itai7 כתב:הניגרי בעונה שעברה בNBDL ב40 משחקים עם 17 נ'ק,12 ריב' וחסימה למשחק. 206 ס'מ בן 28 .
אתה יודע מה רמת ההגנה בNBDL? צדקת, נמוכה יותר מבליגה לאומית. תעשה לי טובה, גם ג'ו אלכסנדר היה כוכב בD-LEAGUE. ממש לא פקטור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:הניגרי בעונה שעברה בNBDL ב40 משחקים עם 17 נ'ק,12 ריב' וחסימה למשחק. 206 ס'מ בן 28 .
שמואל1 כתב:אני מזכיר לכולם שגם נואל פליקס היה כוכב בדי ליג.
צריך לקחת כל סטטיסטיקה או סרטון היילייטס משם בערבון מוגבל.
רוב הסיכויים שמדובר בשחקן בינוני שלא יעזור יותר מידי למכבי. אני הייתי הולך על הניפויים של התותחים הכבדים יותר.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו האמין לוויצ'יץ' שמחכים לסוף אוקטובר בשביל שחקנים שכרגע יקרים מדי למכבי?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו האמין לוויצ'יץ' שמחכים לסוף אוקטובר בשביל שחקנים שכרגע יקרים מדי למכבי?
למה לא?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו האמין לוויצ'יץ' שמחכים לסוף אוקטובר בשביל שחקנים שכרגע יקרים מדי למכבי?
למה לא?
כי מכבי של ג'וניור, זה למה לא
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:אני מזכיר לכולם שגם נואל פליקס היה כוכב בדי ליג.
צריך לקחת כל סטטיסטיקה או סרטון היילייטס משם בערבון מוגבל.
רוב הסיכויים שמדובר בשחקן בינוני שלא יעזור יותר מידי למכבי. אני הייתי הולך על הניפויים של התותחים הכבדים יותר.
איזה תותחים כבדים ? בלי ארל קלארק בבקשה הוא לא 4 ממש אפילו .
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו האמין לוויצ'יץ' שמחכים לסוף אוקטובר בשביל שחקנים שכרגע יקרים מדי למכבי?
למה לא?
כי מכבי של ג'וניור, זה למה לא
למי בדיוק ציפית שיביאו?
אדגר פו כתב:דווקא מכבי סידרה לאלכסנדר מה די ליג חוזה באלופת איטליה.
שחף כתב:ללכת על שמן עם משקל עודף או על קפיץ בסגנון מלקולם תומאס שעונת השיא שלו הייתה בסראגוסה? הממממ התלטות קשה לדני
באמת שאני לא מבין מי מעסיק את צוות הסקאוטינג במכבי. פאקינג יינסי גייטס עדיף על השמות המגוחכים האלה. בושה
שמואל1 כתב:שחף כתב:ללכת על שמן עם משקל עודף או על קפיץ בסגנון מלקולם תומאס שעונת השיא שלו הייתה בסראגוסה? הממממ התלטות קשה לדני
באמת שאני לא מבין מי מעסיק את צוות הסקאוטינג במכבי. פאקינג יינסי גייטס עדיף על השמות המגוחכים האלה. בושה
מסכים.
שניהם שחקנים שכנראה לא היו מגיעים לאף קבוצת ליגה ישראלית אפילו. דני מתעלה על עצמו כל פעם מחדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים