30 אוגוסט 2015, 02:42
אדגר פו כתב:my man כתב:אני פשוט לא מבין את זה...למה לימונד רואה דקות פרקט??? יש גם את יוגי גם את מקל וגם את יבזורי ואפילו אפיק ניסים שנותן איזה איום מה3...לימונד פשוט לא לרמה הזו...לגבי כדיר- אוי לה לנבחרת שזקוקה לדקות ממנו...ואני בכלל לא מדבר על הגופה של יניב..
זה פשוט לא זה...
אויל כי לימונד משחק אצל העכברושים ואדלשטיין מסמפט אותו ?
30 אוגוסט 2015, 23:20
31 אוגוסט 2015, 00:44
31 אוגוסט 2015, 01:10
החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
מבטיח לדבר פה רק על הנבחרת שלנו מעכשיו![]()
31 אוגוסט 2015, 15:20
31 אוגוסט 2015, 16:01
felix_r כתב:למי שמעוניין, אליפות אמריקה
http://fibaamericas.com/mex2015/en/equi ... xtab=4&w=1
01 ספטמבר 2015, 00:28
01 ספטמבר 2015, 00:31
MTA2311 כתב:מתי האליפות מתחילה?
01 ספטמבר 2015, 00:32
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מתי האליפות מתחילה?
אמריקה? כבר התחילה
01 ספטמבר 2015, 00:33
01 ספטמבר 2015, 00:36
01 ספטמבר 2015, 14:35
החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
01 ספטמבר 2015, 14:36
MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
אני באנגולה והאמת יחסית למעמד בקושי הורגש המשחק, מצד שני אפשר אולי להבין כי הם די רגילים לזה..
יצא לי לראות כמה משחקים והרמה הייתה די נמוכה לרוב, יותר קרוב לאליפות אירופה קדטים מאשר ליורובאסקט. נגיד טוניסיה-אנגולה שאמור להיות אולי המשחק ברמה הכי גבוהה בטורניר היה תת-רמה ל3 רבעים
01 ספטמבר 2015, 14:38
01 ספטמבר 2015, 14:41
01 ספטמבר 2015, 16:48
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
אני באנגולה והאמת יחסית למעמד בקושי הורגש המשחק, מצד שני אפשר אולי להבין כי הם די רגילים לזה..
יצא לי לראות כמה משחקים והרמה הייתה די נמוכה לרוב, יותר קרוב לאליפות אירופה קדטים מאשר ליורובאסקט. נגיד טוניסיה-אנגולה שאמור להיות אולי המשחק ברמה הכי גבוהה בטורניר היה תת-רמה ל3 רבעים
הנה משפט שלא חשבתי שאזכה לראות בחיים.
01 ספטמבר 2015, 16:52
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
גם לא משפט שציפיתי שייצא לי מהמקלדת בחיים האמת
ולא יהלומים לצערי.. אני סוחר בבני אדם
01 ספטמבר 2015, 17:04
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
01 ספטמבר 2015, 17:06
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר למחוא כפיים לטיגריסים מניגריה, שלקחו את האפרובאסקט הראשון בתולדותיהם, בהובלת שיין לאוואל הנהדר ובהיעדר אייק דיוגו הפצוע. נבחרת קשוחה, טובה וראויה. שאפו
נשמע טוב. צריכים עוד עובדים?
01 ספטמבר 2015, 17:21