המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שוב?
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שוב?
זאת לא הפעם הראשונה שמתייחסים לדבריי בביטול, למרות שהם מתבררים כנכונים.
קצת יותר קרדיט פעם הבאה, זה הכל.
Holiday_Armadillo כתב:סבתא שלי (אמא של אבא שלי) הייתה שומעת רדיו כל שעה עגולה, וכשהיה קורה איזשהו אירוע גדול היא הייתה דבוקה לטלוויזיה, כאילו זה היה מחיה אותה
שמואל, אני חייבת להגיד שאתה מצטייר אותו דבר
אני יודעת שאתה לא רוצה שמשהו רע יקרה ושאתה לא חוגג כי יש אקשן, אבל כשעל כל דבר אתה ישר כותב תוך שנייה ''עליית מדרגה רצינית'', זה קצת....אתה יודע
כן, זה אירוע קשה, אבל עם כל מה שקרה בירושלים לא הייתי קוראת לזה ''עליית מדרגה רצינית''
זה לא שהאירוע לא נוראי, אבל רק אם הכותרת אולי הייתה טיפה פחות...כי זה קצת הילד שצעק זאב כרגע
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבתא שלי (אמא של אבא שלי) הייתה שומעת רדיו כל שעה עגולה, וכשהיה קורה איזשהו אירוע גדול היא הייתה דבוקה לטלוויזיה, כאילו זה היה מחיה אותה
אני יודעת שאתה לא רוצה שמשהו רע יקרה ושאתה לא חוגג כי יש אקשן, אבל כשעל כל דבר אתה ישר כותב תוך שנייה ''עליית מדרגה רצינית'', זה קצת....אתה יודע
כן, זה אירוע קשה, אבל עם כל מה שקרה בירושלים לא הייתי קוראת לזה ''עליית מדרגה רצינית''
זה לא שהאירוע לא נוראי, אבל רק אם הכותרת אולי הייתה טיפה פחות...כי זה קצת הילד שצעק זאב כרגע
זאת עליית מדרגה. משפחה שלמה עם ילדים נדקרה בלב העיר ירושלים ליד הכותל המערבי.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבתא שלי (אמא של אבא שלי) הייתה שומעת רדיו כל שעה עגולה, וכשהיה קורה איזשהו אירוע גדול היא הייתה דבוקה לטלוויזיה, כאילו זה היה מחיה אותה
זה לא עליית מדרגה
פיגועי דריסה, זריקת אבנים, ירי למכוניות
זה אירוע חמור, אבל זה לא משהו שאפשר לקרוא לו ''עליית מדרגה'' כמו שירי תועה זה לא ''פעולת טרור''
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבתא שלי (אמא של אבא שלי) הייתה שומעת רדיו כל שעה עגולה, וכשהיה קורה איזשהו אירוע גדול היא הייתה דבוקה לטלוויזיה, כאילו זה היה מחיה אותה
זה לא עליית מדרגה
זה אירוע חמור, אבל זה לא משהו שאפשר לקרוא לו ''עליית מדרגה'' כמו שירי תועה זה לא ''פעולת טרור''
את כנראה לא מכירה את המקום.
זה הציר המרכזי לכותל המערבי. אנשים רבים עוברים שם, במיוחד בתקופה הזו. באותה מידה חס וחלילה זה היה יכול להיות כל אחד מאיתנו שם.
זה סיפור אחר לגמרי מהשטחים.
אני לא מבין איך המקום הזה לא מאובטח. תוקפים שם יהודים יום יום שמגיעים לכותל. אוזלת היד של הממשלה תחזיר את הפיגועים לכל הארץ.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבתא שלי (אמא של אבא שלי) הייתה שומעת רדיו כל שעה עגולה, וכשהיה קורה איזשהו אירוע גדול היא הייתה דבוקה לטלוויזיה, כאילו זה היה מחיה אותה
זה לא עליית מדרגה
את כנראה לא מכירה את המקום.
זה הציר המרכזי לכותל המערבי. אנשים רבים עוברים שם, במיוחד בתקופה הזו. באותה מידה חס וחלילה זה היה יכול להיות כל אחד מאיתנו שם.
זה סיפור אחר לגמרי מהשטחים.
אני לא מבין איך המקום הזה לא מאובטח. תוקפים שם יהודים יום יום שמגיעים לכותל. אוזלת היד של הממשלה תחזיר את הפיגועים לכל הארץ.
אני לא חושבת שהמיקום קשור למה שאנחנו מדברים עליו
ירושלים זאת כנראה העיר הכי נפיצה בעולם כרגע, זה לא חדש
Holiday_Armadillo כתב:כל פיגועי הדריסה שהיו בירושלים לא שונים מהפיגוע הזה
Holiday_Armadillo כתב:אור, יש לך מושג אולי מה עבר למחבלים בראש כשהם עשו וידוא הריגה להורים אבל לא ירו בילדים?
שואלת מזווית פסיכולוגית כמובן
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל פיגועי הדריסה שהיו בירושלים לא שונים מהפיגוע הזה
שוב, מדובר בפיגוע במקום מאוד מרכזי שמוצף במבקרים ותיירים. מקום שאמור להיות מאובטח לחלוטין.
זה שונה לחלוטין מפיגועי הדריסה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל פיגועי הדריסה שהיו בירושלים לא שונים מהפיגוע הזה
שוב, מדובר בפיגוע במקום מאוד מרכזי שמוצף במבקרים ותיירים. מקום שאמור להיות מאובטח לחלוטין.
לא זה לא
פיגוע זה פיגוע וירושלים זה ירושלים
כל אלה שנדרסו בירושלים הסתובבו במזרח ירושלים? לא
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל פיגועי הדריסה שהיו בירושלים לא שונים מהפיגוע הזה
לא זה לא
פיגוע זה פיגוע וירושלים זה ירושלים
כל אלה שנדרסו בירושלים הסתובבו במזרח ירושלים? לא
לא, אבל זה לא היה מקום מרכזי כמו העיר העתיקה.
בינתיים מתבררים מימדי האירוע- מסתבר שהמחבל דקר את המשפחה, חטף נשק משוטר (!!) וירה לעברה קבוצת תיירים.
לא מבין איך זה קורה במקום עם המון שוטרים ואבטחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים