המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הבנתי שהיום המשרדים הגדולים לוקחים ברצינות גם בוגרי בינתחומי.
בכל מקרה, סלולה מבחינת אופציות תעסוקה. ביקוש לעו"ד תמיד יהיה, ואם תהיה טוב, תמצא עבודה. כמובן שהעבודה שוחקת, ולוקח זמן להגיע לטופ.
בבינתחומי הלימודים קלים יותר, אבל אם אתה לא מקושר, אתה תהיה בנחיתות משמעותית מול בוגרי ירושלים ותל-אביב. העבודה שוחקת בצורה בלתי רגילה, אבל אם אתה מצליח להיכנס למשרד גדול ולהישאר שם כמה שנים, אתה יכולת להתייצב על שכר של 25+ גם אם אתה לא מגיע לטופ ונהיה שותף.

roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הבנתי שהיום המשרדים הגדולים לוקחים ברצינות גם בוגרי בינתחומי.
בכל מקרה, סלולה מבחינת אופציות תעסוקה. ביקוש לעו"ד תמיד יהיה, ואם תהיה טוב, תמצא עבודה. כמובן שהעבודה שוחקת, ולוקח זמן להגיע לטופ.
בבינתחומי הלימודים קלים יותר, אבל אם אתה לא מקושר, אתה תהיה בנחיתות משמעותית מול בוגרי ירושלים ותל-אביב. העבודה שוחקת בצורה בלתי רגילה, אבל אם אתה מצליח להיכנס למשרד גדול ולהישאר שם כמה שנים, אתה יכולת להתייצב על שכר של 25+ גם אם אתה לא מגיע לטופ ונהיה שותף.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הבנתי שהיום המשרדים הגדולים לוקחים ברצינות גם בוגרי בינתחומי.
חשבתי על הבינתחומי בעיקר בגלל התכנית משפטים וממשל שלהם. שמעתי שהיא גם נחשבת ליוקרתית יחסית, וגם האפשרות לשלב חטיבה בביטחון לאומי נשמעת לי מעניינת.
שמעת משהו על התכנית?

MTA2311 כתב:תנין,
אתה יכול לנתח לי את ההחלטה להאריך את תקופת ההתמחות לשנתיים מזווית של עו"ד?
roy1000 כתב:תנין, אתה לא יכול לשים את הבינתחומי עם ירושלים ותל אביב באותו הסל. על כל 4 מתמחים שלוקחים מירושלים/תל אביב, לוקחים אחד מהבינתחומי (וגם זה יכול להיות בזכות קשרים). הבינתחומי זה כמו חיפה.
אם אתה יודע אנגלית ברמת שפת אם, זה יכול לתת לך מיתרון גדול במחלקות בינלאומיות שדם התחרות יותר קטנה.

MTA2311 כתב:תודה לשניכם על המידע.
חציל, מתנצל על ההשתלטות על הת'רד.

jol9 כתב:אור, יש לי שאלה אליך
למה אתה לא חושב על קריירה בתחום היחב"ל, למשל לעשות את קורס הצוערים של משרד החוץ
או מצד שני לנות לכיוון משרד הביטחון, שב"כ, מוסד,..
נשמע לי כמו כיוונים מעניינים מאוד לקריירה

MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, יש לי שאלה אליך
קורס צוערים זה משהו שאני שוקל ברצינות, אבל בשביל זה צריך לפחות תואר ראשון. גם המיונים קשים ביותר.
לגבי קריירה בטחונית- כרגע אני בoverload של מודיעין. היו לי לא מעט הצעות אחרי השחרור מגופים שונים, אבל לא הייתי מסוגל מנטאלית. תחום תובעני ביותר...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, יש לי שאלה אליך
קורס צוערים זה משהו שאני שוקל ברצינות, אבל בשביל זה צריך לפחות תואר ראשון. גם המיונים קשים ביותר.
לגבי קריירה בטחונית- כרגע אני בoverload של מודיעין. היו לי לא מעט הצעות אחרי השחרור מגופים שונים, אבל לא הייתי מסוגל מנטאלית. תחום תובעני ביותר...
אה יפה, מקווה שתצליח
לגבי שירותי הביטחון, זה באמת מובן שאפשר להיות שם בoverload
בכל אופן נראה לי שחברה איכותיים יכולים להסתדר יפה במוסד, ואולי גם בתפקידים מעניינים מאוד
אני בזמנו חשבתי על זה קצת, דווקא מתוך ההייטק

התנין כתב:חציל, מה הנתונים שלך? ממוצע בגרות, יחידות מתמטיקה וכו'?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים