ת'רד הבולשיט של גרינוולד: פאפאס הוא הקורבן התורן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חידת פאפאלוקאס

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוקטובר 2011, 12:45

יאללה, נשחרר את פאפא, את בורשטיין וגם את ג'ון שייר שבחודש הראשון שלו בקבוצה מקצוענית לא נראה טוב. זה רעיון מצויין להישאר עם 8 שחקנים ל3 ליגות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 20 אוקטובר 2011, 12:45

שמואל1 כתב:לצערי עושה רושם שפאפאלוקאס לא מתאים לשיטה של מכבי. מכבי משחקת בסגנון מהיר, והגנת לחץ. פאפאלוקאס הוא בעיקר שחקן של התקפה מסודרת ואיטית. גם בהגנה הוא לא מסוג השחקנים שיכולים ללחוץ גארדים זריזים. אולי באמת יהיה עדיף לשחרר אותו ועם הכסף שיתפנה להביא את לנגפורד שבהחלט מתאים לשיטה והשילוב שלו עם פארמר יהיה מדהים.

ומה, יפסיקו לשלם לו משכורת? הרכז היחיד שיהיה לך אחרי פרמאר יהיה אוחיון? תנו לו לשחק והוא יתן המון.
הטעות היחידה של מכבי היא שאם כל התקציב אחרי עזיבת פארגו היה 800 אלף דולר אז לשלם את כל הכסף לרכז מחליף ולשחקן זמני זה טיפשי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2011, 12:46

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1869725

כמה דברים מעניינים:
1. פאפאס מאכזב מבחינה מקצועית.
2. מכבי שוקלים לשחרר אותו.
3. כנראה מצטערים על החתמתו, בעיקר לאור עלותו הגבוהה.
4. התקציב שנותר לגארד נוסף הוא 350 אלף דולר.

עוד דבר מעניין:

אתה מביא את כתבתו נוטפת השנאה וההמצאות של אדם אכול מרירות ותיסכולים לתוך הפורום הזה.
למה שלא תביא כמה ציטוטים מפורום שדים או מצ'ה? גם שם יש כתבות והגיגים נגד מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2011, 12:47

שמואל1 כתב:לצערי עושה רושם שפאפאלוקאס לא מתאים לשיטה של מכבי. מכבי משחקת בסגנון מהיר, והגנת לחץ. פאפאלוקאס הוא בעיקר שחקן של התקפה מסודרת ואיטית. גם בהגנה הוא לא מסוג השחקנים שיכולים ללחוץ גארדים זריזים. אולי באמת יהיה עדיף לשחרר אותו ועם הכסף שיתפנה להביא את לנגפורד שבהחלט מתאים לשיטה והשילוב שלו עם פארמר יהיה מדהים.

אם זה הרושם שמצטייר אצלך , קרוב לוודאי שפאפאס יהיה מן המצטיינים של מכבי העונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 20 אוקטובר 2011, 12:48

ankram כתב:

כמה דברים מעניינים:

עוד דבר מעניין:

אתה מביא את כתבתו נוטפת השנאה וההמצאות של אדם אכול מרירות ותיסכולים לתוך הפורום הזה.

הוא אכן שונא מכבי וגם אני לא סובל אותו, אבל כנראה שהוא אחד המקורות היותר אמינים שיש ברשת בנוגע למכבי. מה שעצוב לי הוא שכנראה יש במכבי כמה אנשים שטובת המערכת לא ממש בראש מעייניהם והם מזינים את האידיוט הזה באינפורמציה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2011, 12:50

קודי כתב:
ankram כתב:

כמה דברים מעניינים:

עוד דבר מעניין:

הוא אכן שונא מכבי וגם אני לא סובל אותו, אבל כנראה שהוא אחד המקורות היותר אמינים שיש ברשת בנוגע למכבי. מה שעצוב לי הוא שכנראה יש במכבי כמה אנשים שטובת המערכת לא ממש בראש מעייניהם והם מזינים את האידיוט הזה באינפורמציה.

אני ממש לא חושב שיש לו מקורות אמינים , אם היית מצרף את הכתבות שלו מאשתקד היה לך הרושם שמכבי מושמדת ביורוליג , ושחדר ההלבשה הוא קן צרעות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 13:03

גרינוולד מת שדייויד יעזוב את מכבי. משעמם לו כל כך שהוא מתחיל להמציא כל מיני שטויות מפגרות(חצי מהכתבה שלו זה ציטוטים של עיתונאים יוונים אגב). המאמן לא רב עם העוזר שלו, שחקנים לא מסתבכים במועדונים והבעלים כבר לא מתקוטטים ביניהם. על מה הוא יכתוב? על זה שאין לשחקנים מענקים לזכייה באדריאטית? זה לא מעניין אף אחד.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2011, 13:04

ומה חדש בזה שפאפאס הוא שחקן של התקפות מסודרות ?

אני חושב שמוקדם מדיי לקבוע את מידת ההתאמה של פאפאס למכבי. בלאט, כמו מאמן או אוהד כדורסל באירופה, מכיר את פאפאס ומודע ליתרונותיו וחסרונותיו ואני נוטה להאמין שהוא הביא אותו לצרכים מסויימים.

בנוגע לכסף, אינני יודע. אם באמת הכסף שהשתחרר מההברזה של פארגו הלכו לפארמר שמיועד לעזוב ופאפאס שיועד לתפקיד הרכז המחליף, אז נראה שנעשתה כאן טעות, שאולי נבעה מהלחץ בהודעה המפתיעה והדרמטית של פארגו.
אני מסופק לגבי העניין הזה. ימים יגידו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2011, 13:06

שחף כתב:גרינוולד מת שדייויד יעזוב את מכבי. משעמם לו כל כך שהוא מתחיל להמציא כל מיני שטויות מפגרות(חצי מהכתבה שלו זה ציטוטים של עיתונאים יוונים אגב). המאמן לא רב עם העוזר שלו, שחקנים לא מסתבכים במועדונים והבעלים כבר לא מתקוטטים ביניהם. על מה הוא יכתוב? על זה שאין לשחקנים מענקים לזכייה באדריאטית? זה לא מעניין אף אחד.

אז שינית את דעתך על גרינוולד ? :)
שחף כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1864582
לא מעודד כ''כ, במיוחד זה שמכבי מחפשת שחקנים ב-350 אלף דולר. ואנחנו כולה שבועיים לפני פתיחת העונה האמיתית של מכבי. ביורוליג אי אפשר לתקן בטח לא בשלב הראשון הרצחני שמחכה למכבי. אי אפשר לשחק עם אוחיון נגד רודי פרננדס ודרו ניקולאס. זה לא אותה רמה בכלל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 13:07

לא שיניתי את דעתי עליו. זה שהוא אמין בכל מה שקשור להחתמות לא אומר שאני אוהב אותו. פשוט הכתבה על פאפאלוקאס נראית מצוצה מהאצבע להפליא.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2011, 13:10

מה שעוד מוזר הוא שב-וואלה מפמפמים כבר לא מעט זמן שברגע שישוחרר גבוה (מצ'באן), המועמד המוביל להגיע משחרורו הוא לאנגפורד. ולאנגפורד לא יגיע לכאן ב-350K שגרינוולד מפמפם מנגד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 13:11

האמת שפה הם מיישרים קו עם ספורט 5 שטוענים שהוא דורש מיליון דולר. העניין הוא שהפירסומים טוענים שהוא דחה הצעות מקאחה ופנר שהיו גבוהות משל מכבי ושהוא מאוד מאוד רוצה לשחק תחת דייויד בלאט. אני נשאר אופטימי. רק שהסאגה המעצבנת הזאת תיגמר כבר.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אוקטובר 2011, 13:14

בלה בלה בלה.
פאפאלוקאס אחלה שחקן. הפסקה היחידה הרלוונטית היא התאמתו המקצועית הקלוקלת לבורשטיין ואוחיון, אבל, בינינו, מי בכלל התחשב בהם בבניית הרוטציה?
ההיררכיה בקו הגארדים עוד עתידה להשתנות, להתמסמס ולהבנות כל כך הרבה במהלך העונה, שדווקא פאפאלוקאס נראה כמו סלע איתן של יציבות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 20 אוקטובר 2011, 13:23

שחף כתב:כמה מפתיע שגרינוולד משחרר כתבת ארס לפני המשחק....
itai7

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 אוקטובר 2011, 14:00

אני מאוד תהיתי לגבי ההחתמתו של פאפאלוקאס והיא עדיין מסתמנת בעיניי כהחתמה בעייתית משהו.
צפיתי שלצידו של פארגו (או מי שאמור להחליף אותו), מכבי תפעל להביא סקנד גארד או קומבו-גארד, שיעזור בהובלת הכדור ויחזק את אלמנט הקליעה (דבר שהיה חסר מאוד במכבי של העונה שעברה).
במקום זאת, במכבי החליטו ללכת על רכז מחליף בעל תכונות שלא בדיוק התאימו לצרכיה של מכבי.
צריכים גם לזכור שגארדים אירופאיים מזדקנים שכבר עברו את גיל 33, הם בד"כ שחקנים די גמורים ומתכון לפלופ.

עם זאת, אני נוטה להאמין שפאפאס הוא עדיין שחקן טוב, ובתור רכז מחליף הוא החתמה טובה מאוד. פשוט לא נראה לי שהוא מה שמכבי היתה צריכה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי kubachrick » 20 אוקטובר 2011, 14:05

ראה ערך החולשה האנושית בתגובות של אנשים כאן בצהבת,בדיון הזה.
אנשים שירוממו את שייר הגדול ויקטינו את פאפאלוקאס ששיחק שניים וחצי משחקים(למרות שברור שלשייר יש עבר גדול יותר מפאפא),פאפאלוקאס אמנם בן 34 בדימדומי הקריירה שלו,אך דווקא משני המשחקים ששיחק אני רואה איך הוא מביא למכבי דברים ששייר לנגפורד ודונה קארן לא יביאו למכבי.
kubachrick

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2011, 14:09

קודי כתב:
ankram כתב:

כמה דברים מעניינים:

עוד דבר מעניין:

ואולי זה בדיוק הפוך, ואין לו ממש מושג מה קורה שם?

בוא נודה על האמת - אני יכול לחשוב על 20 גולשים לפחות בפורום הזה, שנושמים וחיים את מכבי הרבה יותר מגרינוולד, ומבינים את הדינמיקה טוב יותר ממנו.
כל אחד מאותם 20 גולשים, יכול לכתוב כתבות מהסוג הזה, בהתאם לכישורי הכתיבה שלהם, וזה לא יהיה פחות טוב.

מאיפה גרינוולד יודע, כמה מכבי מקצה לגארד הנוסף? הרי רק לפני כמה שבועות, המספר הזה 350K כיכב בכל האתרים, ועכשיו לאחר השחרור של מצ'באן, התפנה סכום די משמעותי של כסף.

פאפאס הוא רכז מחליף מצויין, שמכבי תצטרך להכניס לעניינים לאט לאט. גם הוא כמו סופו, פחות מתאים כנראה לליגה שלנו, ולא צריך להתרגש מזה שלא שיחק.
יש לו דברים נוספים שהוא מביא ועושה, והתרומה שלו (עם כל הכבוד לגרינוולד ואין הרבה) תימדד במשחקים החשובים יותר, כשלשחקנים האחרים יירעדו הידיים, ולאחר שפארמר יעזוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 אוקטובר 2011, 14:19

קודי כתב:
ankram כתב:

כמה דברים מעניינים:

עוד דבר מעניין:

האמת שאני נוטה להסכים איתך.
אני לא חושב שגרינוולד מדייק יותר מדי בפרטים, אבל נראה שרוב הכתבות שלו הם בעלות ביסוס כלשהו ויתכן שגם כתבה זו היא כזאת.

בכל מקרה, תמיד יש כאן נטיה לפסול על הסף כל כתבה שלילית ולרומם כתבות מחמיאות.
אני לא בטוח שכל מה שגרינוולג כותב נכון, אבל הוא מצביע על כמה סימני שאלה שכדאי לא להתעלם מהם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2011, 14:26

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:
ankram כתב:

כמה דברים מעניינים:

עוד דבר מעניין:

האמת שאני נוטה להסכים איתך.
אני לא חושב שגרינוולד מדייק יותר מדי בפרטים, אבל נראה שרוב הכתבות שלו הם בעלות ביסוס כלשהו ויתכן שגם כתבה זו היא כזאת.

בכל מקרה, תמיד יש כאן נטיה לפסול על הסף כל כתבה שלילית ולרומם כתבות מחמיאות.
אני לא בטוח שכל מה שגרינוולג כותב נכון, אבל הוא מצביע על כמה סימני שאלה שכדאי לא להתעלם מהם.

אני חושב שאפשר לתת קצת יותר קרדיט לאלה שפוסלים על הסף או לא על הסף, כל עוד מדובר בטיעונים ענייניים.
מה גרינוולד מחדש לנו בעצם? שפאפאס לא שיחק חמישה משחקים? שהוא מעודד שחקנים מהצד? בסדר, את זה אנחנו יודעים.

תסלח לי שאני לא קונה את השטויות של גרינוולד שפאפאס מתערב לדייויד בלאט בעבודה או מעצבן שחקנים. משום מה לא נראה לי שזה מידע אמין.
לגבי ה350K, הכל יכול להיות, אבל מה תגיד אם מחר יודיעו על החתמה של לאנגפורד במליון? תגיד שגרינוולד חסר מושג. אז אני לוקח את הסיכון
ואומר את זה לפני... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אוקטובר 2011, 14:40

שטויות במיץ עגבניות
חברה, בבקשה, תנסו להביא כמה שפחות כתבות של האדיוט הזה. לפתוח ת'רדים שלמים לכתבות העלובות האלה זה לא רציני
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים