המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני מכירה את זה מדוקטור הו, אתה לא מחדש לי כלום
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מכירה את זה מדוקטור הו, אתה לא מחדש לי כלום
אני יכול סתם לשים תמונה ענקית של שממית, אם את מעדיפה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מכירה את זה מדוקטור הו, אתה לא מחדש לי כלום
אני יכולה סתם להפוך אותך, אור וליאב ל-human centipede כשאתה בסוף, אם אתה מעדיף
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מכירה את זה מדוקטור הו, אתה לא מחדש לי כלום
אני יכולה סתם להפוך אותך, אור וליאב ל-human centipede כשאתה בסוף, אם אתה מעדיף
תודה שהכרת לי את המונח המרנין הזה... התמונות באמת מדברות בעד עצמן..
למרות שאם חושבים על זה, יכול להיות שיש בך גאונות אמיתית, כי הרי ליאב הוא גופה, אז את שמה את אור ראשון ואותי אחרון, אבל
שנינו לא ממש ניפגע, כי כאמור ליאב גופה...
ובכל זאת:
jol9 כתב:ואם אני אציע לך לבוא איתנו לטיול הבא שלנו במקום אור?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ואם אני אציע לך לבוא איתנו לטיול הבא שלנו במקום אור?
לא תודה
אני רוצה שירצו שאני אבוא כי אני בן אדם מדהים ומושלם, לא כי הם מפחדים שאני אתפור להם את הפה לחור תחת של מישהו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ואם אני אציע לך לבוא איתנו לטיול הבא שלנו במקום אור?
לא תודה
אני רוצה שירצו שאני אבוא כי אני בן אדם מדהים ומושלם, לא כי הם מפחדים שאני אתפור להם את הפה לחור תחת של מישהו
טוב, אני מבין... תראי, בחרנו באור, כי הוא רק השתחרר, והיה חמוד כזה וזה, אבל בפועל רצינו אותך.
החציל האצטקי כתב:עשיתי מנוי.
מקובי כתב:החציל האצטקי כתב:עשיתי מנוי.
איזה שער?
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:החציל האצטקי כתב:עשיתי מנוי.
איזה שער?
עשיתי מנוי ביחד עם אבא שלי, הולכים לדפוק כרטיס בשורת הפרוות והרולקסים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ואם אני אציע לך לבוא איתנו לטיול הבא שלנו במקום אור?
לא תודה
טוב, אני מבין... תראי, בחרנו באור, כי הוא רק השתחרר, והיה חמוד כזה וזה, אבל בפועל רצינו אותך.
שקרן נאלח הלוואי שדעאש יתפסו אותך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים