פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבחרת ישראל ביורובאסקט 2015 - ישראל מדהימה את רוסיה!!

06 ספטמבר 2015, 00:49

my man כתב:
LIAV10 כתב:מדהים אותי שאתה מתעקש להבין את זה כאילו אני מעלה מהערך של הנבחרת שלנו.
אני אעשה את זה פשוט, ישראל נראים כמו חרא ורוסיה כמו שלשול.
הייתי מלתהב אם היינו מנצחים את רוסיה של לפני שלוש שנים (כמו שיוני אמר), כולם מתלהבים מניצחון על נבחרת שהעא לכל היותר שוות ערך לזאת שלנו (וגם זה לא), אני עדיין מחכה לברכות מפרס.

ובכל זאת כתבת שישראל תסיים שנייה...לא מובן...

רק תחושה, ישראל, פולין ופינלנד שוות פחות או יותר, רוסיה ובוסניה קצת למטה וצרפת המון למעלה.

06 ספטמבר 2015, 00:53

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:מכירים את האפסים האלה ששותקים במשך דיון של שעות, ואז באים ביציאה של "האמת היא איפשהו באמצע"?
אז זה.

יוני!

שב בשקט קטנצ'יק

תמונה

06 ספטמבר 2015, 00:54

my man כתב:
MTA2311 כתב:מכירים את האפסים האלה ששותקים במשך דיון של שעות, ואז באים ביציאה של "האמת היא איפשהו באמצע"?
אז זה.

יוני!

תמונה

06 ספטמבר 2015, 01:07

LIAV10 כתב:מדהים אותי שאתה מתעקש להבין את זה כאילו אני מעלה מהערך של הנבחרת שלנו.
אני אעשה את זה פשוט, ישראל נראים כמו חרא ורוסיה כמו שלשול.
הייתי מלתהב אם היינו מנצחים את רוסיה של לפני שלוש שנים (כמו שיוני אמר), כולם מתלהבים מניצחון על נבחרת שהעא לכל היותר שוות ערך לזאת שלנו (וגם זה לא), אני עדיין מחכה לברכות מפרס.

ולמה אסור לפרגן ולשמוח מניצחון על קבוצה ברמה שלך (או קרוב אליה)? ממש לא צריך להתלהב, אבל התגובה שלך מוגזמת לצד השני. אפשר גם לפרגן קצת מבלי לבטל את היריבה.
חוץ מזה, למה ציפית בדיוק? זאת הרמה של חצי מהנבחרות באליפות הזאת (חלש, חרא, שלשול - תגדיר את זה איך שבא לך) וזה מה שיש לנו להציע. וזה יכול להספיק בשביל לעלות שלב.

06 ספטמבר 2015, 01:15

אני בוחרת להגדיר את נבחרת רוסיה כקקי של שבת

06 ספטמבר 2015, 03:07

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
אז זה.

יוני!

שב בשקט קטנצ'יק

את בטוחה שכדאי לך להסתבך עם נער גבעות ? :huh

06 ספטמבר 2015, 03:19

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
אז זה.

יוני!

שב בשקט קטנצ'יק

את בטוחה שכדאי לך להסתבך עם נער גבעות ? :huh

:cigar

06 ספטמבר 2015, 08:51

מתווה הגז, הסכם הגרעין מול אירן, חוקי סתימת הפיות של רשות השידור - ועדיין איכשהוא ביבי נהנתניהו מצליח לשבור את כל ה"שיאים" שלו עם שיחת הטלפון הכי הזויה שאי פעם פוליטיקאי עשה מול איש ספורט.
באמת?? להתקשר לאחר נצחון אחד באליפות אירופה??? מה הוא יעשה אם ננצח את פינלנד? יבקש מאובאמה לברך?
הזוי ומביך , כל כך מביך שהעברתי ערוץ.

06 ספטמבר 2015, 12:47

Holiday_Armadillo כתב:אני בוחרת להגדיר את נבחרת רוסיה כקקי של שבת

:clap2

06 ספטמבר 2015, 15:14

ankram כתב:מתווה הגז, הסכם הגרעין מול אירן, חוקי סתימת הפיות של רשות השידור - ועדיין איכשהוא ביבי נהנתניהו מצליח לשבור את כל ה"שיאים" שלו עם שיחת הטלפון הכי הזויה שאי פעם פוליטיקאי עשה מול איש ספורט.
באמת?? להתקשר לאחר נצחון אחד באליפות אירופה??? מה הוא יעשה אם ננצח את פינלנד? יבקש מאובאמה לברך?
הזוי ומביך , כל כך מביך שהעברתי ערוץ.

וואו , זו באמת הבעיה הכי גדולה שלנו בעשור האחרון .. :clap2
פרסם תגובה