המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אז עכשיו התירוץ זה ויינשטיין? האיש שביבי מינה? זה כבר מביך.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אז עכשיו התירוץ זה ויינשטיין? האיש שביבי מינה? זה כבר מביך.
קח את זה בקלות. זאת הייתה בדיחה בקשר ליום כיפור
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אז עכשיו התירוץ זה ויינשטיין? האיש שביבי מינה? זה כבר מביך.
מאז אהוד ברק לא ראיתי בנאדם ששום דבר שקורה הוא לא באחריותו כמו ביבי. תמיד יש לו תירוצים על איזה "שמאלן" (כאילו שויינשטיין הוא "שמאל") או "אנטישמי" שהפריע לו וכל מיני סכינים בגב האומה. ביבי פספס את הייעוד שלו. הוא היה יכול להיות אחלה דיקטטור אירופאי אם היה נולד איזה 60 שנה קודם.
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אז עכשיו התירוץ זה ויינשטיין? האיש שביבי מינה? זה כבר מביך.
מאז אהוד ברק לא ראיתי בנאדם ששום דבר שקורה הוא לא באחריותו כמו ביבי. תמיד יש לו תירוצים על איזה "שמאלן" (כאילו שויינשטיין הוא "שמאל") או "אנטישמי" שהפריע לו וכל מיני סכינים בגב האומה. ביבי פספס את הייעוד שלו. הוא היה יכול להיות אחלה דיקטטור אירופאי אם היה נולד איזה 60 שנה קודם.
roy1000 כתב:הנה משהו לימנים בפורום קצת לחגוג עליו: http://www.themarker.com/news/1.2741137
roy1000 כתב:אני מבטיח לך שיש עשרות דברים כאלה על רבין ופרס, אבל מסתבר שאפשר לעשות קריירה מלהיות נעלבת מקצועית. אין פה גם שום דבר שהמרצה צריך להתנצל עליו ואני חושב שאתה מתבלבל - מרצה באוניברסיטה הוא לא מחנך. זה לא בית ספר ואף אחד לא מפקיד בידיו כלום. מותר ללגלג על פוליטיקאים. זה לא פשע. להיפך.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מאמין שהוא העז להזכיר את הגרעין עוד פעם.
עזוב את הגרעין. ראיתי את דקת הדומיה עם המבט הזועם בפנים? האיש הזה הוא המתנה הכי גדולה אי פעם לתוכניות הסאטירה בעולם. תהיה פה חגיגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים