ארינזה אונואקו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארינזה אונואקו חתם במכבי לשלושה חודשים

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 11:41

dod כתב:
קובי כתב:בגדול, אני מסכים לגבי הקונספט הבעייתי וכבר שנים אני תקליט שבור לגבי סגל קצר ואיכותי, ע"ח סגל ארוך ופחות איכותי.
מצד שני, הכל מתחיל ונגמר בהחלטה של מכבי לקחת שריון יורוליג ולקבל את מרותם של החוקים יוצאי הדופן בליגה הישראלית, מה שמערבל לחלוטין את הסגל בין שני לחמישי וגורם להתנהלות בעייתית, עד בלתי אפשרית. בסוף נגמור פה עם שחקנים בודדים שישחקו פעמיים בשבוע. לא רחוק היום.

להיפך. כדי להתאים לליגה הישראלית צריך סגל עם פחות שחקנים - כדי שלא כל פעם 2-3 ישבו בצד.
הכל מתחיל ונגמר בהחלטה לחסוך כסף מה שאומר שמראש הולכים על שחקנים בעייתים / פצועים כרוניים / חולים (פבראני, סמית', רנדל, סופו)

סמית ורנדל הם נכס למכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 11:49

החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אני לא רואה איפה הבחור הזה נופל מגוסטבו איון.

אתה רציני? :unsure
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 06 אוקטובר 2015, 11:50

felix_r כתב:
קובי כתב:
ankram כתב:לא אביע את דעתי על ההחתמה בכל הקשור לצד המקצועי , לא מכיר כל כך את השחקן הזה וטרם ראיתי אותו.

מציע זאת גם עבורכם , וביחוד אתה שמואל.

אין ספק שהמודל שע"פ מכבי בונה את הקבוצה הוא מודל בעייתי , וההוספה של הבחור הזה רק מחדדת את זה.

עכשיו יש לנו 5 זרים בקו הקדמי 5!! יחד עם סמית' זה 6 , נוסיף על זה 3 "צעירים" (בדגש על שגב , בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?) , נשארו לנו 3 "וותיקים" ולנו יש 6 (יוגב,טיילר,פארמר,פניני,יבזורי,לאנסברג) להשלמת הסגל בליגה , אז מי ינוח?
כל פתרונות הרוטציה למיניהם יביאו פיתרון של בין זר אחד ל 2 שלא ישחקו (כי מותר עד 5) + וותיק אחד או 2 שיישבו במשחק ליגה כזה או אחר , לא זכור לי שמכבי אי פעם הסתדרה עם רוטציה שכזאת.
פניני ינוח? - אז איך נבחן אם הוא חזר טוב מהפציעה? כנ"ל לאנסברג , אם יוגב ינוח אז מי יישמור בקו האחורי?
יבזורי ינוח? אז בשביל מה הבאנו אותו? איך הוא יכנס לרוטציה אמיתית אם הוא ישחק 30% ממשחקי הליגה בלבד.
רוצ'סטי? פארמר? נראה לי שאחד מהם ינוח
ומה לגבי הזרים? מי ינוח? פאביראני? אז איך הוא ייכנס לעניינים כנ"ל ארינזה. אמבקווה? אתם באמת רוצים להתנסות עם קו קדמי של ארינזה ופאביראני לבד?
רנדל? אז מי יישמור בעמדה 4?
כנראה שרק סמית' נשאר , או בנדר , ואני אישית רוצה לראות את בנדר כמה שיותר.

ולבסוף - את מי נרשום לפיינל פור? וע"ח מי?

כוונתי ברורה , סגל מלא מדי שקול לסגל חסר מדי , יותר מדי חסרונות , מעט מדי ייתרונות , בניגוד למשחקי מחשב שחקנים הם בני אדם , ולא כל שחקן מסוגל להיות "מוקפא" לתקופת זמן מסויימת ולהפשיר מתי שבדיוק צריך.

וזה מודל דפוק , מודל שאומר שעדיף לפזר 1.5 מליון על 3 שחקנים , שחלקם מתאושש מפציעה חמורה , וחלקם נודדים בין D leuge לחוזה של 10 ימים בNBA , במקום להחתים סנטר אחד מוכח וגדול וגיבוי.

להזכירכם , מכבי לקחה את הסופרוליג עם סנטר על אחד , וגיבוי מזדקן (צ'ורצ'יץ').

לא אוהב את הכיוון שמכבי הולכת אליו , גם אם יתברר שארינזה הוא הביאה הבאה של קייל היינס.

בגדול, אני מסכים לגבי הקונספט הבעייתי וכבר שנים אני תקליט שבור לגבי סגל קצר ואיכותי, ע"ח סגל ארוך ופחות איכותי.
מצד שני, הכל מתחיל ונגמר בהחלטה של מכבי לקחת שריון יורוליג ולקבל את מרותם של החוקים יוצאי הדופן בליגה הישראלית, מה שמערבל לחלוטין את הסגל בין שני לחמישי וגורם להתנהלות בעייתית, עד בלתי אפשרית. בסוף נגמור פה עם שחקנים בודדים שישחקו פעמיים בשבוע. לא רחוק היום.

איזה שיריון ליורוליג? מה זה הקישקוש הזה? תפסיקו כבר לחזור אחרי הזיות של אוהדי הפועל!

אין שום קשר בין המנהלת לבין היורוליג! אין! המנהלת לא מחליטה מי ייצג את ישראל ביורוליג. היורוליג בעצמה, ורק היא, מחליטה מי ישחק בה. המנהלת לא יכולה לשריין כלום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370125,00.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 11:50

roy1000 כתב:אני גם חושב שפבאריני לא ישחק בליגה. גם ככה הוא לא עומד בעומס של האימונים.

אונואקו לא מתאים לשחק בליגה הישראלית. זה יהיה אותו סיפור כמו סופו. לדעתי הוא זה שיישב בצד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 06 אוקטובר 2015, 11:51

אדגר פו כתב:סמית ורנדל הם נכס למכבי.

כדאי בהזדמנות לבדוק את הסטטיסטיקה של סמית' בהצלבות/פיינלפור ולראות עד כמה הוא נכס (ביחס למחירו כמובן).
לא יודע איזה אפשרויות אחרות היו/יש בעמדה 3 - אבל להערכתי מכבי תאכל עוד הרבה קש מהברך שלו.

לגבי רנדל - הוא שחקן נהדר - אבל ברגע שהמחלה התפרצה הוא הפך להיות צל של עצמו.

זאת בדיוק הטענה שלי - מכבי משלמת לרנדל/סמית' X כסף. כשהוא בריא הוא שווה 2X (נניח). כשהוא חולה הוא שווה (אולי) 0.5X. מקווים שבזמן הנכון הוא יהיה בריא.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוקטובר 2015, 11:52

קובי כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370125,00.html

הדברים השתנו מאז. מכבי היא לא הנציגה של ישראל. יש לה רשיון A ליורוליג שלא קשור בכלום לליגה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 11:53

קובי כתב:דני פדרמן (על ביקורת שהעביר סלונים בפייסבוק):
"קצת סבלנות לא הרגה אף אחד.
החתימה עוד לא אושרה רשמית, עוד אף אחד בארץ לא פגש את הבן אדם שלא לדבר על לראות אותו משחק וכבר יש ביקורת.

אה, ולהגיד שמכבי בונה על שחקנים לא מוכרים בזמן שיש בסגל את:

פארמר (נבא)
רוצסטי (טופ סקורר יורוליג)
דווין (באנקר יורוליג)
מבלי להתייחס לסילבן, יוגב, פניני ורנדל (מוכחי יורוליג).

זה קצת מנותק, לא כן?!"

דני פדרמן כזה גנב דעת.
מנופף לנו בשחקנים "מוכרים" כדי לעדן את ההחתמה הביזיונית של הנגר השמן.
מעניין מאוד למה אותם שחקנים "מוכרים" הוחתמו יומיים לאחר תום העונה, בעוד אונואקו הוחתם יומיים לפני שהעונה מתחילה. פשוט צוחק עלינו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוקטובר 2015, 11:54

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:אני גם חושב שפבאריני לא ישחק בליגה. גם ככה הוא לא עומד בעומס של האימונים.

אונואקו לא מתאים לשחק בליגה הישראלית. זה יהיה אותו סיפור כמו סופו. לדעתי הוא זה שיישב בצד.

פבארני לא מסוגל פיזית לשחק שני משחקים בשבוע.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 11:55

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:

פבארני לא מסוגל פיזית לשחק שני משחקים בשבוע.

15 דקות הוא יכול לתת. אמבקווה ורנדל ישחקו רוב הזמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2015, 11:55

קובי, זה שטויות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 11:56

dod כתב:

כדאי בהזדמנות לבדוק את הסטטיסטיקה של סמית' בהצלבות/פיינלפור ולראות עד כמה הוא נכס (ביחס למחירו כמובן).
לא יודע איזה אפשרויות אחרות היו/יש בעמדה 3 - אבל להערכתי מכבי תאכל עוד הרבה קש מהברך שלו.

זאת בדיוק הטענה שלי - מכבי משלמת לרנדל/סמית' X כסף. כשהוא בריא הוא שווה 2X (נניח). כשהוא חולה הוא שווה (אולי) 0.5X. מקווים שבזמן הנכון הוא יהיה בריא.

אין שחקנים יותר טובים בעמדה 3 באירופה, בטח לא באופן מובהק.
ביחס למחיר שלו הוא בסדר גמור, אפילו מעבר.
שנה שעברה הוא היה נהדר, השנה עוד נראה. לפני שנתיים נתן משחק נהדר דווקא מול ריאל בגמר.

רנדל שחקן לא מושלם, אבל 4 הגנתי בידוק מה שמכבי צריכה העונה. יש באמת סיכון של המחלה שלו, אבל זה סיכון ידוע מראש.

בסך הכול אלו שני שחקנים טובים מאוד ליורוליג ופנטסטיים לליגה, יותר טוב מזה מכבי לא תמצא בקלות

אני גם לא מבין מדוע לבקר דווקא שני שחקנים שברור שהם באנקרים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 11:56

מכבי תל אביב סיכמה עם אונואקו: "גודס לחץ בגלל פבראני"
הסנטר הניגרי, שעל מועמדותו פורסם לראשונה בוואלה ספורט, יחתום עד דצמבר, ובקבוצה מסבירים: "משחקי ההכנה הוכיחו שצריך להוסיף מאסה". השחקן נבחר על ידי מחלקת הסקאוטינג: "יפתח את ההגנה של היריבה". עד עתה החליף קבוצות בקצב מסחרר

http://sports.walla.co.il/item/2894736

הנה, עכשיו המקורבים מפילים את ההחתמה על גודס. כלומר אם הוא יהיה נפילה אז ברור את מי יאשימו.
ועוד משהו- מחלקת הסקאוטינג איתרה את השחקן. עכשיו אני בטוח שהוא יהיה נפילה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 06 אוקטובר 2015, 11:57

roy1000 כתב:
קובי כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370125,00.html

הדברים השתנו מאז. מכבי היא לא הנציגה של ישראל. יש לה רשיון A ליורוליג שלא קשור בכלום לליגה.

יודע, אבל הקבלה של הפיינל פור והחוק הרוסי התחילה שהיה קשר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 11:58

dod כתב:

אין שחקנים יותר טובים בעמדה 3 באירופה, בטח לא באופן מובהק.
ביחס למחיר שלו הוא בסדר גמור, אפילו מעבר.
שנה שעברה הוא היה נהדר, השנה עוד נראה. לפני שנתיים נתן משחק נהדר דווקא מול ריאל בגמר.

רנדל שחקן לא מושלם, אבל 4 הגנתי בידוק מה שמכבי צריכה העונה. יש באמת סיכון של המחלה שלו, אבל זה סיכון ידוע מראש.

בסך הכול אלו שני שחקנים טובים מאוד ליורוליג ופנטסטיים לליגה, יותר טוב מזה מכבי לא תמצא בקלות

אני גם לא מבין מדוע לבקר דווקא החתמות של שני שחקנים שברור שהם באנקרים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוקטובר 2015, 12:08

אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.

הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 12:12

roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.

הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.

יש שאלות לא פתורות שיפתרו רק כשינחת כאן ויתחיל לשחק.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 06 אוקטובר 2015, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 12:14

roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.

זאת החתמה שמבזה מועדון בסדר גודל של מכבי.

הביצועים ביוטיוב לא אומרים כלום מכמה סיבות:
1. סרטוני היילייטס תמיד נראים טוב. אני יכול להוציא לך סרטון הייליטס מדהים של נואל פליקס ויניב גרין, שניים מהחוטבי עצים הדגולים ביותר שהיו כאן.
2. מדובר בסרטונים מהדי ליג, ליגה שבה אף אחד לא שומר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 אוקטובר 2015, 12:16

אדגר פו כתב:
dod כתב:
MTA2311 כתב:איזה סנטר אמיתי חשבת שמכבי תביא בתחילת אוקטובר? כמה כסף נראה לך שנשאר בקופה?

לדעתי בכל מקרה לא צריך יותר ממחליף.

הביקורת היא על זה שמגיעים לתחילת אוקטובר בלי סנטר נורמלי.
אז מי הסנטר המוביל שלך? פבראני והברך, אמבקווה הקופץ לנומך או השמנמן החדש?

לדעתי הוקונספט בגבוהים הוא שאין היררכיה ברורה בינתיים. זה לא חסר תקדים, זה קורה בעוד הרבה קבוצות שאין להם סנטר אחד שמשחק 30 דקות ועושה הכול, מצרך מאוד נדיר באירופה היום.

מה שבטוח, לגודס יש הרבה עבודה כאן.

למען האמת- זה הדבר שהכי מפחיד אותי כאן יותר מכל פציעה שהיא..
הצוות- גודס, אבן ובוגטין, לדעתי לא שווה הרבה יותר מהצלבה במקרה הטוב..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 12:20

בוגטין בחור חביב, אל תפחד ממנו. ;)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אוקטובר 2015, 12:24

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אני לא רואה איפה הבחור הזה נופל מגוסטבו איון.

אתה רציני? :unsure

תכין את הכובע. הוא הולך להפתיע אותך ובגדול.
תחשוב שפארמר, רוצ׳סטי, פניני, בנדר, רנדל, יוגב... כולם עושים את מי שלידם טוב יותר. בטח שחקן פנים שיידע מה לעשות ברחבות ועם הכדור.
בליגה בכלל אין שאלה- הוא בלתי עציר. (רק מהעונשין)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים