המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:סביר שהסטטיסטיקה שלו תהיה באמצע בין מה שחציל ושמואל מציעים, אבל באמת קשה לדעת מה הכושר שלו ואיך הוא יכנס לעניינים כל כך מהר, זה סתם ניחוש.
בן82 כתב:אין שום סיכוי שהוא יהיה דומיננטי במשחק הזה. 30+20 זה הזוי.
שחקן שלא מכיר כ-ל-ו-ם, לא תרגילים, לא שחקנים, בקושי מכיר סקאוטינג אמיתי (מה שאין באן בי איי ובטח שלא בדי ליג) - אין סיכוי שייתן משחק מפלצתי כזה, גורילה ככל שיהיה.
להערכתי הוא יטייל על המגרש, יאחר בהגנה, יחטוף כמה עבירות, יעשה איזה 6 נקודות וזהו.
מכביסט31 כתב:אני כבר יכול לדמיין איזה סגנון משחק נראה ביום שבת..
הקו האחורי יהיה חייב לספק את הסחורה, כי לצפות מאונואקו לתת משחק מפלצתי 3 ימים בלבד אחרי שנחת פה עם ג'ט לג, זה פשוט לא מציאותי בלשון המעטה..
אם הוא יתן 8-10 נק' וכמה ריב' נחמדים זה יהיה מעל ומעבר..
גל גל כתב:טוב מאוד שישחק איזה 30 דקות חלום שלי לראות אותו בלי הפסקה נותן להם בראש מקווה שהוא סנטר כמו שצריך
דרך אגב בתמונות הוא נראה פשוט סוס !
MTA2311 כתב:גל גל כתב:טוב מאוד שישחק איזה 30 דקות חלום שלי לראות אותו בלי הפסקה נותן להם בראש מקווה שהוא סנטר כמו שצריך
סוס.
גם עושה רושם של אתלט לא רע.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:טוב מאוד שישחק איזה 30 דקות חלום שלי לראות אותו בלי הפסקה נותן להם בראש מקווה שהוא סנטר כמו שצריך
סוס.
השאלה היא באיזה כושר הוא
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:טוב מאוד שישחק איזה 30 דקות חלום שלי לראות אותו בלי הפסקה נותן להם בראש מקווה שהוא סנטר כמו שצריך
סוס.
השאלה היא באיזה כושר הוא
זאת שאלה מצויינת.
לשחקנים בסייז הזה לוקח יותר זמן להיכנס לכושר. נראה מחר מה מצבו, מבחינה גופית לפחות.
jol9 כתב:פליקס, אני מסכים עם הכל רק לא עם הסמיילי...
אף אחד מאיתנו לא הולך לצחקק כשזה יקרה
MTA2311 כתב:שגב הוא לא פוטנציאל אפילו.
בזבוז טוטאלי של נתונים פיזיים נדירים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים