוציא אותך טוב. אולי באמת כוס מים תעזור.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2015, 11:32

חנו'ש כתב:עזבו, כרמל היא קטגוריה בפני עצמה...

אני אקח את זה כמחמאה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי alex30 » 07 יולי 2015, 22:51

roy1000 כתב:
alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה :).

אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו :). הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.

אלכס, אז אתה בא להגיד שזה אינפנטילי לעקוב אחרי 10 אנשים שרודפים אחרי כדור כתום? ברצינות? אשתי אומרת לי את זה כבר למעלה מעשור. מה לעשות שבתור בני אדם אנחנו אוהבים בידור, בין אם זה ספורט, סרטים, רכילות או הצגות. אין ספק שלאהוד קבוצת ספורט זה לא משהו רציונלי, אבל אם מליארדי אנשים (שחלקם גם הרבה יותר מבוגרים ממני וממך) עושים את זה, אז כנראה שזה ממלא איזשהו צורך. אני לא חושב שמישהו כופה עליך להיות אוהד. וכן, חלק מלהיות אוהד, זה שמצב הרוח משתנה מדקה לדקה או אפילו משניה לשניה.

אם היית עוקב אחרי הביקורת שיש פה כלפי ההנהלה, זה לא על שני הגמרים שהגענו אליהם, אלא על הדרך שבה מנוהלת הקבוצה. אני מוכן לחתום על אפס גמרים אם מעמידים פה סגל ראוי מדי עונה. לקחת גמר בפיינל פור זה ממש לא מהות הכל, כי אם זה היה, חיפה, חולון וגליל היו במקומות אחרים היום.

אני לא חושב שלהיכנס לפורום ולהתחיל לירות לכל הכיוונים מוציא אותך טוב. אולי באמת כוס מים תעזור.

אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה, ואולי גם להיות טיפה צודק(אל תשכח שגם אני שמחתי מההחתמות האחרונות), אז קצת יצאתי באשכול של שימחה, ולא בכוונה להעליב כאן משהו.
אבל לגבי דבר אחד שאמרת, לא אסכים לעולם, מכבי היא לא מכבי ללא 6 גביעי האירופה, אתה יכול לדבר עד מחר, אבל מה שקובע את רמת הפאר של הקבוצה בסופו של דבר, זה מספר הגבעים בארון, ולא שום דבר אחד! כך את הולנד והגמרים שלה בגבעי העולם, היו להם שנים שהם שחקו את המשחק הכי יפה בעולם!, ועדיין מי בכלל זוכר אותם? כאשר מדברים על הקבוצות הכי מפוארות תמיד ידברו על ברזיל, גרמניה, ואיטליה(אף אחד כבר לא זוכר מצרפת).
וכלן אתה טועה! מה שקובע בסופו של דבר, זה דבר אחד! התארים בארון!
alex30

הודעהעל ידי my man » 08 יולי 2015, 03:08

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
RonB כתב:קיץ מעניין מתחיל

שום דבר מעניין לא יקרה

יהיה מעניין שיפטרו את גודס- זה יתחיל פה!

אני אישית לא חושבת שיפטרו אותו

אין מצב שהוא נשאר- תאכילי אותי כובעים כמה שתרצי...

my man כתב:
toja27 כתב:אני מאמין שעוד חודש נדבר אחרת. פארמר יהיה במכבי לדעתי.

:surprised2
כמו שאמרתי לכרמל בנוגע לגודס- אתה מוזמן להאכיל אותי כובעים...הוא לא!

הבטחתי ואני מקיים:
תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 08 יולי 2015, 04:07

דבר נוסף מאז פירוק השושלת הגענו ל3 גמרים
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 07:18

alex30 כתב:אבל לגבי דבר אחד שאמרת, לא אסכים לעולם, מכבי היא לא מכבי ללא 6 גביעי האירופה, אתה יכול לדבר עד מחר, אבל מה שקובע את רמת הפאר של הקבוצה בסופו של דבר, זה מספר הגבעים בארון, ולא שום דבר אחד! כך את הולנד והגמרים שלה בגבעי העולם, היו להם שנים שהם שחקו את המשחק הכי יפה בעולם!, ועדיין מי בכלל זוכר אותם? כאשר מדברים על הקבוצות הכי מפוארות תמיד ידברו על ברזיל, גרמניה, ואיטליה(אף אחד כבר לא זוכר מצרפת).
וכלן אתה טועה! מה שקובע בסופו של דבר, זה דבר אחד! התארים בארון!

מכבי היא עדיין מכבי גם בלי הגביע האחרון. לא אני ולא רבים אחרים נהנו מהעונה שבה נלקח הגביע האחרון שהייתה כרוכה בהרבה כדורסל רע ולא מהנה וכמעט איבוד אליפות שניה רצופה בליגה. לקחת גביע אירופה בפיינל פור זה ממש לא חזות הכל, בדיוק כמו שלקחת אליפות בארץ בפיינל פור זה לא חזות הכל. בתור אוהד שצופה במשחקים, אני מעדיף בהרבה קבוצה אטרקטיבית שמשחקת כדורסל איכותי כל השנה ומפסידה בפיינל פור על קבוצה שמגמגמת כל השנה ומתעלה בשני משחקים.
roy1000

Re: הפדרמנים

הודעהעל ידי my man » 23 אוגוסט 2015, 18:50

התרד הזה עבר כמה גלגולים...אבל לדעתי כרגע חזרנו לנקודת הפתיחה- התנהלות שהיא בגדר ביזיון- איפה עמדה 4??
שחקני הקבוצה כבר נוחתים וכרגע רק בנדר נחשב 4...

בושה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוגוסט 2015, 19:00

my man כתב:התרד הזה עבר כמה גלגולים...אבל לדעתי כרגע חזרנו לנקודת הפתיחה- התנהלות שהיא בגדר ביזיון- איפה עמדה 4??
שחקני הקבוצה כבר נוחתים וכרגע רק בנדר נחשב 4...

בושה!

הפדרמנים פשוט גאוני שיווק. אין מילה אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוגוסט 2015, 21:52

התלבטות לגבי ספונסר ראשי, עוד שחקן נכנס לזירה :

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001063313
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוגוסט 2015, 21:56

אדגר פו כתב:התלבטות לגבי ספונסר ראשי, עוד שחקן נכנס לזירה :

אני מאמין שהם ילכו על אלדד פרי. דווקא רעיון טוב ששם הסופנסר לא יופיע כחלק משם הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 02:59

שמואל1 כתב:
אדגר פו כתב:התלבטות לגבי ספונסר ראשי, עוד שחקן נכנס לזירה :

אני מאמין שהם ילכו על אלדד פרי. דווקא רעיון טוב ששם הסופנסר לא יופיע כחלק משם הקבוצה.

אני לא מאמין שמכבי ילכו עם מישהו כמו אלדד פרי. זה לא מתאים למכבי ולתדמית שלה. מכבי תמיד הולכת עם חברות רציניות.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 24 אוגוסט 2015, 10:28

אני אישית לא מבין מה יהיה האינטרס של "אלדד פרי" לחתום על חוזה ספונסרשיפ מבלי ששמו יופיע בשם הקבוצה. נראה שמכבי רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - גם לקבל את המענק הנובע מההסכם ובמקביל שאף אחד לא באמת ידע מי הספונסר. רק אידיוט יסכים לדבר כזה.
התנין

הודעהעל ידי my man » 24 אוגוסט 2015, 13:04

התנין כתב:אני אישית לא מבין מה יהיה האינטרס של "אלדד פרי" לחתום על חוזה ספונסרשיפ מבלי ששמו יופיע בשם הקבוצה. נראה שמכבי רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - גם לקבל את המענק הנובע מההסכם ובמקביל שאף אחד לא באמת ידע מי הספונסר. רק אידיוט יסכים לדבר כזה.

לא יודע אם זה יצא לפועל אבל אני בעד- סוףסוף אשכרה יקראו לנו ביורוליג "מכבי תל אביב" ולא "מכבי אלקטרה"...
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים