02 אוקטובר 2015, 17:31
toja27 כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:הכל התחיל מהטור הדמגוגי הזה של אריה מליניאק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4705359,00.html
והנה התגובה של עמית סלונים (היה עורך במאקו, פורסם בפייסבוק שלו... קצת ארוך אבל שווה כל רגע)
https://www.facebook.com/slonim/posts/10153356598103929
פשוט אדיר.
(אפילו חבר שלכם הספיק להתרשם משיקגו...)
באמת אדיר!!!
ממליץ לכולם לקרוא.
אבל זה כמן הפוסטים של אדם -ארוך![]()
סתם אדם צוחק
02 אוקטובר 2015, 17:32
02 אוקטובר 2015, 17:37
Holiday_Armadillo כתב:אריק מליניאק גזען, שונא מכבי וטיפש
עמית סלונים אשכרה עשה תחקיר על כל מה שהוא כתב, משהו שמליניאק לא טרח לעשות כי הרוב לא יבדקו את מה שהוא כותב והעיקר להיכנס במכבי ולהישמע פטריוטי
אבל הסוף היה השיא, להשתמש בשם של איש שהגופה שלו עוד לא התקררה בשביל לאסוף עוד שתי טיפות סימפטיה זה פשוט שפל חדש
02 אוקטובר 2015, 17:41
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אריק מליניאק גזען, שונא מכבי וטיפש
עמית סלונים אשכרה עשה תחקיר על כל מה שהוא כתב, משהו שמליניאק לא טרח לעשות כי הרוב לא יבדקו את מה שהוא כותב והעיקר להיכנס במכבי ולהישמע פטריוטי
אבל הסוף היה השיא, להשתמש בשם של איש שהגופה שלו עוד לא התקררה בשביל לאסוף עוד שתי טיפות סימפטיה זה פשוט שפל חדש
מה עצוב אבל... הרי רובנו מתייחסים לעיתונאים כיודעי דבר.
אז אולי לא כל מה שהם אומרים אנחנו קונים, בטח כשמדובר בדעות, אבל כשבן אדם בא ומתיימר להציג עובדות, אנחנו כקוראים אמורים באיזשהו
מקום לסמוך שזה מגיע ממידע מבוסס...
הבעיה שזה נכון בכל התחומים. יש מעט מאוד עיתונאים שעושים תחקיר אמיתי על מה שהם כותבים. הרי הכי קל לכתוב איזה משהו
צהוב או פטריוטי ולכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר שיש.
זה מזכיר לי קצת את יוני הללי מתכנית הספורט של 103. הבן אדם אין לו מושג בשום ספורט חוץ מכדורגל, וכשמראיינים מישהו
שלא קשור לכדורגל, כל השאלות שלו מתממקדות בפן הזה של ישראליות, ישראלים וכו'... מביך ביותר בעיניי.
02 אוקטובר 2015, 17:44
שמואל1 כתב:פוסט אדיר, קראתי את כולו.
מיליניאק פשוט אידיוט, יחד עם פיק וגלדסטון יש לנו פה בארץ חבורת עיתונאים עם IQ ברצפה.
תקשורת הספורט צריכה יותר שי האוזמנים.
02 אוקטובר 2015, 17:46
jol9 כתב:שמואל1 כתב:פוסט אדיר, קראתי את כולו.
מיליניאק פשוט אידיוט, יחד עם פיק וגלדסטון יש לנו פה בארץ חבורת עיתונאים עם IQ ברצפה.
תקשורת הספורט צריכה יותר שי האוזמנים.
סתם מישהו שמבין על מה הוא כותב היה נחמד...
הרי יש כאן עשרות רבות של טעויות, אי דיוקים ושקרים בטור הזה.
קח את רוי לדוגמא - הוא גם כותב כנגד המהלך של האיזרוח, אבל לפחות הטיעונים שלו הם רציונליים, שאפשר להסכים או שלא להסכים, אבל לא מדובר
על אוסף של שקרים ועיוותים...
02 אוקטובר 2015, 17:47
שמואל1 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אריק מליניאק גזען, שונא מכבי וטיפש
מה עצוב אבל... הרי רובנו מתייחסים לעיתונאים כיודעי דבר.
אז אולי לא כל מה שהם אומרים אנחנו קונים, בטח כשמדובר בדעות, אבל כשבן אדם בא ומתיימר להציג עובדות, אנחנו כקוראים אמורים באיזשהו
מקום לסמוך שזה מגיע ממידע מבוסס...
הבעיה שזה נכון בכל התחומים. יש מעט מאוד עיתונאים שעושים תחקיר אמיתי על מה שהם כותבים. הרי הכי קל לכתוב איזה משהו
צהוב או פטריוטי ולכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר שיש.
זה מזכיר לי קצת את יוני הללי מתכנית הספורט של 103. הבן אדם אין לו מושג בשום ספורט חוץ מכדורגל, וכשמראיינים מישהו
שלא קשור לכדורגל, כל השאלות שלו מתממקדות בפן הזה של ישראליות, ישראלים וכו'... מביך ביותר בעיניי.
בדיוק כמו שלמה שרף ביציע העיתונות.
תמיד הוא מתלונן על הישראלים של מכבי ומתלהב מהישראלים של ירושלים.
02 אוקטובר 2015, 19:49
02 אוקטובר 2015, 20:27
יוסי22 כתב:רועי לא הביא טיעון נגד האיזרוח.
הוא רק טען שלפעמים עדיף להיות צודק ולא חכם ועם התנהלות כל כך לעומתית לפעמים עדיף לספוג ולא להעיר את הדוב מריבצו .
הבעיה שלו היא שהוא חושב שזו התנהלות לא לעומתית , קצת מוזר בשביל אוהד מכבי אבל על רועי לא שואלים שאלות ... ככה לימדו אותי .
05 אוקטובר 2015, 16:23
06 אוקטובר 2015, 17:29
06 אוקטובר 2015, 17:30
שמואל1 כתב:אלדד אקוניס התארח היום בבוקר ספורט.
הוא אומר שהכיוון כרגע הוא לחוק של מתאזרח אחד בקבוצה ויש נכונות לכך.
מנסים שהחוק יחול כבר בעונה הקרובה.
06 אוקטובר 2015, 17:31
06 אוקטובר 2015, 17:32
06 אוקטובר 2015, 17:34
ankram כתב:החוק הזה לא יעבור השנה כי הסגלים סגורים , אני גם בספק אם הגמד המטונף הזה , שלא היתה לו בעייה עם מתאזרחים שרוזנפט וגירנפלא שיחקו אצלו , יוכל להעביר חוק שדופק גם את מכבי , גם את חיפה וגם את אשדוד.
עסקן בשקל וחצי , איש מאוס ומתועב.
06 אוקטובר 2015, 18:43
12 אוקטובר 2015, 15:57
12 אוקטובר 2015, 16:06
12 אוקטובר 2015, 16:14
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו לא צריך להראות רק את העורלה אלא גם את סירטון הבר מצווה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98185.html
אני מכירה כל כך הרבה אנשים שגדלתי איתם שלא עשו בר מצווה, כנראה שהם לא יהודים, אני אודיע להם
12 אוקטובר 2015, 16:29