המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:יוני, רפי הוא העוזר השני.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, יש בפוטבול מהלך שנקרא הייל מארי
זה כשיש כמה שניות על השעון ואתה מוסר מסירה של איזה 80 יארד שאין לה ממש סיכוי, ממש מוצא אחרון בסוף המשחק כשאין שום ברירה
קוראים לזה ''הייל מארי'' כי כשאתה זורק את זה אז אתה ''נושא תפילה'' כי זאת זריקה עם אחוזים מאוד מאוד מאוד נמוכים שכמעט אף פעם לא עובדת
זה פחות או יותר שיטת המשחק של גודס מאז ומתמיד
אין תרגילים, אין שיטה, שיכדררו ויזרקו ומה שיהיה שיהיה
דן שמיר אמר במשחק הראשון נגד מילאנו ש''יריבות כבר מכירות את מכבי כי כבר כמה שנים הם לא שינו כלום או הוסיפו תרגילים חדשים'', זה בול
אנחנו במצב סטטי כבר הרבה שנים ועכשיו גם אי אפשר לחפות על זה כי המאמן חלש מאוד בכל מה שקשור לתגובה תוך כדי משחק

jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, יש בפוטבול מהלך שנקרא הייל מארי
זה כשיש כמה שניות על השעון ואתה מוסר מסירה של איזה 80 יארד שאין לה ממש סיכוי, ממש מוצא אחרון בסוף המשחק כשאין שום ברירה
קוראים לזה ''הייל מארי'' כי כשאתה זורק את זה אז אתה ''נושא תפילה'' כי זאת זריקה עם אחוזים מאוד מאוד מאוד נמוכים שכמעט אף פעם לא עובדת
זה פחות או יותר שיטת המשחק של גודס מאז ומתמיד
אין תרגילים, אין שיטה, שיכדררו ויזרקו ומה שיהיה שיהיה
דן שמיר אמר במשחק הראשון נגד מילאנו ש''יריבות כבר מכירות את מכבי כי כבר כמה שנים הם לא שינו כלום או הוסיפו תרגילים חדשים'', זה בול
אנחנו במצב סטטי כבר הרבה שנים ועכשיו גם אי אפשר לחפות על זה כי המאמן חלש מאוד בכל מה שקשור לתגובה תוך כדי משחק
אני באמת לא ממש מבין את זה.
אלה דברים בסיסיים... פבראני עשה כמה מובים מאוד יפים בצבע. אז מה לעזאזל הוא עשה על קו השלוש חוסם לרוצ'סטי ופארמר?
מה הBEST CASE של המהלך הזה? שלשה של רוצ' או של פארמר? בשביל זה לא צריך שפבראני יחסום. אני מוכן לבוא ולעשות את העבודה
תמורת 100 אלף דולר נטו (ואני אפילו ישראלי, או מתאזרח, איך שתרצו).
איזור המחייה הרלוונטי לפבראני הוא באיזור הבקבוק. אין שום סיבה להוציא אותו משם, לפחות לא כרגע.
rc4991 כתב:מישהו יודע אם יש הערב שידור חוזר?
rc4991 כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע אם יש הערב שידור חוזר?
מישהו?

שמואל1 כתב:rc4991 כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע אם יש הערב שידור חוזר?
מישהו?
21:40 בערוץ 5 LIVE
00:10 בערוץ 5+
זה מה שיש בזמן הקרוב, מניח שיהיו עוד במהלך הלילה/מחר בבוקר
roy1000 כתב:שני דברים -
1. בנדר נעל אתמול בחירת טופ 5 בקיץ הקרוב. אין בזה כבר שום ספק.
2. גודס הוא מאמן שנותן לשחקנים לשחק. הוא לא מאמין של תרגילים. הכדור יהיה בידיים של פארמר ורוצ'סטי והם יקבלו החלטות כמו שהיה שנה שעברה עם פארגו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים