שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ניקו עשה סיבוב אופניים עם חולצה של מלו בתל אביב.
מלו?
כרמלו אנתוני
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ניקו עשה סיבוב אופניים עם חולצה של מלו בתל אביב.
מלו?
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצום יצא?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצום יצא?
לא, הוא צייץ בסביבות 18:15 וזה פחות או יותר שעה לפני שהצום מתחיל לצאת בכל חלקי הארץ
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצום יצא?
לא, הוא צייץ בסביבות 18:15 וזה פחות או יותר שעה לפני שהצום מתחיל לצאת בכל חלקי הארץ
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצום יצא?
אולי הוא לא מהארץ.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ''גאה בעצמי שהצלחתי לעבור צום יום כיפור'', אבל צייץ בערך שעה לפני שהצום יצא אז..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצום יצא?
אה טוב.
אם זה עושה לו טוב לעשות רק צום חלקי שיהנה, ככה זה רוב המדינה לפי דעתי.
אני השנה לא אכלתי ושתיתי נטו בגלל המסורת, זה לא מנע ממני לצאת עם חברים ולראות טלויזיה.
החציל האצטקי כתב:תסלחי לו, כרמל...
גמר חתימה טובה לכולם
my man כתב:מכירים את זה ששנייה לפני הצום אתה כ"כ רעב שאפילו קולורבי אתה מוכן לאכול...ומיד שיוצא הצום אתה אומר "אני יכול לצום עוד יום"....
חנו'ש כתב:my man כתב:מכירים את זה ששנייה לפני הצום אתה כ"כ רעב שאפילו קולורבי אתה מוכן לאכול...ומיד שיוצא הצום אתה אומר "אני יכול לצום עוד יום"....
אני מתה על קולורבי!!
my man כתב:מכירים את זה ששנייה לפני הצום אתה כ"כ רעב שאפילו קולורבי אתה מוכן לאכול...ומיד שיוצא הצום אתה אומר "אני יכול לצום עוד יום"....
החציל האצטקי כתב:שמעו אני בכלל לא רעב לא מבין מה קורה פה.
rc4991 כתב:האמת שאחרי הצום אכלתי רק שתי פרוסות עוגה וטילון ורק עכשיו אני אוכל
roy1000 כתב:כי לא צמת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־8 אורחים