25 ספטמבר 2015, 01:00
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:MTA2311 כתב:1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
מה ראית ממנו שגרם לך להרגיש ככה?
הוא יותר גדול, רחב ואתלט מכל מה שעומד מולו בליגה הזאת. הוא גם פינישר טוב ועם טכניקה סבירה.
לדעתי הוא הולך להתגלות כסטיל ענק.
היה דווקא חסר לי ממנו סיומת וריבאונד
התחיל טוב עם הריבאונד אבל נחלש וסיים רק עם 4
אני חושבת שגם לא נתנו לו את כל הטאצ'ים הקטנים האלה מתחת לטבעת ושם הייתה עיקר האכזבה
אם כבר יש לך עליונות על שאר השחקנים ואתה יכול להגיע ראשון לריבאונד התקפה אז תפתח גם טאץ' טוב בשביל להכניס את הכדורים האלה ולעשות מהם נקודות
הטאץ' שלו, לפחות מהמשחק הזה, נראה מאוד נגרי
יצטרכו לדעת להפעיל אותו בפיק אנד רול בשביל שהוא יעשה נקודות
מה שכן, אהבתי את התנועה שלו בהגנה, מזכיר את לאזמה
25 ספטמבר 2015, 01:01
dod כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:MTA2311 כתב:1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
הוא יותר גדול, רחב ואתלט מכל מה שעומד מולו בליגה הזאת. הוא גם פינישר טוב ועם טכניקה סבירה.
לא חושב שהוא טוב יותר מטיוס עם בלוטת חשק תקינה. נראה.
ולדעתי פבראני זה מקרה אבוד. כדאי להחליף ASAP.
25 ספטמבר 2015, 01:02
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:MTA2311 כתב:1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
אני חושבת שגם לא נתנו לו את כל הטאצ'ים הקטנים האלה מתחת לטבעת ושם הייתה עיקר האכזבה
אם כבר יש לך עליונות על שאר השחקנים ואתה יכול להגיע ראשון לריבאונד התקפה אז תפתח גם טאץ' טוב בשביל להכניס את הכדורים האלה ולעשות מהם נקודות
25 ספטמבר 2015, 01:02
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:MTA2311 כתב:1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
גם אמורה להיות לו יד לא רעה מחצי מרחק.
25 ספטמבר 2015, 01:03
הוא זרק היום מחצי מרחק אבל זה לא היה ממש קרוב להיכנס
מצד שני, כל הגבוהים שלנו לא היו קרובים היום מחצי מרחק, לא אמבקווה, לא פבראני, לא בנדר ולא רנדל
25 ספטמבר 2015, 01:07
שמואל1 כתב:הוא זרק היום מחצי מרחק אבל זה לא היה ממש קרוב להיכנס
מצד שני, כל הגבוהים שלנו לא היו קרובים היום מחצי מרחק, לא אמבקווה, לא פבראני, לא בנדר ולא רנדל
זה כנראה עניין של כושר משחק.
אמבקווה ופבראני אמורים להיות קלעים טובים מחצי מרחק, לפחות בפוטנציה.
רנדל עדיף שיתרכז בפאסט ברייקס ובנדר בשלשות.
25 ספטמבר 2015, 01:54
25 ספטמבר 2015, 02:41
25 ספטמבר 2015, 03:16
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:אוקיי נניח.. ורוצ'סטי? בגלל שהוא לא קלע כמו משוגע אלא העדיף להתרכז יותר במשחק הקבוצתי אז הוא ברע? לא ברור..
לא אהבתי את המשחק שלו היום. היה מהוסס. לא הצליח למצוא את מקומו גם כשפארמר היה על הספסל. אני חושב שיוגב היה הרבה יותר טוב ממנו ויכול מאוד להיות שהוא יעבור לספסל די מהר.
25 ספטמבר 2015, 03:45
25 ספטמבר 2015, 08:16
toja27 כתב:נו בחייך, הרי אם אני לא טועה אתה זה שכתבת על כך שמישהו יצתרך לקחת צעד אחורה בין רוצ'יסטי לבין פארמר(אם לא אתה אז מישהו אחר) אז זה בדיוק מה שהוא עשה. הוא התרכז בלשמור את ההתקפה זורמת, ועל זה אתה מבקר אותו? הרי זה לא איזה שחקן שצריך להוכיח למישהו שיש לו יכולות התקפיות, להזכיר לך שהוא היה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה. הקבוצה פשוט צריכה לרוץ יותר זמן ביחד ועם הזמן הוא ידע מתי לקחת את הזריקות שלו.
25 ספטמבר 2015, 08:19
MTA2311 כתב:טיוס עם בלוטת חשק תקינה זה חתיכת נשק בליגה שלנו.
25 ספטמבר 2015, 08:48
roy1000 כתב:toja27 כתב:נו בחייך, הרי אם אני לא טועה אתה זה שכתבת על כך שמישהו יצתרך לקחת צעד אחורה בין רוצ'יסטי לבין פארמר(אם לא אתה אז מישהו אחר) אז זה בדיוק מה שהוא עשה. הוא התרכז בלשמור את ההתקפה זורמת, ועל זה אתה מבקר אותו? הרי זה לא איזה שחקן שצריך להוכיח למישהו שיש לו יכולות התקפיות, להזכיר לך שהוא היה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה. הקבוצה פשוט צריכה לרוץ יותר זמן ביחד ועם הזמן הוא ידע מתי לקחת את הזריקות שלו.
נכון. זו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה לפני שבוע. רוצ'סטי רגיל להיות שחקן דומיננטי עם הכדור בידיים שלו. אני לא בטוח כמה הוא יכול לבוא לידי ביטוי בצורה הזו. גם כשפארמר היה על הספסל, הוא לא הצליח להריץ את הקבוצה. אין פה שאלה של להוכיח משהו. יש שאלה של איך החלקים עובדים ביחד. שיחנו נגד קבוצה מאוד חלשה, אבל לא אהבתי מה שרוצ'סטי הראה אתמול.
אני חושב שיש בהחלט מצב שהוא עובר לספסל ואוחיון שנמצא בכושר נהדר חוזר לחמישייה.
25 ספטמבר 2015, 08:57
MTA2311 כתב:ראיתי עכשיו. מספר תובנות:
1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
2.במשחקים שהקבוצה תקלע טוב מבחוץ ותרוץ, המשחק יהיה שוטף. במשחקים שלא, נתקשה מאוד. הכלים שלנו בסט אופנס מוגבלים.
3.ויטור זה לא זה כרגע. הוא מנסה, ונראה בחור חיובי בסך הכל. אם רוצים לחכות שיכנס לכושר, בכיף. תביאו עוד שחקן בינתיים.
4.מאוד אהבתי לראות את טיילור היום. חשב כמו רכז אמיתי.
5.המאצ' אפ זון של גיא רחוקה מאוד מתיאום כרגע. לגיטימי,אבל רצוי שיקרה מהר. זאת הגנה קלאסית למכבי הנוכחית.
6.בהנחה שסילבן לא פצוע, למכבי יש ספסל סופר איכותי מבחינת הקו האחורי.
7. רנדל ואמבקווה סוגרים פה הרכב בלתי חדיר בהגנה. כל עוד ישחקו איתם בקו האחורי ג'ורדן וטיילור, לא תהיה בעיה התקפית בהרכב הזה.
8. מי ששחרר את רנדל צריך לעוף הביתה. החלטה מביכה ומגוחכת.
9.אני עדיין חושב שבנדר לא יוכל לתת דקות משמעותיות ביורוליג. הלוואי שיוכיח אחרת.
10.איתי שגב זה כל מה שרע בכדורסל הישראלי.
11.גור שלף הבן אדם הכי טיפש ששמעתי.
מדובר בקבוצה עם הפוטנציאל הגבוה ביותר מאז 2006. חבל שכל זה ירד לטמיון בגלל שחסר פה שחקן פנים איכותי.
25 ספטמבר 2015, 09:08
25 ספטמבר 2015, 09:15
25 ספטמבר 2015, 09:19
25 ספטמבר 2015, 09:40
25 ספטמבר 2015, 10:30
מקאדו 3 כתב:טוב אני רק יאמר שאותי פבראני דווקא הפתיע לטובה , ריבאונדר מצוין כמה מובים נאים בצבע שיחק דיי הרבה , כשהכדורים יכנסו הוא יהיה טוב מאוד גם אם זה יקח קצת זמן , גם דיי נייד יחסית לגודל ולכושר שלו אני ראיתי פוטנציאל גדול שנראה לא רע , שוב הנקודה העיקרית היא דווקא העובדה שגם בכושר לא משהו הוא נראה ריבאונדר מצוין .
סליחה , ההשוואה למאריץ הפגר ממש לא במקום אני חושב שהמשחק הכי טוב של מאריץ במכבי היה פחות טוב מזה של פבראני אתמול .
25 ספטמבר 2015, 10:32
אדגר פו כתב:מי שמשווה אותו למאריץ' סתם זורק שטות, לא כל סנטר שנראה כבד הוא מאריץ' הגמור שהגיע למכבי.
אחרי שנה וחצי בלי משחק זה ברור שהוא יצטרך זמן להיכנס לכושר משחק ( לא כושר פיזי, זה דבר אחר ) ורואים שיש לו פוטנציאל. יש לו התמצאות באיזור הרחבה, הוא יודע למסור, לקלוע, לסגור לריבאונד והוא נותן גוף כשצריך בהגנה. אפילו חסם פעם אחת אם אני לא טועה.