המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מחכה למחר.
בינתיים העפתי את טוואטחה ושמתי את בן צעירי.
מחר כנראה אעיף את יאנקו ומשומר, או את משומר ויצחקי.
את?
MTA2311 כתב:יופי של חילופים.
MTA2311 כתב:מתלבט לגבי השוער. הייתי דם את ניצן, אבל כבר יש לי שניים מפתח תקווה.
MTA2311 כתב:נשאר לי 5 מההחלפה של טוואטחה בצעירי ויאנקו עולה 5.
אני גם צריך לשים עוד שחקן הגנה אחד, ואולי קשר\חלוץ במקום להחליף את השוער אם אראה עד מחר שיצחקי לא עומד לפתוח בראשון.
בעייתי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:נשאר לי 5 מההחלפה של טוואטחה בצעירי ויאנקו עולה 5.
אני גם צריך לשים עוד שחקן הגנה אחד, ואולי קשר\חלוץ במקום להחליף את השוער אם אראה עד מחר שיצחקי לא עומד לפתוח בראשון.
בעייתי.
בוזגלו עולה 5
לא חושבת שיש לך איך להחליף את יאנקו כי זה אומר שאתה תצטרך או לקחת שוער ב-4 או שחקן ב-4, ואתה לא תמצא שום דבר במחירים האלה
עם איך שחיפה שבורה אתה יכול לנסות לקחת שחקן מכפר סבא אבל אתה לא תסתכן ככה (ובצדק, כי הם יינצחו עם שחקני הבית)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:נשאר לי 5 מההחלפה של טוואטחה בצעירי ויאנקו עולה 5.
בעייתי.
בוזגלו עולה 5
לא חושבת שיש לך איך להחליף את יאנקו כי זה אומר שאתה תצטרך או לקחת שוער ב-4 או שחקן ב-4, ואתה לא תמצא שום דבר במחירים האלה
עם איך שחיפה שבורה אתה יכול לנסות לקחת שחקן מכפר סבא אבל אתה לא תסתכן ככה (ובצדק, כי הם יינצחו עם שחקני הבית)
לא הבנתי איך עשית את החישוב שישאר לי רק 4 בשביל שוער.
כרגע- יש לי 5+5 שיאנקו מפנה+8 שמשומר מפנה\11 שיצחקי מפנה= 18\21 לשני שחקנים.
MTA2311 כתב:בעייתי לקחת שחקנים ממכבי. גם כי אף פעם לא יודעים מה ההרכב, וגם כי קיים סיכוי לא רע שאם לא קוראים להם זהבי הם לא ישלימו 60 דקות.
בתכלס אני מאמין שברק יפתח, אז כנראה אשאיר אותו, זה אומר שיש לי 18 בשביל שוער ושחקן הגנה. מה את אומרת?
MTA2311 כתב:אחרי שאחליף את משומר לא יהיו לי שחקנים מחיפה.
אני גם די בטוח שהם לא יספגו מול כפ"ס, אבל נפלתי איתם כל כך חזק שבוע שעבר... וואליינטה בלם? כמה עשה שבוע שעבר?
חשבתי אולי על דגני אם הוא כבר מחליף את משומר.
MTA2311 כתב:דגני הוא מגן שהצד ההתקפי שלו הרבה יותר חזק מההגנתי. אם יוצאים מנקודת הנחה שחיפה לא סופגים (ואם כן, גם הוא וגם וואליינטה נדפקים אותו דבר), אז יש יותר סיכוי שדגני ישיג לי עוד נקודות מאשר וואליינטה.
MTA2311 כתב:הרי ברור מה יקרה בסוף. אשים את וואליינטה, הוא יקבל אדום דקה 30 ודגני יגמור עם שני בישולים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים