קובי כתב:ידעתם שירון טלפז עובד במכבי?
כן, בארה"ב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא יודע מה קרה העונה אבל אנחנו הרבה יותר מדי מתעסקים בשטויות.
לדעתי זה טוב להפוך את ההיכל ליותר צהוב. זה הצבע שמייצג אותנו וזה יכול להיות יפה מאד עם התפאורה המתאימה...
אנחנו באמת מתעסקים בשטיות...
my man כתב:לא יודע מה קרה העונה אבל אנחנו הרבה יותר מדי מתעסקים בשטויות.
לדעתי זה טוב להפוך את ההיכל ליותר צהוב. זה הצבע שמייצג אותנו וזה יכול להיות יפה מאד עם התפאורה המתאימה...
rc4991 כתב:my man כתב:לא יודע מה קרה העונה אבל אנחנו הרבה יותר מדי מתעסקים בשטויות.
בנוגע ללוגו של פוקס ושאר הדברים זה באמת נראה לי כמו התעסקות בשטויות
במקרה של הפרקט זה פשוט צבע שזועק לך בעיניים בכל פעם שהקבוצה שלך תשחק ולי זה כן מפריע
מצד שני עכשיו כשראיתי את התמונה ששמואל העלה זה גורם לי להבין שזה דווקא לא באמת משנה
אגב, אני עדיין מתלהב מתצוגת השחקנים שהתחילה בעונה שעברה (שמקרינים אותה על הפרקט)...זה כל כך יפה!!
rc4991 כתב:בנוגע ללוגו של פוקס ושאר הדברים זה באמת נראה לי כמו התעסקות בשטויות
במקרה של הפרקט זה פשוט צבע שזועק לך בעיניים בכל פעם שהקבוצה שלך תשחק ולי זה כן מפריע
מצד שני עכשיו כשראיתי את התמונה ששמואל העלה זה גורם לי להבין שזה דווקא לא באמת משנה
אגב, אני עדיין מתלהב מתצוגת השחקנים שהתחילה בעונה שעברה (שמקרינים אותה על הפרקט)...זה כל כך יפה!!
אחדשיודע כתב:
ישר חשבתי על האורקל ארנה. אבל אם כבר מעתיקים מהם, אז עד הסוף (הסמל של מכבי באמצע האולם).
my man כתב:אחדשיודע כתב:
ישר חשבתי על האורקל ארנה. אבל אם כבר מעתיקים מהם, אז עד הסוף (הסמל של מכבי באמצע האולם).
1+
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים