פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 ספטמבר 2015, 19:16
לא צריך ללכת רחוק מדי.
אני מאמין שהביאו את רפי בוגטין גם בשביל שיוכל לתת לו אימונים אישיים בציר הזה.
12 ספטמבר 2015, 19:31
לא יודע מה אתכם, בנדר זה אחד השחקנים שהכי מסקרן אותי לראות מה נראה מהם בעונה הקרובה. כבר עשו את ההחלטה להעלות אותו לבוגרים (שגויה או לא, מוקדם כרגע להעריך), אז לפחות שנראה מה הוא שווה.. זה לא סתם נער פוסטר, זה ילד קרואטי מוכשר ומבטיח. הלוואי שהוא יצליח לממש את ההבטחה למרות גילו הצעיר.. וגם אם לא, אז שבטח לא נמהר להסיק מסקנות לגביו..
12 ספטמבר 2015, 19:37
מכביסט30 כתב:לא יודע מה אתכם, בנדר זה אחד השחקנים שהכי מסקרן אותי לראות מה נראה מהם בעונה הקרובה. כבר עשו את ההחלטה להעלות אותו לבוגרים (שגויה או לא, מוקדם כרגע להעריך), אז לפחות שנראה מה הוא שווה.. זה לא סתם נער פוסטר, זה ילד קרואטי מוכשר ומבטיח. הלוואי שהוא יצליח לממש את ההבטחה למרות גילו הצעיר.. וגם אם לא, אז שבטח לא נמהר להסיק מסקנות לגביו..
לא נראה מה הוא שווה העונה. זה בדיוק העניין.
12 ספטמבר 2015, 19:42
החציל האצטקי כתב:לא צריך ללכת רחוק מדי.
אני מאמין שהביאו את רפי בוגטין גם בשביל שיוכל לתת לו אימונים אישיים בציר הזה.
12 ספטמבר 2015, 19:54
אותי הכי מעניין זה פאברני ורוצסטי
12 ספטמבר 2015, 23:22
עדיף שיהיה מילקי מוקה
12 ספטמבר 2015, 23:25
Holiday_Armadillo כתב:עדיף שיהיה מילקי מוקה
פתאום מצאתי אצלי באתר שמירת תמונות ישן את התמונה הזאת. היא מלפני איזה 4-5 שנים. אני כבר לא זוכר למה ואיך זה קשור
13 ספטמבר 2015, 08:03
felix_r כתב:לדעתי, כשאתם מדברים על בנדר, אתם צריכים להבדיל בין שרירים למאסה. בנדר הוא לא רכיכה, הוא עובד בחדר כושר באופן קבוע. אבל הוא ילד בן 18 שעוד צומח, ועדיין אין לו מאסה. אין מה לעשות עם זה. ככה זה אצל 99% מהשחקנים בגיל שלו (1% זה זלמנסון הקציצה

). הוא עדיין ילד, לא גבר. ילד גבוה מאוד, אבל ילד.
וואווו... איזה שטויות, לילדים בני 18 אין מסה?? תשאל את ארנולד שווארץ-נגר, בגיל 19, הוא היה סגן מר עולם... ובכלל יש ילדים, שבגיל 15 נראים גדולים פי 2 מבנדר כיום.
בנדר צנום, כי הוא לא אוכל מספיק, לא מתאמן מספיק.
מצד שני, עדיף שבגיל כזה יתעסק בכדורסל וביסודות, לצבור מאסה אפשר לעשות בשלב מאוחר יותר.
13 ספטמבר 2015, 08:41
נראה לי שגם גנטיקה קצת קשורה לזה.
13 ספטמבר 2015, 10:32
יש כאלה בגיל 18:

ויש כאלה בגיל 31:
13 ספטמבר 2015, 11:18
איזה מפלצת רפא היה.
13 ספטמבר 2015, 11:37
מכבי המריאה לצרפת
גודס: קשה להגיד איזו מכבי ת"א נראה העונה
הצהובים המריאו למחנה אימון בצרפת, שם תפגוש את שולה ונאנטר. המאמן: "החוכמה היא לחבר קבוצה חדשה לחלוטין, המטרה היא לקצר את התהליך"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
13 ספטמבר 2015, 11:46
MTA2311 כתב:איזה מפלצת רפא היה.
בדגש על היה...
אבל אין ספק שהוא נתן לנו עשור ייחודי של טניס
13 ספטמבר 2015, 12:07
alex30 כתב:felix_r כתב:לדעתי, כשאתם מדברים על בנדר, אתם צריכים להבדיל בין שרירים למאסה. בנדר הוא לא רכיכה, הוא עובד בחדר כושר באופן קבוע. אבל הוא ילד בן 18 שעוד צומח, ועדיין אין לו מאסה. אין מה לעשות עם זה. ככה זה אצל 99% מהשחקנים בגיל שלו (1% זה זלמנסון הקציצה

). הוא עדיין ילד, לא גבר. ילד גבוה מאוד, אבל ילד.
וואווו... איזה שטויות, לילדים בני 18 אין מסה?? תשאל את ארנולד שווארץ-נגר, בגיל 19, הוא היה סגן מר עולם... ובכלל יש ילדים, שבגיל 15 נראים גדולים פי 2 מבנדר כיום.
בנדר צנום, כי הוא לא אוכל מספיק, לא מתאמן מספיק.
מצד שני, עדיף שבגיל כזה יתעסק בכדורסל וביסודות, לצבור מאסה אפשר לעשות בשלב מאוחר יותר.
תשאל את ארנולד שוורצנגר כמהסטרואידים הוא אכל...
13 ספטמבר 2015, 12:12
אפשר להעלות מאסה בגיל 18. לא כשאתה 2.15, וממשיך לגבוה. ולא כשיש לך את הגנטיקה של בנדר.
חוץ מזה, במכבי אף שחקן מעולם לא עשה שינוי פיזי משמעותי, אז לצפות שזה יהיה דווקא הוא זה לא רציני.
"ניגוד אינטרסים"?
13 ספטמבר 2015, 12:17
MTA2311 כתב:אפשר להעלות מאסה בגיל 18. לא כשאתה 2.15, וממשיך לגבוה. ולא כשיש לך את הגנטיקה של בנדר.
חוץ מזה, במכבי אף שחקן מעולם לא עשה שינוי פיזי משמעותי, אז לצפות שזה יהיה דווקא הוא זה לא רציני.
"ניגוד אינטרסים"?
איזה שחקן היה צריך לעשות שינוי פיזי משמעותי? בדרך כלל השחקנים שמגיעים למכבי כבר אפויים.
היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה ליאור אליהו, אבל הבעיה הייתה בסטנדרטים האישיים שלו ולא של מכבי.
דרך אגב, דיוויד בלו העלה פה מסה והפך בקדנציה האחרונה למפלצת פיזית.
13 ספטמבר 2015, 12:29
ליאור אליהו, כספי, מצ'באן,רנדל, גיא פניני אפילו.
יש עוד שמות. במכבי אף שחקן לא עשה התקדמות פיזית.
דייוויד בלו העלה מאסה בבית בארצות הברית.
13 ספטמבר 2015, 13:44
שמואל, תראה את בלו בusc כבר בקולג׳ הבנאדם היה חיה רעה. גם העובדה שהוא היה 3 היא פיקציה, כי הוא שיחק שם 4 ביחד עם סם קלנסי.
סתם מיתוסים שאף אחד לא טרח לבדוק.
נערך לאחרונה על ידי
החציל האצטקי בתאריך 13 ספטמבר 2015, 14:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
13 ספטמבר 2015, 14:25
אור, גם אם אתה צודק, הטיעון של "מעולם לא" הוא טיעון שאני אף פעם לא מתחבר אליו, כי הכל נכון
עד שזה בא ומשתנה (ואנחנו יודעים את זה מצויין מהטניס).
זה שמעולם לא פיתחנו כאן שחקן מהסוג של בנדר (וזה לאו דווקא נכון), לא אומר שבנדר לא יהיה הראשון