המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מה שקורה הוא שלניקולה, דני וגודס יש חלקים שווים ככה"נ בבניית הסגל, וזה לגיטימי לגמרי.
לכל אחד יש זכות וטו ("שחקן שגודס לא רוצה" לא שווה "שחקן שגודס רוצה- כן יהיה כאן"), ובונים את הקבוצה כשמגיעים להסכמה או לרוב בפאנל המקצועי. זה סבבה, בהתחשב בזה שאף אחד מהם לא מספיק מקצועי כדי להוות אוטוריטה. זה גם אחלה כסת"ח, כן- כשמצליחים כולם מצליחים, וכשמפשלים כולם מפשלים. זה בסדר מבחינתי. פדרמן הרי לא יתקפל לשום מקום- הוא הבוס בקבוצה. נראה שגם לא ניקו שבתחושה פה בשביל להשאר. את המאמן אף אחד לא צריך לשפוט על הרכש של הקבוצה- על זה אני חושב ששנינו נסכים.
אני חושב שהנפילה אם וכאשר (ובתקווה גדולה שלא תהיה כזאת- אני גם לא חושב שתהיה) עם פבראני היא יחסית קלה לתיקון, כי שוק הסנטרים הוא יחסית סביר, כמעט תמיד, והגיבוי שהבאת עם אמבקווה יספיק כדי לשמור אותך תחרותי בכל הרמות עד שתצטרך (אם בכלל) לקחת החלטות ולעשות שינויים.
הסיפור עם ה-4 אכן תמוה אבל אני נייטרלי בעניין עד שאני רואה החתמות. אני לא אשפוט אותם לפני שהביאו רכש. זה מגוחך.
החציל האצטקי כתב:יוני אבל מה אתה רוצה?
כנראה שהשיטה הזאת תמיד הייתה פה. פעם זה ניקו ופעם זה מוני או שמלוק. היום זה דני ופעם זה שמעון.
כשיש לך מאמן (או עוזר מאמן כמו בלאט) שהוא אוטוריטה ואתה סומך על העין שלו בעניין שחקנים- אתה יוצא גדול.
היום- אין לך כזה. גודס יכול לאמן את הקבוצה. אין קשר בין פעולת האימון לבניית הקבוצה. בוודאי שכשהשחקנים שהוא רוצה הם לא בהכרח המתאימים.
יש במועדון גם את השכונתיות/משפחתיות, קרא לזה איך שתקרא לזה, שזה חלק מקסמו. כשניסו לייצר מודל מקצועי עם שרף וקטש בזמנו ראינו איך זה נגמר.
זה לא שבור- אל תתקן.
החציל האצטקי כתב:יוני אבל מה אתה רוצה?
כנראה שהשיטה הזאת תמיד הייתה פה. פעם זה ניקו ופעם זה מוני או שמלוק. היום זה דני ופעם זה שמעון.
כשיש לך מאמן (או עוזר מאמן כמו בלאט) שהוא אוטוריטה ואתה סומך על העין שלו בעניין שחקנים- אתה יוצא גדול.
היום- אין לך כזה. גודס יכול לאמן את הקבוצה. אין קשר בין פעולת האימון לבניית הקבוצה. בוודאי שכשהשחקנים שהוא רוצה הם לא בהכרח המתאימים.
יש במועדון גם את השכונתיות/משפחתיות, קרא לזה איך שתקרא לזה, שזה חלק מקסמו. כשניסו לייצר מודל מקצועי עם שרף וקטש בזמנו ראינו איך זה נגמר.
זה לא שבור- אל תתקן.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:יוני אבל מה אתה רוצה?
זה לא שבור- אל תתקן.
זה ממש לא נכון.
דבר ראשון, קרא מה שאור כתב - הוא כתב את זה מצויין.
דבר שני, כשהיה לך מאמן חזק כמו פיני או כמו דייויד, אף אחד לא הלביש לו שחקנים על הראש. זה משהו שהתחיל לא מזמן (דווקא כן בתקופתו
של דייויד), וזאת פשוט גישת ניהול שדני המציא או למד בלונדון, כי שום קבוצת כדורסל, או קבוצת ספורט לא מתנהלת ככה.
toja27 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:יוני אבל מה אתה רוצה?
זה לא שבור- אל תתקן.
זה ממש לא נכון.
דבר שני, כשהיה לך מאמן חזק כמו פיני או כמו דייויד, אף אחד לא הלביש לו שחקנים על הראש. זה משהו שהתחיל לא מזמן (דווקא כן בתקופתו
של דייויד), וזאת פשוט גישת ניהול שדני המציא או למד בלונדון, כי שום קבוצת כדורסל, או קבוצת ספורט לא מתנהלת ככה.
לא מדוייק יוני. אני זוכר שהביאו את מורן רוט ולא הודיעו לדיוויד . וגם המהלך של החזרת סופו לקדנציה שניה זה היה ביוזמת ההנהלה. מכבי מתנהלת ככה כבר זמן מה וזה עוד לפני גודס.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:יוני אבל מה אתה רוצה?
זה לא שבור- אל תתקן.
זה ממש לא נכון.
לא מדוייק יוני. אני זוכר שהביאו את מורן רוט ולא הודיעו לדיוויד . וגם המהלך של החזרת סופו לקדנציה שניה זה היה ביוזמת ההנהלה. מכבי מתנהלת ככה כבר זמן מה וזה עוד לפני גודס.
תשים לב למשפט המודגש. זה התחיל בתקופתו של בלאט. בכל מקרה לבלאט לא ישבו על הראש כמו שעשו לגודס, למרות שכמו שציינת וגם אני כתבתי, הוא גם סבל מזה לפני
roy1000 כתב:אני לא מבין מה לא ברור? דני פדרמן הוא ה- GM כשניקולה ואבי אבן עוזרים לו. הנושא היחידי שחריג פה הוא שג'וניור קורא לעצמו "מנכ"ל" ומשאיר את ההתערבות שלו בהחלטות המקצועיות מעומעמת (כלפי חוץ).
זה לחלוטין המודל האמריקאי, רק שה- GM הוא לא ממש איש מקצוע אלא הבן של הבעלים.
החציל האצטקי כתב:היום- אין לך כזה. גודס יכול לאמן את הקבוצה. אין קשר בין פעולת האימון לבניית הקבוצה. בוודאי שכשהשחקנים שהוא רוצה הם לא בהכרח המתאימים.
זה לא שבור- אל תתקן.
roy1000 כתב:אני לא מבין מה לא ברור? דני פדרמן הוא ה- GM כשניקולה ואבי אבן עוזרים לו. הנושא היחידי שחריג פה הוא שג'וניור קורא לעצמו "מנכ"ל" ומשאיר את ההתערבות שלו בהחלטות המקצועיות מעומעמת (כלפי חוץ).
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין מה לא ברור? דני פדרמן הוא ה- GM כשניקולה ואבי אבן עוזרים לו. הנושא היחידי שחריג פה הוא שג'וניור קורא לעצמו "מנכ"ל" ומשאיר את ההתערבות שלו בהחלטות המקצועיות מעומעמת (כלפי חוץ).
רוי, הכל ברור לכולם. אנחנו רק רוצים שהדברים יהיו שקופים ולא בשושו
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין מה לא ברור? דני פדרמן הוא ה- GM כשניקולה ואבי אבן עוזרים לו. הנושא היחידי שחריג פה הוא שג'וניור קורא לעצמו "מנכ"ל" ומשאיר את ההתערבות שלו בהחלטות המקצועיות מעומעמת (כלפי חוץ).
רוי, הכל ברור לכולם. אנחנו רק רוצים שהדברים יהיו שקופים ולא בשושו
למה זה באמת משנה שזה יהיה שקוף? דני פדרמן, מסיבות ברורות, לא רוצה להגיד שהוא ה- GM ושהוא מקבל את ההחלטות הסופיות לגבי הסגל. נגיד שהוא מחר יוצא ואומר את זה, מה זה משנה (פרט ללחץ ולביקורת שהוא יספוג)?
roy1000 כתב:כל עוד הוא הבעלים, אני לא רואה מצב שהוא מפסיק את מדיניות העמימות לגבי מה שהוא באמת עושה. זה לא רק התפקיד של המנכ"ל/GM שהוא עמום, גם התפקיד של ניקולה והתפקיד שעשה אבי אבן הם עמומים לחלוטין. אף אחד לא יודע מי עושה מה בהנהלה של מכבי וזה מכוון לחלוטין. זה גם לא עומד להשתנות כל עוד הפדרמנים פה.
החציל האצטקי כתב:ואתה חושב שיהיה פה גבוה שני עד הראשון לנובמבר? השמות ברשימה האלה הם שמות מעולים למשבצת הזאת.
חלקם גם מתאימים לאייש את משבצת הגבוה המוביל. אם מוריס אנדור למשל מסיים בלי חוזה אני לוקח אותו בלי למצמץ. זה השחקן המושלם למה שמכבי צריכה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־13 אורחים