יורובאסקט 2015 - ספרד אלופת אירופה!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורובאסקט 2015

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 16:06

משהו לא עובד בנבחרת פינלנד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 16:07

שמואל1 כתב:משהו לא עובד בנבחרת פינלנד.

כן. הם לא קבוצת כדורסל טובה במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 16:08

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:משהו לא עובד בנבחרת פינלנד.

כן. הם לא קבוצת כדורסל טובה במיוחד.

כנראה ההייפ סביבם היה מוגזם, וטוב שכך. זה גרם לנבחרת שלנו להגיע הרבה יותר מוכנה למשחק נגדם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 16:13

צריך גם לזכור שרוסיה ופינלנד למעשה סיימו את הטורניר, ככה שאין להן בשביל מה לשחק.

בלי קשר, אריק מרפי הוא יופי של שחקן. הייתי שמח לראות אותו במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 16:20

roy1000 כתב:צריך גם לזכור שרוסיה ופינלנד למעשה סיימו את הטורניר, ככה שאין להן בשביל מה לשחק.

בלי קשר, אריק מרפי הוא יופי של שחקן. הייתי שמח לראות אותו במכבי.

זה לא נכון.
לרוסיה ופינלנד כולל המשחק היום יש עוד 3 משחקים.
שני ניצחונות אמורים להספיק לשלב הבא.
כמו כן פינלנד כבר שיחקה נגד צרפת ותאורתית יכולה לנצח את כל המשחקים הבאים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 ספטמבר 2015, 16:28

yzafrir כתב:
אדגר פו כתב:לא הבנתי, אתה מציע לוותר על סנטר זר לטובת פישר ?

ה-4 או ה-5 הנוסף שדיברו שיביאו , עדיף שזה היה פישר , אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי .
אם יגיע עוד סנטר זר עכשיו מה היה מפריע לנו אם היה סנטר ישראלי באותה רמה במקום ? דיברתם על יניב גרין , לא עדיף פישר ?
שוב זה כבר חסר טעם לדבר על זה כי זה כבר לא רלוונטי...

אה, בגלל שפישר עדיף על גרין (שהוצע ע"י מישהו בודד בפורום אוהדים) אז זה אומר שצריך להביא אותו. אחלה של מדד.
עזוב שמכבי לא צריכה עוד ישראלים, היא לא צריכה שחקן בן 34 שמקבל מעל 1.2 מיליון דולר ברוטו בעונה כסנטר שלישי, פשוט לא.
מכבי צריכה שחקן איכותי שיכול לשחק גם בעמדה 4 וגם בעמדה 5.

yzafrir כתב:לגבי ליאור , מכבי לא התכוונה מההתחלה לשלם לו את השנה האחרונה בחוזה ולכן הכניסה את הסעיף שמאפשר לה לשחרר אותו עונה אחת לפני השנה האחרונה בחוזה . וכשניסו לעשות לו את אותו תרגיל בחוזה החדש אז הוא הבין את העסק .
אגב , אותו תרגיל ניסו לעשות לרנדל רק שבסוף מכבי הבינה שטעתה בגדול ולמזלה קרה הסיפור עם הלב שבסופו של דבר גרם לזה שמכבי משלמת לו את הסכום הראשוני + 60K פיצויים על זה ששוחרר....

קודם כל, לליאור נשארו שנתיים בחוזה כשמכבי בחרה לצאת מחוזהו עבור 100 אלף דולר.
עכשיו, על איזה "תרגיל" אתה מדבר בדיוק? כשליאור חתם על החוזה הוא בעצם הסכים לכל התנאים שמופיעים בו, כולל סעיפי היציאה. הכל כשר ולגיטימי. זה שהוא נפגע/נעלב/התעצבן זה ברור מאליו (ובדיוק בגלל זה אפשר להגיד שמעורב פה אגו), אבל זה העסק. אם למכבי יש אופציית יציאה והיא לא מעוניינת לשלם את הסכומים הנקובים בחוזה, זכותה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 07 ספטמבר 2015, 16:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 16:29

אף אחת מהקבוצות האלה לא תנצח 3 משחקים (2 לא יספיקו כנראה).
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 07 ספטמבר 2015, 16:38

roy1000 כתב:
ankram כתב:לא מצפים ממנו להיות כזה , ויתרה מכך הוא גם הוכיח לנו שהוא לא כזה , השאלה אם לשחקן שהוא לא ברמה הזאת , אפילו לא קרוב , מגיע לקבל חוזה של 800K נטו לעונה במשכורת ישראלי..... הנהלת מכבי חשבה בצדק שלא , פתחה את החוזה לפי ההסכם וליאור לא היה מוכן לקבל את זה , חד וחלק , זה כל הסיפור.
ארז עד כה אכן הוציא 100% מהחברה , אבל אם נסתכל על מה שהיה עד עכשיו בעניים פחות ישראליות ויותר מפוקחות נראה שישראל בסה"כ גברה על נבחרת חסרה מאד של רוסיה (שקרוב לוודאי תסיים אחרונה) וניצחה קבוצה גמורה ששיחקה עד 23:00 יום לפני זה משחק של 45 דקות מול אלופת אירופה. אני כלל לא בטוח אם ישראל ופינלנד מחליפים מקומות אם אנחנו לא ב 0-2......

אבל , גם מזל נחשב , ואם אתה לא מאמין תשאל את בלאט ואת פיני גרשון.

אני לא חולק לגבי הנסיבות שהובילו אותו מחוץ למכבי. כולנו מכירים את זה. אני פשוט לא מבין את האובססיה של חלק מהאנשים פה לטנף עליו.
זה קצת לא פייר להגיד שהפינים היו עייפים. גם אנחנו עייפים. בסך הכל, הנבחרת של ארז משחקת כדורסל יפה וזה לאו דווקא קשור לתוצאות. זו פשוט נבחרת שנלחמת, משחקת ביחד וכיף לראות אותה.

מסכים ב-100% לגבי ליאור וגם לגבי הנבחרת.
הנבחרת הזו על הנייר היא אחת מהנבחרות החלשות ביותר שהיו לישראל ever. עד כה, אדלשטיין עושה עבודה יפה והנבחרת מוציאה מעצמה 110% וזה ראוי להערכה, אבל כדאי שאנשים לא יבנו על זה, כי בכל זאת השחקנים נותרו אותם השחקנים. הציפיות שלי מהנבחרת היו ונותרו צנועות ואני כבר מופתע לטובה.

לגבי אליהו - מצד אחד, למקטרגים, למלעיזים ולאובססיביים כלפי ליאור יש המון סיבות טובות וגם הוכחה של גביע אירופה האחרון, בו ליאור מצא את עצמו בחוץ ואולי רק בזכות זה, דיוויד בלו הועלה מן האוב והשאר הסטוריה.
ועדיין - שוק השחקנים הישראלי במצב גרוע מאוד, מכבי היא קבוצה ישראלית ומשחקת בליגה הישראלית בחוק הרוסי ולא פחות חשוב - ליאור הוא מהשחקנים הישראלים הבודדים שיכולים לתת דקות טופ יורוליג איכותיות ובעיקר אינסטנט אופנס ברמה הכי גבוהה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מקובי » 07 ספטמבר 2015, 16:43

roy1000 כתב:אף אחת מהקבוצות האלה לא תנצח 3 משחקים (2 לא יספיקו כנראה).

אה?
המנצחת היום, בצירוף ניצחון על בוסניה אמור להבטיח את המקום הרביעי.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 07 ספטמבר 2015, 17:00

בלגיה בשיוויון עם ליטא דקה לסוף :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 17:02

ניצחון של בלגיה על הבאזר!!! ואו!!!!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 17:05

קובי כתב:
roy1000 כתב:
ankram כתב:לא מצפים ממנו להיות כזה , ויתרה מכך הוא גם הוכיח לנו שהוא לא כזה , השאלה אם לשחקן שהוא לא ברמה הזאת , אפילו לא קרוב , מגיע לקבל חוזה של 800K נטו לעונה במשכורת ישראלי..... הנהלת מכבי חשבה בצדק שלא , פתחה את החוזה לפי ההסכם וליאור לא היה מוכן לקבל את זה , חד וחלק , זה כל הסיפור.
ארז עד כה אכן הוציא 100% מהחברה , אבל אם נסתכל על מה שהיה עד עכשיו בעניים פחות ישראליות ויותר מפוקחות נראה שישראל בסה"כ גברה על נבחרת חסרה מאד של רוסיה (שקרוב לוודאי תסיים אחרונה) וניצחה קבוצה גמורה ששיחקה עד 23:00 יום לפני זה משחק של 45 דקות מול אלופת אירופה. אני כלל לא בטוח אם ישראל ופינלנד מחליפים מקומות אם אנחנו לא ב 0-2......

אני לא חולק לגבי הנסיבות שהובילו אותו מחוץ למכבי. כולנו מכירים את זה. אני פשוט לא מבין את האובססיה של חלק מהאנשים פה לטנף עליו.
זה קצת לא פייר להגיד שהפינים היו עייפים. גם אנחנו עייפים. בסך הכל, הנבחרת של ארז משחקת כדורסל יפה וזה לאו דווקא קשור לתוצאות. זו פשוט נבחרת שנלחמת, משחקת ביחד וכיף לראות אותה.

הנבחרת הזו על הנייר היא אחת מהנבחרות החלשות ביותר שהיו לישראל ever. עד כה, אדלשטיין עושה עבודה יפה והנבחרת מוציאה מעצמה 110% וזה ראוי להערכה, אבל כדאי שאנשים לא יבנו על זה, כי בכל זאת השחקנים נותרו אותם השחקנים. הציפיות שלי מהנבחרת היו ונותרו צנועות ואני כבר מופתע לטובה.
לגבי אליהו - מצד אחד, למקטרגים, למלעיזים ולאובססיביים כלפי ליאור יש המון סיבות טובות וגם הוכחה של גביע אירופה האחרון, בו ליאור מצא את עצמו בחוץ ואולי רק בזכות זה, דיוויד בלו הועלה מן האוב והשאר הסטוריה.
ועדיין - שוק השחקנים הישראלי במצב גרוע מאוד, מכבי היא קבוצה ישראלית ומשחקת בליגה הישראלית בחוק הרוסי ולא פחות חשוב - ליאור הוא מהשחקנים הישראלים הבודדים שיכולים לתת דקות טופ יורוליג איכותיות ובעיקר אינסטנט אופנס ברמה הכי גבוהה.

אני ממש לא מסכים לגבי "חולשת" הנבחרת , זה נכון שהיו לנו קבוצות טובות יותר "על הנייר" , אבל בנבחרת הזאת יש שחקן רוטציה לגיטימי ב NBA , שלושה שחקני יורוליג לגיטימיים , פרוספקט NBA ועוד כמה משלימים , לא הייתי קורא לה אחת החלשות EVER ,
הנבחרת הקודמת היתה חלשה ממנה , גם ברמת המאמן וגם ברמת השחקנים (בטח בכושר שלהם דאז) , ואם אני לא טועה גם זוהי שלפניה.

לגבי ליאור , באמת שאין מה להרחיב , לליאור היה חוזה מופרך במכבי , היא ניצלה סעיף יציאה מהחוזה בדיוק כמו שכל קבוצה וכל שחקן באירופה עושים , הציעה לו חוזה חדש ל 3 שנים עם סעיף יציאה בכל עונה (סלע המחלוקת העיקרי) ,
והוא החליט לאחר שראה שאין שום אופציה עבורו (צריך גם לחשוב , מדוע לא היתה לפרוורד המוכשר הזה , דאז הצעות ?) , לחתום על חוזה חדש , ומופחת ממה שהציעה מכבי בהפועל ירושליים. אני לא יכול לחשוב על משהו שהקבוצה עשתה לא בסדר , או שהשחקן עשה לא בסדר , אם מישהו חושב שהכל בחיים זה דרך לבנים צהובות , שיתעורר.

לגבי ה אינסטנט אופנס , דיעותינו חלוקות , אני לא זוכר את ליאור כאחד שיודע לעלות היטב מהספסל.

ועדיין עם כל הכבוד לאליפות המצויינת שהוא נותן עד כה , והוא בהחלט נותן אחלה משחקים , מדובר בסופו של דבר ב 2 משחקים , מול נבחרות שאפילו לפני הטורניר , חשבנו שישראל יכולה להלחם בהם. במסגרת האירופאית האחרונה שלו , לליאור אחרי 10 משחקים היו 10 נק' בממוצע , ב50% מהעונשין , עם 3 ריבאונד ו 2 אסיסטים למשחק , לא איזה משהוא יוצא דופן בלשון המעטה.

הוא נמצא באיזור הנוחות שלו כיום , שיהיה לו לבריאות ושימשיך להצטיין , שחקן טוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי sunshine » 07 ספטמבר 2015, 17:08

פינלנד - רוסיה: או שהאוהדים ממש התבעסו שהפסידו לנו,או שאוהדים לא הגיעו..מה זה היובש הזה!?
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 ספטמבר 2015, 17:09

שערוריה... החלטת שיפוט מוטעית לטובת בלגיה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 17:10

החציל האצטקי כתב:שערוריה... החלטת שיפוט מוטעית לטובת בלגיה.

זה מאוד גבולי.
באף אחד מההילוכים החוזרים שהראו לא ניתן לקבוע חד משמעית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 ספטמבר 2015, 17:14

החציל האצטקי כתב:שערוריה... החלטת שיפוט מוטעית לטובת בלגיה.

אתה צודק, אבל מצד שני ליטא לא אמורה להגיע למצב כזה מול בלגיה. וזה לא המשחק הראשון שהם לא משחקים טוב. גם במשחק הפתיחה הם הגיעו למצב דומה מול אוקראינה, שם היה להם מזל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 07 ספטמבר 2015, 17:14

ankram כתב:
קובי כתב:
roy1000 כתב:

אני ממש לא מסכים לגבי "חולשת" הנבחרת , זה נכון שהיו לנו קבוצות טובות יותר "על הנייר" , אבל בנבחרת הזאת יש שחקן רוטציה לגיטימי ב NBA , שלושה שחקני יורוליג לגיטימיים , פרוספקט NBA ועוד כמה משלימים , לא הייתי קורא לה אחת החלשות EVER ,
הנבחרת הקודמת היתה חלשה ממנה , גם ברמת המאמן וגם ברמת השחקנים (בטח בכושר שלהם דאז) , ואם אני לא טועה גם זוהי שלפניה.

לגבי ליאור , באמת שאין מה להרחיב , לליאור היה חוזה מופרך במכבי , היא ניצלה סעיף יציאה מהחוזה בדיוק כמו שכל קבוצה וכל שחקן באירופה עושים , הציעה לו חוזה חדש ל 3 שנים עם סעיף יציאה בכל עונה (סלע המחלוקת העיקרי) ,
והוא החליט לאחר שראה שאין שום אופציה עבורו (צריך גם לחשוב , מדוע לא היתה לפרוורד המוכשר הזה , דאז הצעות ?) , לחתום על חוזה חדש , ומופחת ממה שהציעה מכבי בהפועל ירושליים. אני לא יכול לחשוב על משהו שהקבוצה עשתה לא בסדר , או שהשחקן עשה לא בסדר , אם מישהו חושב שהכל בחיים זה דרך לבנים צהובות , שיתעורר.

לגבי ה אינסטנט אופנס , דיעותינו חלוקות , אני לא זוכר את ליאור כאחד שיודע לעלות היטב מהספסל.

ועדיין עם כל הכבוד לאליפות המצויינת שהוא נותן עד כה , והוא בהחלט נותן אחלה משחקים , מדובר בסופו של דבר ב 2 משחקים , מול נבחרות שאפילו לפני הטורניר , חשבנו שישראל יכולה להלחם בהם. במסגרת האירופאית האחרונה שלו , לליאור אחרי 10 משחקים היו 10 נק' בממוצע , ב50% מהעונשין , עם 3 ריבאונד ו 2 אסיסטים למשחק , לא איזה משהוא יוצא דופן בלשון המעטה.

הוא נמצא באיזור הנוחות שלו כיום , שיהיה לו לבריאות ושימשיך להצטיין , שחקן טוב.

אתה אולי צודק לגבי הנבחרת, אבל רוח הדברים היא אותה רוח, מאחר ואני יותר התכוונתי לדור הזה של השחקנים. זה שכספי הוא שחקן רוסטר ב-NBA לא עושה לי את זה. הוא לא מספיק טוב בשביל לסחוב נבחרת, כמו שעשו בעבר ברקוביץ', ג'מצ'י, שפר, קטש ואפילו טפירו (שאגב, כשהוא סחב את הנבחרת, זו הייתה נבחרת גרועה גם כן).
מקל פרוספקט NBA? בעיני רוחו אולי. 3 שחקני יורוליג לגיטימיים, זה לא מרשים אותי גם כן. קטש וג'מצ'י היו גארדים מהקטלניים ביבשת ולפרקים הטובים ביותר בתקופתם.
אין מה לעשות - הפער בין השחקן הישראלי לאירופאי גדלו ולא צומחים כאן פרוספקטים ישראלים מספיק טובים.

לגבי אליהו - מסכים על הכל ועדיין: קבוצה ישראלית + חוק רוסי + שוק ישראלי מחורבן = ליאור צריך להיות במכבי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 ספטמבר 2015, 17:14

קובי כתב:לגבי אליהו - מצד אחד, למקטרגים, למלעיזים ולאובססיביים כלפי ליאור יש המון סיבות טובות וגם הוכחה של גביע אירופה האחרון, בו ליאור מצא את עצמו בחוץ ואולי רק בזכות זה, דיוויד בלו הועלה מן האוב והשאר הסטוריה.

רק דבר אחד אני לא מבין, למה אתם מדברים על אליהו כאילו מדובר בשחקן חופשי? ולמה אתם מתעלמים מכל מה שהיה בינו לבין מכבי לפני שנתיים? לא מבין את הטעם לדון בעניינו לפני שהוא נכנס לשוק (וגם אז, אני די בטוח שהאגו ישחק תפקיד אצלו בקבלת ההחלטות). לגבי החוק הרוסי - כל עוד פארמר ורוצ'סטי ישחקו כישראלים, אתה יכול להיות רגוע בעונה הבאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 07 ספטמבר 2015, 17:30

קובי , הכוונה שלי בפרוספקט NBA זה דווקא שון :-)
את מקל שמתי יחד עם אוחיון ופישר כשחקני יורוליג לגיטמיים.

זה שכספי הוא שחקן רוסטר ב-NBA לא עושה לי את זה. הוא לא מספיק טוב בשביל לסחוב נבחרת

לגבי זה , דעותינו חלוקות , לדעתי כספי בהחלט סוחב את הנבחרת , ריבאונד , לחימה , שלא לדבר על המשחק מול רוסיה , אולי זה לא כמו ברקביץ' או גמצ'י , אבל בהחלט מעמיס על הכתפיים שללו את הנבחרת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2015, 17:32

4 החטאות רצופות של קופונן מחצי מרחק, ואז 3.5 שניות לסיום קובר ווינר שוט! דרמה ענקית!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־6 אורחים