אני פירטתי על סמך מה אני אומרת את זה בהודעה הראשונה שלי וגם הבאתי שתי דוגמאות למילים שכותבים אותו דבר (אחת מהן היא בדיוק אותה מילה)
זה עדיין לא אומר יותר מידי.
יש לא מעט מילים באנגלית שנכתבות בצורה דומה אבל מבטאים אותן אחרת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני פירטתי על סמך מה אני אומרת את זה בהודעה הראשונה שלי וגם הבאתי שתי דוגמאות למילים שכותבים אותו דבר (אחת מהן היא בדיוק אותה מילה)

שמואל1 כתב:אני פירטתי על סמך מה אני אומרת את זה בהודעה הראשונה שלי וגם הבאתי שתי דוגמאות למילים שכותבים אותו דבר (אחת מהן היא בדיוק אותה מילה)
זה עדיין לא אומר יותר מידי.
יש לא מעט מילים באנגלית שנכתבות בצורה דומה אבל מבטאים אותן אחרת.

החציל האצטקי כתב:
מעניין אם המדים באמת ייראו ככה. אהבתי את העיצוב הזה בזמנו. מסתדר יפה גם עם הפונט המרובע הזה.

LIAV10 כתב:זה לא כמו ב2007 (עם עלית)?

גל גל כתב:וואו האמת האזרוח של רוסצטי זה פשוט ענק מכבי כל פעם ישחקו עם שני גארדים ישראלים אוחיון פארמר יבזורי רוצסטי לאנדסברג, וככה בגלל שכל הגבוהים שלנו זרים זה לא יהיה בעיה בכלל
תכלס מכבי יכולה להעמיד חמישיית זרים של פארמר רוצסטי סמית רנדל אמבקווה חמישייה פשוט אדירה על הנייר הגנה שלשות מהירות חוכמה

שמואל1 כתב:כן, זה יאפשר למכבי ורסטיליות מדהימה בקו האחורי. מצד שני קצת כואב על דגן יבזורי שלא הולך לראות הרבה דקות בגלל חוק הגילאים.

החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:כן, זה יאפשר למכבי ורסטיליות מדהימה בקו האחורי. מצד שני קצת כואב על דגן יבזורי שלא הולך לראות הרבה דקות בגלל חוק הגילאים.
מי שטוב ישחק. חבל על מי שמת.
קובי כתב:LIAV10 כתב:קובי כתב:מספרי הגופיות החדשים במכבי:
http://maccabi.co.il/News.asp?id=5017#s ... OXv3n.dpbs
פארמר1# - תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שהוא הראשון בהסטוריה של מכבי שיהיה מספר 1...
כי רק עכשיו נכנסה החוקה בליגה.
גם בנדר הראשון במכבי כ-3.
you right
MTA2311 כתב:פניני ישחק 4 חלק לא מבוטל מהזמן אני מניח.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:פניני ישחק 4 חלק לא מבוטל מהזמן אני מניח.
דווקא עכשיו שכל הקו האחורי ישראלי, פחות חייבים אותו כישראלי שישחק ב-4.
אבל כן, גם הוא וגם סמית' אמורים לשחק ב-4 מידי פעם (כל עוד יש לנו שם רק את רנדל ובנדר).

גל גל כתב:גודס אומר שפאברני כשיר לפתוח את העונה ישלו קצת כאבים בברך כמו שלכולם יש כאבים פה ושם אבל הוא בסדר ונראה טוב, עוד אחרי זה הוא אמר שאמבקווה נראה פשוט פנטסטי סעמק אני רואה תראיון וזה רק מדליק אותי עוד יותר לקראת העונה הזאת

גל גל כתב:האמת שדווקא גודס הוא מישהו שאומר תאמת לדעתי ומדבר בתקשורת יחסית פתוח

MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:פניני ישחק 4 חלק לא מבוטל מהזמן אני מניח.
אבל כן, גם הוא וגם סמית' אמורים לשחק ב-4 מידי פעם (כל עוד יש לנו שם רק את רנדל ובנדר).
לא נשאר לו הרבה מקום בשאר העמדות.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:פניני ישחק 4 חלק לא מבוטל מהזמן אני מניח.
לא נשאר לו הרבה מקום בשאר העמדות.
זה לא אומר שהוא יועדף בעמדה 4 על פני סמית' למשל. אם סמית' ישחק ב-4, אז יתפנו לו דקות בעמדה 3.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot], liran, גל גל ו־36 אורחים