פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 אוקטובר 2011, 17:36
שחף כתב:הוא אמר משהו מעניין אחר? בכל אופן דייויד כפה את דעתו בכל מה שקשור להנדריקס וסירב להחתים את שאראס למרות הלחצים של פדרמן ושות' לכן אני לא מאמין שזה יקרה בסופו של דבר.
הוא לא אמר עוד שום דבר מעניין, מאחר שלא שאלו אותו על גארד נוסף או על מצ'באן. דיברו איתו בעיקר על עניינים אישיים (יום הולדת, טיול בברצלונה) ועל שינוי שיטת היורוליג.
17 אוקטובר 2011, 17:37
קודי כתב:שחף כתב:הוא אמר משהו מעניין אחר? בכל אופן דייויד כפה את דעתו בכל מה שקשור להנדריקס וסירב להחתים את שאראס למרות הלחצים של פדרמן ושות' לכן אני לא מאמין שזה יקרה בסופו של דבר.
הוא לא אמר עוד שום דבר מעניין, מאחר שלא שאלו אותו על גארד נוסף או על מצ'באן. דיברו איתו בעיקר על עניינים אישיים (יום הולדת, טיול בברצלונה) ועל שינוי שיטת היורוליג.
זה נראה לי בינתיים כמו הפרחה של ONE עד שאיזשהו מקור נוסף יאשר את זה בכלל, אופייני להם.
17 אוקטובר 2011, 17:39
מקווה שמכבי לא תתפתה, אם מה כתוב בONE הוא נכון. ממש לא מה שאנחנו צריכים כרגע.
17 אוקטובר 2011, 17:49
פדרמן אמר על מקרה שאראס שהוא היה צריך להחליט כמה הוא הולך ראש בראש עם הצוות המקצועי וכמה הוא כופה עליהם שחקנים שהם לא רוצים..והוא החליט לא לעשות את זה..
נקווה שגם הפעם זה יהיה ככה..
17 אוקטובר 2011, 18:31
דובי פיק טוען שמקורות המקורבים לכספי טוענים שבכלל מכבי פנתה אליו! האם החבר׳ה ירדו לגמרי מהפסים? אם זה יהיה במקום לנגפורד (ואני מניח שזה איזה שהוא פרס ניחומים לבלאט במקום לנגפורד) אז אין ספק שמדובר באחת ההחלטות האומללות והלא מקצועיות שקיבלה מכבי בשנים האחרונות.
17 אוקטובר 2011, 18:40
בין אם זה יהיה בנוסף ללאנג ובין אם לא זאת תהיה ההחתמה הכי מפגרת שלהם
למה הם חייבים לעצבן אותנו לפעמים?
17 אוקטובר 2011, 18:44
"כדי לקבל החלטה אם להחתים את עמרי כספי במכבי ת"א צריך להתחשב בהרבה גורמים, מקצועיים וכלכליים", כך התייחס הערב (ד') יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, לאפשרות שעמרי כספי יחזור למדים הצהובים, כל זמן שהשביתה ב-NBA נמשכת.
מזרחי הוסיף: "מוקדם עדיין לדבר על זה, זו החלטה לא פשוטה שצריך לחשוב עליה טוב. צריך לראות אם מקצועית זה מתאים ולא רק כלכלית. בואו נהיה סבלניים ונחכה כמה ימים עד שהתמונה תתבהר".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4136199,00.html
17 אוקטובר 2011, 18:47
דובי אמר לי ''אל תבני על כספי, חכי לטוויט שלי, יש לי סקופ בקשר אליו''..אבל זה כל מה שאני יודעת חחח התעודדתי מזה קצת..
17 אוקטובר 2011, 18:50
בטח חתם בקבוצה אחרת בארץ.
17 אוקטובר 2011, 18:52
Chen כתב:בטח חתם בקבוצה אחרת בארץ.
הוא אמר שזה לא כזה ''וואו'' אבל זה(לפי מה שהבנתי)אומר שכספי ככל הנראה לא יהיה במכבי..שזה נפלא
אמרתי לו ''כל ציוץ שיגיד שכספי לא קרוב למכבי יהיה מעל ומעבר לאוהדים'' חחח
17 אוקטובר 2011, 19:05
misha כתב:"כדי לקבל החלטה אם להחתים את עמרי כספי במכבי ת"א צריך להתחשב בהרבה גורמים, מקצועיים וכלכליים", כך התייחס הערב (ד') יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, לאפשרות שעמרי כספי יחזור למדים הצהובים, כל זמן שהשביתה ב-NBA נמשכת.
מזרחי הוסיף: "מוקדם עדיין לדבר על זה, זו החלטה לא פשוטה שצריך לחשוב עליה טוב. צריך לראות אם מקצועית זה מתאים ולא רק כלכלית. בואו נהיה סבלניים ונחכה כמה ימים עד שהתמונה תתבהר".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4136199,00.html
בדיוק באתי לכתוב את זה,זה קצת מרגיע
אני מקווה שבלאט נגד המהלך ושידע לעמוד על שלו
17 אוקטובר 2011, 19:17
פיק צייץ שכספי נפגש עם קליין בשבוע שעבר בארה"ב. יהיה מוזר לראות אותו במדים המכוערים של מגדל, אם זה יקרה.
17 אוקטובר 2011, 19:21
אני מקווה שאם ישחק אצל הפועל אנשים כאן לא יתחילו לרעוד מהם.
הרי גם ככה הסיכוי שעונת הנ.ב.א תתבטל היא נמוכה, והמשחקים היחידים מול הפועל שיש להם משמעות יהיו רק בפיינל פור (אם יהיו), לא סביר שכספי עוד יהיה שם עד אז.
17 אוקטובר 2011, 19:23
חנו'ש כתב:אני מקווה שאם ישחק אצל הפועל אנשים כאן לא יתחילו לרעוד מהם.
הרי גם ככה הסיכוי שעונת הנ.ב.א תתבטל היא נמוכה, והמשחקים היחידים מול הפועל שיש להם משמעות יהיו רק בפיינל פור (אם יהיו), לא סביר שכספי עוד יהיה שם עד אז.
זה לא יגרום לי לפחד מהם אבל כן יעשה לי הרגשה לא טובה לראות אותו שם או בחולון
17 אוקטובר 2011, 19:46
הפעם חתומה על הכתבה אופירה אסייג, שלא שלחה את קביליו לעוד 'סקופ' שנועד לכישלון מראש.
הייתי מתייחס לזה יותר ברצינות, כי בכל זאת לאופירה יש קצת קשרים, אבל הקיץ אופירה בעצמה כתבה ופימפמה פארקר, לפני כולם, אבל ככל הנראה גם ללא קשר ממשי במציאות.
17 אוקטובר 2011, 19:48
אם כספי, שרואה עצמו כמכביסט, יחתום בהגועל, הוא יהפוך לבדיחה בקרב אוהדי מכבי. עדיף בשבילו שישחק בוילרבאן אצל חבר שלו פארקר ושלא יבזה את עצמו. הרי הוא אמר שישחק שם, מה גרם לעסקה ליפול? מה, בהגועל לא צריכים לשלם עליו מס?
17 אוקטובר 2011, 19:54
קובי כתב:הפעם חתומה על הכתבה אופירה אסייג, שלא שלחה את קביליו לעוד 'סקופ' שנועד לכישלון מראש.
הייתי מתייחס לזה יותר ברצינות, כי בכל זאת לאופירה יש קצת קשרים, אבל הקיץ אופירה בעצמה כתבה ופימפמה פארקר, לפני כולם, אבל ככל הנראה גם ללא קשר ממשי במציאות.
את אופירה (או אופירע) לא מעניין אם זה נכון... מעניין אותה רק רייטינג
לפני שהיא היתה עורכת ראשית היא היתה כתבת רכילות, ולדעתי זה מסביר הכל
17 אוקטובר 2011, 20:17
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1869152בסביבת השחקן טוענים כי הוא חזר לנהל מגעים עם האלופה, אך גם הפועל ירושלים בתמונה. ההחלטה הסופית בימים הקרובים
17 אוקטובר 2011, 20:22
לא הבנתי, לאן נעלמו פתאום בעיות המס שהיו לו בעבר??