03 ספטמבר 2015, 22:21
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צריך לפרסם גם תפריט של משפחה מזרחית
למה להרוס את הת'רד אבל?
תשמעי, לא רציתי לפתוח את זה אבל את התחלת![]()
מה שכתבת פה זה אולי רבע מהבישולים של משפחה מזרחית לשבת
אבל מיד אשכנזית, וזה הופך את זה לטעים
אין ספק שירקות של קוסקוס עם "נוזל" נשמע מגרה
וההיפך הוא הנכון...יד אשכנזית אעלק
03 ספטמבר 2015, 22:23
03 ספטמבר 2015, 22:25
rc4991 כתב:אוקיי, ומה בנוגע ליד האשכנזית VS המזרחית?
וזאת גם הסבתא שמבשלת (ויש לה קרב סמוי עם האמא)
03 ספטמבר 2015, 22:26
05 ספטמבר 2015, 14:23
06 ספטמבר 2015, 10:53
06 ספטמבר 2015, 15:42
06 ספטמבר 2015, 18:09
06 ספטמבר 2015, 18:27
07 ספטמבר 2015, 08:31
מכביסט30 כתב:אבל מה קשור הנר הזה
08 ספטמבר 2015, 17:36
08 ספטמבר 2015, 17:53
Holiday_Armadillo כתב:חבל שאנשים אוכלים פה כשר, הכנתי את הפיצה הכי טעימה בעולם
למרות שאני מכינה שאפשר לוותר על החזה עוף אבל...זה לא יהיה אותו דבר
תרנגולות לא מניקות אז אני לא מבינה למה זה לא כשר (עוד דבר.....לא משנה, לא אשלים את זה)
08 ספטמבר 2015, 17:54
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שאנשים אוכלים פה כשר, הכנתי את הפיצה הכי טעימה בעולם
למרות שאני מכינה שאפשר לוותר על החזה עוף אבל...זה לא יהיה אותו דבר
תרנגולות לא מניקות אז אני לא מבינה למה זה לא כשר (עוד דבר.....לא משנה, לא אשלים את זה)
פיצה עם חזה עוף?
08 ספטמבר 2015, 18:44
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שאנשים אוכלים פה כשר, הכנתי את הפיצה הכי טעימה בעולם
למרות שאני מכינה שאפשר לוותר על החזה עוף אבל...זה לא יהיה אותו דבר
תרנגולות לא מניקות אז אני לא מבינה למה זה לא כשר (עוד דבר.....לא משנה, לא אשלים את זה)
פיצה עם חזה עוף?
לא כאילו...לזרוק חזה עוף על פיצה בשלמותו
אבל כן, קוביות חזה עוף
08 ספטמבר 2015, 19:17
08 ספטמבר 2015, 19:35
Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה להגיד ''נו באמת'' כי זה לא מתכון ישראלי ואנשים אוהבים ואוכלים את זה בכל העולם
08 ספטמבר 2015, 19:36
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה להגיד ''נו באמת'' כי זה לא מתכון ישראלי ואנשים אוהבים ואוכלים את זה בכל העולם
בולשיט!
אם כבר תוספת בשרית אז שמים פרשוטו, שמים פפרוני, שמים חמון וכו'. דברים עם טעם!
אבל בשביל מה לשים משהו חסר טעם ותפל כמו חזה עוף? בשביל מה?
08 ספטמבר 2015, 19:50
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה להגיד ''נו באמת'' כי זה לא מתכון ישראלי ואנשים אוהבים ואוכלים את זה בכל העולם
בולשיט!
אם כבר תוספת בשרית אז שמים פרשוטו, שמים פפרוני, שמים חמון וכו'. דברים עם טעם!
אבל בשביל מה לשים משהו חסר טעם ותפל כמו חזה עוף? בשביל מה?
הוא לא תפל אם עושים אותו כמו שצריך, או שגם על זה הולכים להתווכח 3 עמודים עכשיו?
08 ספטמבר 2015, 19:51
Holiday_Armadillo כתב:חבל שאנשים אוכלים פה כשר, הכנתי את הפיצה הכי טעימה בעולם
למרות שאני מכינה שאפשר לוותר על החזה עוף אבל...זה לא יהיה אותו דבר
תרנגולות לא מניקות אז אני לא מבינה למה זה לא כשר (עוד דבר.....לא משנה, לא אשלים את זה)
08 ספטמבר 2015, 19:57
ד"א הבת שלי מאוד אהבה בייקון כשהיינו בסקוטלנד