06 אוקטובר 2015, 12:29
אדגר פו כתב:roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.
הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.
יש שאלות לא פתורות שיפתרו רק כשינחת כאן ויתחיל לשחק.
06 אוקטובר 2015, 12:29
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אני לא רואה איפה הבחור הזה נופל מגוסטבו איון.
אתה רציני?
תכין את הכובע. הוא הולך להפתיע אותך ובגדול.
תחשוב שפארמר, רוצ׳סטי, פניני, בנדר, רנדל, יוגב... כולם עושים את מי שלידם טוב יותר. בטח שחקן פנים שיידע מה לעשות ברחבות ועם הכדור.
בליגה בכלל אין שאלה- הוא בלתי עציר. (רק מהעונשין)
06 אוקטובר 2015, 12:32
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.
הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.
זאת החתמה שמבזה מועדון בסדר גודל של מכבי.
הביצועים ביוטיוב לא אומרים כלום מכמה סיבות:
1. סרטוני היילייטס תמיד נראים טוב. אני יכול להוציא לך סרטון הייליטס מדהים של נואל פליקס ויניב גרין, שניים מהחוטבי עצים הדגולים ביותר שהיו כאן.
2. מדובר בסרטונים מהדי ליג, ליגה שבה אף אחד לא שומר.
06 אוקטובר 2015, 12:33
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אתה רציני?
תחשוב שפארמר, רוצ׳סטי, פניני, בנדר, רנדל, יוגב... כולם עושים את מי שלידם טוב יותר. בטח שחקן פנים שיידע מה לעשות ברחבות ועם הכדור.
הוא כל כך בלתי עציר שקבוצות עומדות בתור להביאו. הוא כל כך בלתי עציר שכל הקריירה שלו הוא מבלה בדי ליג. הוא כל כך בלתי עציר שהוא הסכים לחתום על חוזה ל- 3 חודשים.
חציל, אתה יודע שאני מאוד מעריך את הדעות שלך, אבל במקרה הזה אתה לא בכיוון בכלל.
06 אוקטובר 2015, 12:35
my man כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אתה רציני?
הוא כל כך בלתי עציר שקבוצות עומדות בתור להביאו. הוא כל כך בלתי עציר שכל הקריירה שלו הוא מבלה בדי ליג. הוא כל כך בלתי עציר שהוא הסכים לחתום על חוזה ל- 3 חודשים.
האמת היא איפשהו באמצע!
#יוני
06 אוקטובר 2015, 12:36
my man כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אתה רציני?
האמת היא איפשהו באמצע!
#יוני
06 אוקטובר 2015, 12:40
06 אוקטובר 2015, 12:50
my man כתב:יוני, אני לא יכול להגיד שאני מסכים עם שמואל בגלל הנחרצות הבלתי מתקבלת על הדעת שלו אבל בגדול הכיוון נראה לי הולך הרבה יותר לכיוונו..
בחיאת- שחקן שלא עשה כלום בקריירה שיושב בבית באוקטובר שמסכים לחוזה לשלושה חודשים ב20K לחודש אם אופציה בלעדית של הקבוצה לשחרר או להאריך את החוזה בסכום מצחיק.
הערכה שלי- הוא יבוא שמן ולא בכושר משחק.
כך שגם אם הוא בפן המקצועי מתאים והוא בול מה שהקבוצה צריכה בכלל לא בטוח שהוא יצליח להוריד את החלודה ועד שהוא אולי כן יכנס לכושר כבר ישחררו אותו..
אני בכלל לא נכנס לצד הניהולי הדבילי של ההנהלה שלנו כבר דפים על דפים נכתבו על זה...
06 אוקטובר 2015, 13:01
jol9 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.
זאת החתמה שמבזה מועדון בסדר גודל של מכבי.
הביצועים ביוטיוב לא אומרים כלום מכמה סיבות:
1. סרטוני היילייטס תמיד נראים טוב. אני יכול להוציא לך סרטון הייליטס מדהים של נואל פליקס ויניב גרין, שניים מהחוטבי עצים הדגולים ביותר שהיו כאן.
2. מדובר בסרטונים מהדי ליג, ליגה שבה אף אחד לא שומר.
שמואל, אני חושב שאתה צריך לעשות סדר בביקורת שלך.
החתמת השחקן עצמו, נראית סבירה לגמרי ביחס לתקופה, לתקציב ולצרכים של מכבי.
סה"כ אף אחד מאתנו לא באמת יודע למה לצפות ואיך הוא ייראה.
מצד שני, הביקורת שנשמעה פה ממך ומגולשים אחרים על הקונספט היא צודקת לגמרי.
לא מעט שחקנים שיצטרכו לנוח במשחקי הליגה, העובדה שמביאים 3 שחקנים בינוניים (נניח) בשביל לתפוס עמדה אחת, במקום שחקן
אחד חזק ועוד מחליף זול, העובדה שמביאים שחקן אחרי שתקופת ההכנה נגמרה (ועוד בחוזה זמני) וכו', מראות שאין כאן להנהלה דרך אמיתית,
ומחשבה לטווח ארוך.
אני אגיד עכשיו משהו קצת מצחיק, אבל בעיניי יש כאן סימבוליות מעניינת.
אתה וכרמל מתכתבים לא מעט בהקשר לGM בNBA שאתם משחקים בבית. בתחושה שלי, אתם משקיעים כאן יותר זמן ומאמץ
ומחשבה, בבניית הסגל, בחיבור שלה ובמחשבה קדימה, ממה שההנהלה שלנו משקיעה בעולם האמיתי.
הרי סיכוי לא רע, שגם אם ניתן עונה גדולה, חצי מהסגל לא ימשיך כאן. ומה עם צוות האימון, שלפחות כרגע נראה כאחד החלשים שמכבי
העמידה ב-15 השנים האחרונות (ברמה של אפי-חגאי וקטש-עמיאל).
06 אוקטובר 2015, 13:07
06 אוקטובר 2015, 13:10
אדגר פו כתב:קובי כתב:אדגר פו כתב:קובי כתב:אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?
האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...
אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.
אם יש לך פייסבוק - חופשי...
https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929
לא הולך, לא נורא.
תודה בכל אופן.
06 אוקטובר 2015, 13:16
שמואל1 כתב:העניין הוא שזאת החתמה לא סבירה בכל קנה מידה.
מכבי מסוגלת להרבה יותר מנגר שמן שמתסובב כל הקריירה (!!) בדי ליג. אם קבוצות ליגה ישראלית מסוגלות, גם מכבי מסוגלת.
הוא אפילו לא פליט NBA, שזה בעצם מה שמכבי חיפשה, לא כך?
06 אוקטובר 2015, 13:21
06 אוקטובר 2015, 13:26
יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...
06 אוקטובר 2015, 13:31
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...
ובתור חבר קרוב, למה "הוא" לא מעוניין?
06 אוקטובר 2015, 13:34
אדגר פו כתב:קובי כתב:אדגר פו כתב:קובי כתב:אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?
האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...
אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.
אם יש לך פייסבוק - חופשי...
https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929
לא הולך, לא נורא.
תודה בכל אופן.
06 אוקטובר 2015, 13:37
06 אוקטובר 2015, 13:39
קובי כתב:הוא מדבר על עמית סלונים.
06 אוקטובר 2015, 13:50
roy1000 כתב:קובי כתב:הוא מדבר על עמית סלונים.
אני יודע. דני פדרמן מביך ברמות חדשות דרך אגב.
06 אוקטובר 2015, 13:55
קובי כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...
ובתור חבר קרוב, למה "הוא" לא מעוניין?
הוא מדבר על עמית סלונים.