יורובאסקט 2015 - ספרד אלופת אירופה!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורובאסקט 2015

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ספטמבר 2015, 14:06

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:לא ניכנס שוב לויכוח המאוס על היכולות שלו. שחקן טוב, לא שווה את הכסף שהיה אמור לקבל, כבר לא רלוונטי למכבי. הלאה.

אבל זה בדיוק העניין. הוא שחקן טוב (מאוד). הסיבה שהוא לא מגיע למשחקים ה"גדולים" זה כי הוא לא ברמה של בייליצה. גם סמית' לא וגם לא אף שחקן אחר במכבי.
מאז שהוא עזב את מכבי, מדברים עליו כאילו הוא איזה שחקן ישראלי שולי, כשבפועל הוא עדיין אחד משני השחקנים הטובים בנבחרת ישראל.

מה אתה מציע?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 14:12

אחדשיודע כתב:
yzafrir כתב:פישר היה צריך להיות הסנטר השלישי שלנו והגיבוי לזה שויטור מ לא יכנס לכושר כלכך מהר . הוא נראה בסדר גמור בטורניר .
לגבי ליאור , המשחקי אגו היו מהצד של מכבי . ליאור היה אמור להמשיך לפי החוזה לעוד עונה בשכר משודרג ומכבי כמו בתרגיל שעשו לרנדל ניצלו את הסעיף שמאפשר להם לשחרר אותו ואז ניסו להשאיר אותו בחוזה חדש לכמה שנים אבל בשכר נמוך בהרבה .
הטעות של ליאור זה שהוא חשב שימצא חוזה גבוהה יותר באירופה אבל בסוף נאלץ לחתום בפחות כסף בירושלים כי מכבי כבר סגרו את הסגל . למזלה של מכבי היא הצליחה להחזיר את רנדל למרות התרגיל המסריח שעשו לו בהתחלה .

קל לזרוק דברים לאוויר, אבל בטענות שלך שום היגיון. פישר ממש לא היה צריך להיות "הסנטר השלישי", לא מבחינה תקציבית ולא מבחינה מקצועית. בטח כשיש לך 6 ישראלים (כולל רוצ'סטי ופארמר) מעל גיל 25.

איזה תרגיל מסריח עשו לליאור? על מה אתה מדבר? אם לקבוצה יש אופציה יציאה, זכותה לממש אותו. לא מבין מה הקישקוש הזה וממש לא מבין למה החלטת להיות הסנגור שלו.
יותר מזה, מיד לאחר שיצאו מהחוזה שלו הציעו לו אחר (קטן יותר מן הסתם, אך גדול יותר מהחוזה שחתם עליו בסופו של דבר בירושלים) והוא סירב, בגלל האופציות יציאה שנכללו בו לטענתו. זכותו כמובן, אבל אי אפשר להגיד שלא היה בצד שלו אגו. זה לא חד צדדי.

אני לא מבין מה הבעיה שיש יותר מ6 ישראלים מעל 25 ???
כשהישראלים שלי הם פארמר , רוצ'סטי , פניני , סילבן , יוגב ויבזורי , מה איכפת לי שמכבי ישחקו בליגה עם שני זרים בלבד ?? הרי ברור שמבחינת יכולת פארמר ורוצ'סטי הם זרים לכל דבר....
מצידי שמכבי היו משחקים בליגה עם סגל כזה :
פארמר , רוצ'סטי , יוגב , יבזורי
פניני , סילבן
רנדל , שגב
אמבקווה , פישר
ועוד שני שחקנים בני 22

מצידי שהזרים יעשו רוטציה בליגה המיותרת שלנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 ספטמבר 2015, 14:15

לא הבנתי, אתה מציע לוותר על סנטר זר לטובת פישר ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 ספטמבר 2015, 14:18

אדגר פו כתב:לא הבנתי, אתה מציע לוותר על סנטר זר לטובת פישר ?

עזוב, הוא נעול על התאוריה ההזויה שלו. בוא נשלם מס כפול על ישראלי מזדקן ונוותר על שחקן טוב יותר, סתם כי אפשר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 14:31

MTA2311 כתב:מה אתה מציע?

אין לי מה להציע. אני פשוט לא מבין את הקטע של לטנף עליו ולהגיד שהוא אפס של שחקן. הוא שחקן טוב ובחור חיובי שהנסיבות הובילו אותו מחוץ למכבי וירושלים זכו מההפקר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 14:32

ה-4 או ה-5 הנוסף שדיברו שיביאו , עדיף שזה היה פישר , אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי .
אם יגיע עוד סנטר זר עכשיו מה היה מפריע לנו אם היה סנטר ישראלי באותה רמה במקום ? דיברתם על יניב גרין , לא עדיף פישר ?
שוב זה כבר חסר טעם לדבר על זה כי זה כבר לא רלוונטי...

לגבי ליאור , מכבי לא התכוונה מההתחלה לשלם לו את השנה האחרונה בחוזה ולכן הכניסה את הסעיף שמאפשר לה לשחרר אותו עונה אחת לפני השנה האחרונה בחוזה . וכשניסו לעשות לו את אותו תרגיל בחוזה החדש אז הוא הבין את העסק .
אגב , אותו תרגיל ניסו לעשות לרנדל רק שבסוף מכבי הבינה שטעתה בגדול ולמזלה קרה הסיפור עם הלב שבסופו של דבר גרם לזה שמכבי משלמת לו את הסכום הראשוני + 60K פיצויים על זה ששוחרר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 ספטמבר 2015, 14:33

yzafrir כתב:

ה-4 או ה-5 הנוסף שדיברו שיביאו , עדיף שזה היה פישר , אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי .
אם יגיע עוד סנטר זר עכשיו מה היה מפריע לנו אם היה סנטר ישראלי באותה רמה במקום ? דיברתם על יניב גרין , לא עדיף פישר ?

לגבי ליאור , מכבי לא התכוונה מההתחלה לשלם לו את השנה האחרונה בחוזה ולכן הכניסה את הסעיף שמאפשר לה לשחרר אותו עונה אחת לפני השנה האחרונה בחוזה . וכשניסו לעשות לו את אותו תרגיל בחוזה החדש אז הוא הבין את העסק .
אגב , אותו תרגיל ניסו לעשות לרנדל רק שבסוף מכבי הבינה שטעתה בגדול ולמזלה קרה הסיפור עם הלב שבסופו של דבר גרם לזה שמכבי משלמת לו את הסכום הראשוני + 60K פיצויים על זה ששוחרר....

מי דיבר עליו ? זה רציני ? גרין ? :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 14:35

תחזור אחורה פה בפורום , היו כאלו שהזכירו אותו כאופציה של גבוהה ישראלי....הזוי
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 ספטמבר 2015, 14:37

אדגר פו כתב:
yzafrir כתב:

תנחש, מי הכי הזוי פה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 ספטמבר 2015, 14:38

כן, נזכרתי. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 14:42

LIAV10 כתב:
אדגר פו כתב:
yzafrir כתב:

תנחש, מי הכי הזוי פה?

אין ספק שלהתחזות לגופה במשך חודש זה שיא השפיות.
העלתי את שמו של גרין רק בגלל שהוא הציג יכולת לא רעה בנבחרת ויכול לבוא בעלות אפסית של פחות מ- 100 אלף דולר. הוא ישראלי, מנוסה, לוחם ללא פשרות. מה רע ל 10-15 דקות בחוק הרוסי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 14:58

yzafrir כתב:שורה תחתונה , עם איך שליאור נראה בנתיים ואיך שפישר נראה , הם היו צריכים לשחק במכבי , וכמה אירוני שהם משחקים בעמדות שחסר לנו שחקנים .
ליאור מכונה התקפית מתאים מאוד להשלים את רנדל המכונה ההגנתית .

עד כה ליאור לא נתקל ביותר מדי כשרונות בעמדות הגבוהים , פילוין ובוסניה זה כבר אתגר , אני כלל לא מדבר על צרפת. אני גם בספק אם הוא יכול להביא מספרים כאלו מול טורקיה , קרוטיה,יוון,גרמניה,סרביה ושות'.
ביורוליג ליאור מתמודד מול אמריקאים ושחקנים טופ אירופה בעמדות האלו , זאת לא אותה מסגרת והמספרים שלו בהתאם.
גם אתמול , היו לו לא מעט איחורים לשלשות , אני כלל לא מדבר על הריבאונד , בתחום הזה הוא כמעט ולא קיים.
לליאור גם לא היה מזל עם הנוכחות של בלאט שהדבר הראשון והאחרון שחשוב לו זאת ההגנה , לנישה הזאת ליאור לא מתאים , הרבה יותר קל לו עם מאמן כמו פיני , או ארז.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 ספטמבר 2015, 14:59

שמואל, טייק איט איזי :)
יניב גרין זאת הצעה הזויה, אין מה להגיד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 15:01

refael כתב:אם ליאור אליהו כמה שנים טובות לא הגענו לכלום באירופה, בשנה הראשונה שהוא עזב זכינו באיליפות אירופה עם בלו כ4 מוביל...
לא רוצה אותו במכבי גם עבור 10 שקל, הוא שיחק נגד גבוהים בשתי המשחקים הראשונים שלא בטוח היו משחקים בליגה הישראלית

באמת?? וורונסביץ' לא יכל לשחק בליגה הישראלית? מרפי לא יכל?
קשקוש , אפשר לחשוב איזה מספרי 4 מסתובבים אצלנו בליגה.....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 15:04

ankram כתב:עד כה ליאור לא נתקל ביותר מדי כשרונות בעמדות הגבוהים , פילוין ובוסניה זה כבר אתגר , אני כלל לא מדבר על צרפת. אני גם בספק אם הוא יכול להביא מספרים כאלו מול טורקיה , קרוטיה,יוון,גרמניה,סרביה ושות'.
ביורוליג ליאור מתמודד מול אמריקאים ושחקנים טופ אירופה בעמדות האלו , זאת לא אותה מסגרת והמספרים שלו בהתאם.
גם אתמול , היו לו לא מעט איחורים לשלשות , אני כלל לא מדבר על הריבאונד , בתחום הזה הוא כמעט ולא קיים.
לליאור גם לא היה מזל עם הנוכחות של בלאט שהדבר הראשון והאחרון שחשוב לו זאת ההגנה , לנישה הזאת ליאור לא מתאים , הרבה יותר קל לו עם מאמן כמו פיני , או ארז.

אנקראם, זה בדיוק העניין. ליאור לא שחקן ברמה של בייליצה או איליאסובה. לא יודע למה מישהו מצפה ממנו להיות כזה. האם גיא פניני ברמה של בוגדנוביץ'? גאלינרי? באטום? מקל/אוחיון ברמה של טוני פארקר? הגדולה של ארז זה שהוא יודע לעבוד עם מה שיש לו ולהוציא 100% מכולם.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 15:10

roy1000 כתב:
ankram כתב:עד כה ליאור לא נתקל ביותר מדי כשרונות בעמדות הגבוהים , פילוין ובוסניה זה כבר אתגר , אני כלל לא מדבר על צרפת. אני גם בספק אם הוא יכול להביא מספרים כאלו מול טורקיה , קרוטיה,יוון,גרמניה,סרביה ושות'.

אנקראם, זה בדיוק העניין. ליאור לא שחקן ברמה של בייליצה או איליאסובה. לא יודע למה מישהו מצפה ממנו להיות כזה. האם גיא פניני ברמה של בוגדנוביץ'? גאלינרי? באטום? מקל/אוחיון ברמה של טוני פארקר? הגדולה של ארז זה שהוא יודע לעבוד עם מה שיש לו ולהוציא 100% מכולם.

לא מצפים ממנו להיות כזה , ויתרה מכך הוא גם הוכיח לנו שהוא לא כזה , השאלה אם לשחקן שהוא לא ברמה הזאת , אפילו לא קרוב , מגיע לקבל חוזה של 800K נטו לעונה במשכורת ישראלי..... הנהלת מכבי חשבה בצדק שלא , פתחה את החוזה לפי ההסכם וליאור לא היה מוכן לקבל את זה , חד וחלק , זה כל הסיפור.
ארז עד כה אכן הוציא 100% מהחברה , אבל אם נסתכל על מה שהיה עד עכשיו בעניים פחות ישראליות ויותר מפוקחות נראה שישראל בסה"כ גברה על נבחרת חסרה מאד של רוסיה (שקרוב לוודאי תסיים אחרונה) וניצחה קבוצה גמורה ששיחקה עד 23:00 יום לפני זה משחק של 45 דקות מול אלופת אירופה. אני כלל לא בטוח אם ישראל ופינלנד מחליפים מקומות אם אנחנו לא ב 0-2......

אבל , גם מזל נחשב , ואם אתה לא מאמין תשאל את בלאט ואת פיני גרשון.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 15:16

למען האמת, רוסיה ובמיוחד פינלנד לא הגיעו מוכנות לאליהו. כאילו הן לא מכירות אותו.
יהיה מעניין מאוד לראות אותו היום מול בוסניה, שאותה מאמן דושקו איבנוביץ' שמכיר היטב את ליאור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 15:18

שמואל1 כתב:למען האמת, רוסיה ובמיוחד פינלנד לא הגיעו מוכנות לאליהו. כאילו הן לא מכירות אותו.
יהיה מעניין מאוד לראות אותו היום מול בוסניה, שאותה מאמן דושקו איבנוביץ' שמכיר היטב את ליאור.

הרבה שערות ירדו מהראש של איבאנוביץ' מאז שהוא אימן את ליאור, אני בכלל לא חושב שהוא מכיר אותו , בטח לא את יכולת המסירה שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 15:19

ankram כתב:לא מצפים ממנו להיות כזה , ויתרה מכך הוא גם הוכיח לנו שהוא לא כזה , השאלה אם לשחקן שהוא לא ברמה הזאת , אפילו לא קרוב , מגיע לקבל חוזה של 800K נטו לעונה במשכורת ישראלי..... הנהלת מכבי חשבה בצדק שלא , פתחה את החוזה לפי ההסכם וליאור לא היה מוכן לקבל את זה , חד וחלק , זה כל הסיפור.
ארז עד כה אכן הוציא 100% מהחברה , אבל אם נסתכל על מה שהיה עד עכשיו בעניים פחות ישראליות ויותר מפוקחות נראה שישראל בסה"כ גברה על נבחרת חסרה מאד של רוסיה (שקרוב לוודאי תסיים אחרונה) וניצחה קבוצה גמורה ששיחקה עד 23:00 יום לפני זה משחק של 45 דקות מול אלופת אירופה. אני כלל לא בטוח אם ישראל ופינלנד מחליפים מקומות אם אנחנו לא ב 0-2......

אבל , גם מזל נחשב , ואם אתה לא מאמין תשאל את בלאט ואת פיני גרשון.

אני לא חולק לגבי הנסיבות שהובילו אותו מחוץ למכבי. כולנו מכירים את זה. אני פשוט לא מבין את האובססיה של חלק מהאנשים פה לטנף עליו.
זה קצת לא פייר להגיד שהפינים היו עייפים. גם אנחנו עייפים. בסך הכל, הנבחרת של ארז משחקת כדורסל יפה וזה לאו דווקא קשור לתוצאות. זו פשוט נבחרת שנלחמת, משחקת ביחד וכיף לראות אותה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 15:19

ankram כתב:
שמואל1 כתב:למען האמת, רוסיה ובמיוחד פינלנד לא הגיעו מוכנות לאליהו. כאילו הן לא מכירות אותו.

הרבה שערות ירדו מהראש של איבאנוביץ' מאז שהוא אימן את ליאור, אני בכלל לא חושב שהוא מכיר אותו , בטח לא את יכולת המסירה שלו.

זה היה בסך הכל לפני 5 שנים, וליאור היה שחקן משמעותי בקבוצה. אין ספק שאיבנוביץ' זוכר אותו היטב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים