המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:וואו
פשוט אין מילים.
אני ממש שמח על הניצחון הזה גם בגלל פאו, וגם כי הספרדים באו לגמרי קטנים יחסית לטורניר הזה, ועשו עבודה עצומה
ככל שהטורניר הלך והתקדם.
על גאסול אין הרבה מה להגיד. תצוגת ענק כזאת לא ראינו הרבה זמן באירופה
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:עוד שנים רבות ידברו על המשחק הזה של גאסול, שמציב אותו ללא סק במקום הראשון כגדול השחקנים באירופה בכל הזמנים.
רגע היסטורי.
לא, אבל בהחלט אחד הגדולים
תן לי עוד שחקן אירופאי בעל קריירה ענקית ב NBA (כולל אליפויות), אליפויות אירופה, אליפויות עולם, ותצוגות ענק לפנתיאון.
אין עוד כזה, רק המלך פאו גאסול.
שמואל1 כתב:40 נקודות לגאסול.
ספרד בגמר.
ההופעה הגדולה ביותר של שחקן ביורובאסקט בכל הזמנים.
felix_r כתב:jol9 כתב:וואו
פשוט אין מילים.
אני ממש שמח על הניצחון הזה גם בגלל פאו, וגם כי הספרדים באו לגמרי קטנים יחסית לטורניר הזה, ועשו עבודה עצומה
ככל שהטורניר הלך והתקדם.
על גאסול אין הרבה מה להגיד. תצוגת ענק כזאת לא ראינו הרבה זמן באירופה
זה בשבילך![]()
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:עוד שנים רבות ידברו על המשחק הזה של גאסול, שמציב אותו ללא סק במקום הראשון כגדול השחקנים באירופה בכל הזמנים.
רגע היסטורי.
תן לי עוד שחקן אירופאי בעל קריירה ענקית ב NBA (כולל אליפויות), אליפויות אירופה, אליפויות עולם, ותצוגות ענק לפנתיאון.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:עוד שנים רבות ידברו על המשחק הזה של גאסול, שמציב אותו ללא סק במקום הראשון כגדול השחקנים באירופה בכל הזמנים.
רגע היסטורי.
הוא בהחלט אחד הגדולים
נוביצקי, סאבוניס, טוני פארקר ופטרוביץ' לא פחות גדולים, אבל פאו אדיר לכל הדעות.
קובי כתב:ודיבאץ׳. מחדל!!!
משה כתב::tongue4קובי כתב:ודיבאץ׳. מחדל!!!
וסאבוניס.
קובי כתב:משה כתב::tongue4קובי כתב:ודיבאץ׳. מחדל!!!
וסאבוניס.
סאבוניס הוא שם בהודעה לפני. אל תלכלך...
משה כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:עוד שנים רבות ידברו על המשחק הזה של גאסול, שמציב אותו ללא סק במקום הראשון כגדול השחקנים באירופה בכל הזמנים.
רגע היסטורי.
דירק נובצקי ללא ספק. אומנם מבחינת תארים קבוצתיים הוא עם פחות הישגים (שיחק שנים לבד עם גרמניה והגיעה איתה עד גמר אליפות העולם והיה כינור ראשון לאורך כל הקריירה בNBA, גאסול לעומת זאת משחק כבר שנים עם ספרד שהיא הנבחרת הכי כישרונית בתולדות הכדורסל העולמי אחרי ארה"ב ובNBA לקח תארים ככינור שני לקובי בראיינט).
משה כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:עוד שנים רבות ידברו על המשחק הזה של גאסול, שמציב אותו ללא סק במקום הראשון כגדול השחקנים באירופה בכל הזמנים.
רגע היסטורי.
דירק נובצקי ללא ספק. אומנם מבחינת תארים קבוצתיים הוא עם פחות הישגים (שיחק שנים לבד עם גרמניה והגיעה איתה עד גמר אליפות העולם והיה כינור ראשון לאורך כל הקריירה בNBA, גאסול לעומת זאת משחק כבר שנים עם ספרד שהיא הנבחרת הכי כישרונית בתולדות הכדורסל העולמי אחרי ארה"ב ובNBA לקח תארים ככינור שני לקובי בראיינט). לדעתי? הוא ממקום שני יחד עם טוני פארקר (שעולה אליו אפילו בהישגים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־38 אורחים