Re: ת'רד הכדורגל V11 ערן זהבי הוא המלך! מכבי באלופות!!!!!!!!
26 אוגוסט 2015, 17:04
נראה אפקטיבי בעיקר במתפרצות. מעניין איך הוא כשהקבוצה שלו שולטת במשחק. אין לי אספירציות לגבי ליגת האלופות. עשינו את שלנו. ציפיתי שיביאו חיזוק שיהיה שתי רמות מעל הליגה, כי יהיה קשה מאוד העונה להחזיק בשתי מסגרות. מקווה שהוא יפתיע.
26 אוגוסט 2015, 18:28
אדגר פו כתב:אני זוכר שמראדונה בנאפולי לקח קבוצה בינונית באיטליה והפך אותה כמעט לבד לאימפריה עם 2 אליפויות וגביע אופ"א, אבל זה ממש חילול הקודש להזכיר אותו כאן .
לא ממש התכוונתי לליגה של מראדונה, אבל כן. אני לא זוכר דוגמא בארץ לשחקן כל כך דומיננטי בקבוצה שלו.
26 אוגוסט 2015, 20:36
roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:אני זוכר שמראדונה בנאפולי לקח קבוצה בינונית באיטליה והפך אותה כמעט לבד לאימפריה עם 2 אליפויות וגביע אופ"א, אבל זה ממש חילול הקודש להזכיר אותו כאן .
לא ממש התכוונתי לליגה של מראדונה, אבל כן. אני לא זוכר דוגמא בארץ לשחקן כל כך דומיננטי בקבוצה שלו.
אולי אלי אוחנה של ביתר...אבל אז היה להם גם זרים לא רעים...
26 אוגוסט 2015, 21:36
שלום רוקבן האגדי, זה האיש. לקח 10 נגרים בני נגרים של הפועל יהוד ולקח גביע מדינה על הפועל ת"א עם שער ניצחון. אחר כך פתח חנות סקס ונעלם, סך הכול היה צעיר בן 27 או משהוא. אבל איזה ווירטואוז.
27 אוגוסט 2015, 11:13
felix_r כתב:הרמה של ליגת האלופות יורדת משנה לשנה! מה זה הקבוצות האלה? אסטנה? מכבי ת"א?
מסתכל על ליגת האלופות ומחפש כרטיסי "וויילד קארד" לקבוצות הזויות מטורקיה שאין להן קהל. לא מוצא. רואה רק קבוצות שעלו בצורה ספורטיבית. אתה יכול להסביר שוב?
27 אוגוסט 2015, 18:28
הניסיונות שלכם לנאחס נגדי קצת מוגזמים ומאבדים מהטעם. מכבי קבוצה חזקה והיא צריכה לנצח את ב"ש, שבכלל לא משחקת במגרשה הביתי. בכלל, הזלזול במכבי לא מובן בייחוד אחרי ההעפלה לצ'מפיונס. מכבי קבוצה נהדרת ואין שום צורך באמונות תפלות כאלו או אחרות.