ת'רד המלפפונים Reloaded

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2015, 01:06

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פאפאניקולאו בלי קבוצה
זה השחקן שאנחנו צריכים וזה השחקן שלא יגיע הנה

אבל הוא סווינגמן

ב-NBA
באירופה הוא בקלות יכול לשחק 4

הוא שיחק סווינגמן באירופה לפני שעזב ל NBA. בצעירותו שיחק אפילו רכז.

לא חושב שהוא יכול לשחק 4... אבל זאת רק דעתי האישית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2015, 01:11

אולי הוא יכול לשחק 4, אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים.
אני גם לא מחזיק ממנו באופן אישי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2015, 01:17

MTA2311 כתב:אולי הוא יכול לשחק 4, אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים.
אני גם לא מחזיק ממנו באופן אישי.

כל אחד ודעתו על מה צריך, לפי דעתי זה שחקן כזה

פליקס - גם ניקולה שיחק רכז
לפי דעתי הוא יכול לשחק 4 באירופה בלי יותר מדי בעיה כי יש לו את המלחמה הזאת שהייתה לכספי לפני שהתקלקל ב-NBA
בכל מקרה, הוא לא יגיע אז זה לא משנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2015, 02:34

הוא לא ״בדיוק מה שאנחנו צריכים״, אבל מאוד הייתי רוצה שיגיע, שחקן מוכשר עם האופי היווני שאני כל כך אוהב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2015, 02:38

LIAV10 כתב:הוא לא ״בדיוק מה שאנחנו צריכים״, אבל מאוד הייתי רוצה שיגיע, שחקן מוכשר עם האופי היווני שאני כל כך אוהב.

אוקיי, אז תשנו את זה ל''בדיוק מה שאני חושבת שאנחנו צריכים'' ותפסיקו להיתפס לקטנות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2015, 02:45

אפשר לשנות ל "הוא לא מה שאנחנו צריכים בכלל כי יש לנו מספיק שחקנים בעמדה שלו". ככה זה יהיה הכי נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2015, 02:51

felix_r כתב:אפשר לשנות ל "הוא לא מה שאנחנו צריכים בכלל כי יש לנו מספיק שחקנים בעמדה שלו". ככה זה יהיה הכי נכון

אוקיי, לפי פליקס הוא לא מה שאנחנו צריכים בכלל כי יש לנו מספיק שחקנים בעמדה שלו וכרמל חושבת אחרת
יא אללה איזה פורום של טרחנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ספטמבר 2015, 06:35

פאפאניקולאו שחקן יקר מאוד. יהיו הרבה מאוד קופצים עליו ולמכבי הוא בטח שלא יגיע.
roy1000

הודעהעל ידי argof » 26 ספטמבר 2015, 08:08

אני מתחזק בדעה שצריך 5. ואם 5 לצד פבראני ולא במקומו (ואף פעם לא נכון לחתוך שחקנים בדיי 1 בגלל שהם לא בכושר, להבדיל מבגלל שהם חסרי כישורים מתאימים), האידאלי היה .... סופו. צרכן דקות דל, אפקטיבי ומנוסה באירופה. פותח רחבות קלאסי עבור עדר הקלעים שמכבי תציב השנה ב1-4. סוף מעשה במחשבה תחילה.
argof

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2015, 11:25

נראה לי שמיצינו את עניין סופו במכבי ויש סנטרים בעולם הזה שיכולים לשחק יותר מ-5 דקות רצוף בלי לתפוס את המותניים
שחף

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2015, 11:36

Holiday_Armadillo כתב:פאפאניקולאו בלי קבוצה
זה השחקן שאנחנו צריכים וזה השחקן שלא יגיע הנה

הוא לא יכול לשחק 4 מחוץ לליגה הישראלית, ו-3 כבר יש לנו שעולה מיליון דולר
דווקא הוויטינגטון שהזכרת נראה כמו אחלה פיט
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2015, 11:37

שחף כתב:נראה לי שמיצינו את עניין סופו במכבי ויש סנטרים בעולם הזה שיכולים לשחק יותר מ-5 דקות רצוף בלי לתפוס את המותניים

כל אחד מאתנו היה חותם על סופו של שתי העונות הכי טובות של מכבי מאז ימי השושלת (כזכור דאבל בארץ, גמר יורוליג ותואר יורוליג).
עוד משהו משותף לשתי העונות האלה - דייויד בלו.

בקבוצה משופעת קלעים כמו שלנו, אתה חייב כוח בצבע, וכרגע אין לנו.
הבעיה עם סופו היא שאתה פשוט לא יכול לסמוך עליו. פעם אחת ייתן לך עונת סופרסטאר, ועונה לאחר מכן ייתן לך עונה אפסית לחלוטין.

מה שכן, בהרכב הנוכחי שלנו, נראה שאולי היה לו יותר קל לבלוט.
בכל אופן, זה לא ממש רלוונטי כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 ספטמבר 2015, 11:50

jol9 כתב:
שחף כתב:נראה לי שמיצינו את עניין סופו במכבי ויש סנטרים בעולם הזה שיכולים לשחק יותר מ-5 דקות רצוף בלי לתפוס את המותניים

כל אחד מאתנו היה חותם על סופו של שתי העונות הכי טובות של מכבי מאז ימי השושלת (כזכור דאבל בארץ, גמר יורוליג ותואר יורוליג).
עוד משהו משותף לשתי העונות האלה - דייויד בלו.

בקבוצה משופעת קלעים כמו שלנו, אתה חייב כוח בצבע, וכרגע אין לנו.
הבעיה עם סופו היא שאתה פשוט לא יכול לסמוך עליו. פעם אחת ייתן לך עונת סופרסטאר, ועונה לאחר מכן ייתן לך עונה אפסית לחלוטין.

מה שכן, בהרכב הנוכחי שלנו, נראה שאולי היה לו יותר קל לבלוט.
בכל אופן, זה לא ממש רלוונטי כרגע.

הולכת וגוברת אצלי המחשבה שמכבי עשתה החלטה פזיזה לגבי סופו, בטח כשאנו רואים כעת את המחליף שלו, ויטור פבראני.
לסופו היה קשה להתבלט בעונה הקודמת כי לא היו קלעים ואף אחד לא ספר אותו (אני לא חושב שראיתי כדור אחד ממרקז היינס נכנס לצבע כל העונה). הוא כמעט ולא קיבל כדורים.
העונה, יש גם מוסרים מצויינים (רוצ'סטי, פארמר, פניני) וגם קלעים נהדרים שמרווחים את המשחק.
שחקן כמו סופו היה יכול להתאים כמו כפפה ליד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2015, 12:02

זה בדיוק העניין. בלו כבר לא פה, ואני לא חושב שבנדר יכול לשחק 20 דקות באירופה כרגע. רנדל הוא פיט רע לסופו. הוא לא מאיים על הסל מרחוק.
סופו הוא גם פיט רע לרוצ'סטי ופארמר. הוא לא שחקן של פיק אנד רול(עכשיו פליקס יקפוץ ויספר לנו שבגיל 26 סופו עשה פיק אנד רולים עם פאפאלוקאס בנבחרת יוון) שזה מה שהשניים האלה בעיקרון צריכים. הוא דורש שיטה שבה מכניסים לו כדור כל הזמן פנימה, ואה לא מביא את רוצ'סטי במיליון ואת פארמר במיליון וחצי שיעמדו מחוץ לקו השלוש ויכניסו לו כדור בסתמיות. הוא גם לא חוסם כדי לסגור את החורים שלהם בהגנה. אני לא חושב שמכבי צריכה איזה מטחנה בצבע שגם יהיה חור בהגנה(אקא אייק דיוגו למיניהם). בקבוצה הזאת הכדור יהיה בעיקר אצל פארמר ורוצ'סטי, בדיוק כמו שבריאל הכדור נמצא בעיקר אצל יול ורודריגז. צריך גבוה שידע לנוע בלי כדור ולקבל כדור לדאנק או לליי אפ, ושלא יהיה אפס מוחלט בהגנה(סופו). ראדוליצה זה חתיכת פספוס כי זה בדיוק מה שהוא עשה בנבחרת סרביה אבל גם שחקן זולים יותר ויותר אתלטיים יוכלו להיות פרודקטיביים שם.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 ספטמבר 2015, 12:03

אולי מספיק כבר עם סופו ? שחקן שגם אני אהבתי אבל בעונה האחרונה הוא פשוט היה רע על המגרש וגם מחוצה לו וזרק איבר על הקבוצה , בנוסף היתרונות שהיו לו נלמדו וגם משחק הפוסט שלו בדקות הבודדות שהוא עוד נשם נחלש ונלמד וקבוצות לא היתקשו לעצור אותו בד'כ על כל סל שלו היו כמה עבירות טיפשיות אבודי כדור מעצבנים וריבאונד מזעזע .

היו עוד הרבה אופציות מירו בילאן אומיץ רנדולף ורק אלוהים יודע למה הלכו על שחקן שלא שיחק שנתיים ולא זול במיוחד , זה לא שנגמרו הסנטרים באירופה אבל מכבי חייבת איזה הימור מטומטם בעמדה חשובה כל קייץ ועל זה נשלם ביוקר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2015, 12:08

שחף כתב:זה בדיוק העניין. בלו כבר לא פה, ואני לא חושב שבנדר יכול לשחק 20 דקות באירופה כרגע. רנדל הוא פיט רע לסופו. הוא לא מאיים על הסל מרחוק.
סופו הוא גם פיט רע לרוצ'סטי ופארמר. הוא לא שחקן של פיק אנד רול(עכשיו פליקס יקפוץ ויספר לנו שבגיל 26 סופו עשה פיק אנד רולים עם פאפאלוקאס בנבחרת יוון) שזה מה שהשניים האלה בעיקרון צריכים. הוא דורש שיטה שבה מכניסים לו כדור כל הזמן פנימה, ואה לא מביא את רוצ'סטי במיליון ואת פארמר במיליון וחצי שיעמדו מחוץ לקו השלוש ויכניסו לו כדור בסתמיות. הוא גם לא חוסם כדי לסגור את החורים שלהם בהגנה. אני לא חושב שמכבי צריכה איזה מטחנה בצבע שגם יהיה חור בהגנה(אקא אייק דיוגו למיניהם). בקבוצה הזאת הכדור יהיה בעיקר אצל פארמר ורוצ'סטי, בדיוק כמו שבריאל הכדור נמצא בעיקר אצל יול ורודריגז. צריך גבוה שידע לנוע בלי כדור ולקבל כדור לדאנק או לליי אפ, ושלא יהיה אפס מוחלט בהגנה(סופו). ראדוליצה זה חתיכת פספוס כי זה בדיוק מה שהוא עשה בנבחרת סרביה אבל גם שחקן זולים יותר ויותר אתלטיים יוכלו להיות פרודקטיביים שם.

דווקא גבוה מאיים בצבע הוא הדבר האידיאלי כשיש לך קלעי שלשות כל כך טובים, כמו שיש לנו העונה. הקלעים מותחים את ההגנה ולא מאפשרים להגנה לצופף את הצבע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2015, 12:15

אז יביאו דאבל טים על סופו מהשחקן של רנדל
סופו מיצה את עצמו במכבי.
עם כל הסיפורים של רוי על זה שראדוליצה לא בתקציב של מכבי וכו', ההבדל בינו ובין פאברני זה כנראה באיזור ה-300 אלף או 400 אלף דולר לפי האתר שפירסם את המשכורות באירופה(פאקינג פוטסיס הגמור מרוויח כמוהו. הזוי). סכום כנראה שמכבי הולכים לשפוך על עוד גבוה שיגיע. כל כך חבל
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2015, 12:18

שחף כתב:אז יביאו דאבל טים על סופו מהשחקן של רנדל
סופו מיצה את עצמו במכבי.
עם כל הסיפורים של רוי על זה שראדוליצה לא בתקציב של מכבי וכו', ההבדל בינו ובין פאברני זה כנראה באיזור ה-300 אלף או 400 אלף דולר לפי האתר שפירסם את המשכורות באירופה(פאקינג פוטסיס הגמור מרוויח כמוהו. הזוי). סכום כנראה שמכבי הולכים לשפוך על עוד גבוה שיגיע. כל כך חבל

אני כתבתי איפשהו את המילה סופו בחודש האחרון?
למה אתה ממציא דברים שלא כתבתי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2015, 12:21

במשחק נגד נס ציונה ראיתי משהו שהזכיר לי את נבחרת ישראל: 5 שחקנים עומדים על קו ה 3 כולל הסנטר (פבראני). לא אהבתי את זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 ספטמבר 2015, 13:14

שחף כתב:אז יביאו דאבל טים על סופו מהשחקן של רנדל
סופו מיצה את עצמו במכבי.

נכון. ראדוליצה הוא הפספוס הכי גדול של מכבי בשנים האחרונות. איתו מכבי הייתה שווה גביע אירופה בקלות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־30 אורחים