יורוליג, מחזור 1: מילאנו נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מילאנו נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 אוקטובר 2011, 21:29

asafb96 כתב:
kubachrick כתב:
מקאדו כתב:בורשטיין לא מתאים ליורוליג גם לא לקופליג , אולי לליגת הנכים וגם לשם הוא כבר איטי מידיי.

דוגמא טובה למה לא לומר.(בשביל הבחורצ'יק שחירף נפשו להגנת בורשטיין ודגניה א')

לא חירף נפשו ולא נעליים. מגיע לבורשטיין ביקורת על הרמה שלו בכדורסל, אבל שמישהו כותב "חבל שהוא לא נכלל בעסקת שליט", "אי אפשר ליהיות יותר אפס ממנו", ושאר הדברים, זה בושה. אני גם מבקר אותו על זה שהוא חלש, ולא פוגע (אגב, מה הוא אשם? הוא לא טוב, זה תפקידו של דייויד לספסל אותו).
אגב, שבירכתי את החתמת פאפאס, וטענתי פה בלי סוף שהוא יכול לתרום, וזה החתמה גדולה, תקלתי בכמה תגובות נגד. הנה הפנינים מהקיץ:

החתמה שהופכת את בורשטיין ואוחיון למאוד משמעותיים העונה .
אם כל הכבוד לעבר של פאפאס , אין פה שום מחשבה לעתיד ( והאמת גם לא כל כך להווה ...) אבל....
אין לי עכשיו שום ספק שמכבי הולכים להחתים את פרקינס וככה אם לא יהיה על פאפא הרבה עומס אז אולי הוא עוד יוכל לתת חלק מהקסם שאולי עוד נישאר לו....אם זה מה שיגרום להשארת פרקינס אז אני מקבל את ההחתמה הזאת אבל אם לא, זו הולכת להיות אחת ההחתמות הטיפשיות של מכבי בהסטוריה...

אני אסביר שוב , מבחנתי אם ההחתמה הזאת היא מה שתשאיר בסופו של דבר את פרקינס אז אני מקבל את ההחתמה הזאת אבל אם סגל הגארדים יסגר רק עם פאפאס אז זו החתמה טיפשית בלי שום מחשבה קדימה...הבן אדם בן 34 אחרי עונה חלשה למרות שגם תאודוסיץ' היה חלש ולפאפאס היה מספיק הזדמנויות .
נכון שכבר 10 שנים כולם ריירו עליו אבל כך היה גם עם מרכוס ברואן . אני בספק אם הוא מסוגל לתרום היום למכבי כמו שתרם בעבר לצסק"א (כי באולימפיאקוס כבר לא הכי תרם...) ואני מקווה שבלא ט לא יתן לו להיות יותר מידי דומיננטי על חשבון השחקנים שבאמת צריכים להוביל את הסגל הזה.

אחרי זה, שאמרתי שפאפאס החתמה גדולה, ומי שאומר שלא יאכל את הכובע, הנה מה שקיבלתי:
אסף , שמרתי את ההודעה שלך עם הכובע כי היא אחת הבאמת חזקות שלך , אל תדאג אני מכין לך את הכובע של דפני ליף , אחרי חודש בשדרה הוא יהיה לך ממש טעים בערך כמו גבינה צרפתית....

שורה תחתונה, פאפאס היה, ונשאר שחקן ענק. בגיל 25, בגיל 35, הוא ווינר ושחקן ענק.

לגבי המשחק, מי שאכזב אותי הכי הרבה היום, זה בכלל בלאט. ממש לא אהבתי את ניהול המשחק שלו.
פארמר לא פגע, אבל זה עוד אפשר לקבל. משחק ראשון שלו ביורוליג, לא קיבל מי יודע מה כבוד (אההמממ גאלינרי...), ואני חושב שישתפר בעתיד.
בורשטיין כשחקן לא ברמה הזאת, זה ידוע, ולא ברור לי למה בלאט נותן לו דקות
אוחיון לא היה משהו. לא ציפיתי שיתן 20 נקודות ו10 אסיסטים, אבל בכל זאת הוא מאוד אכזב. מקווה מאוד שישתפר בהמשך.
שאייר צריך לקבל דקות לפני שניהם, לאנגפורד חייב לחתום בהקדם המיידי.
סמית' לא פגע, נראה כמו שחקן של יום עאסל יום באסל...
סופו וג'יימס לא קיבלו מספיק דקות.
סך הכל, אם לאנגפורד יגיע, אני חושב שהעתיד לא כל כך שחור. יש פוטציאל, נקווה שיגיע, ודייויד ימצא מהר מאוד את ההרכבים שצריכים לרוץ. מי השחקנים המובילים שלו, ומי לליגה ולאדריאטית.

אסף, אצה לך הדרך.
כולה משחק אחד, ראשון בעונת היורוליג, ואתה כבר מסיק מסקנות ומצטט ציטוטים על אכילת כובעים.

בוא נדבר במהלך העונה, כשנראה מה יהיה התפקיד הקבוע של פאפלוקס בקבוצה ואיך הוא ימלא אותו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אוקטובר 2011, 21:31

אסף, אצה לך הדרך.
כולה משחק אחד, ראשון בעונת היורוליג, ואתה כבר מסיק מסקנות ומצטט ציטוטים על אכילת כובעים.

בוא נדבר במהלך העונה, כשנראה מה יהיה התפקיד הקבוע של פאפלוקס בקבוצה ואיך הוא ימלא אותו.

האמנתי בפאפאס לפני ששיחק, אחרי שנתן את ההצגה, ואני מאמין ובטוח שהוא יהיה נפלא גם בהמשך. אני ממש לא מצפה שכל משחק הוא יתן תפוקה כזאת, ממש לא, אבל סתם להראות תגובה שמישהו אשכרה כתב שזה יכולה ליהיות ההחתמה המטומטמת בהיסטוריה...
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2011, 21:36

חנו'ש כתב:וואו, רוי ושמואל כאן, רבים כמו בימים הטובים.
איזו נוסטלגיה.... :dance4

ולמשחק,
צר לי, אבל אוחיון ובורשטיין באמת לא צריכים לראות דקות ביורוליג, הם יכולים לקבל מצידי 40 דקות כל אחד בליגה, ועוד כמה באדריאטית אבל ביורוליג אפילו לא אחת.
אני חושבת שכל עוד אין עוד גארד לא תהיה ברירה חוץ מלעלות בחמישייה עם פאפאס ופארמר.
את המנוחה שלו פאפאס יקבל בליגה ובאדריאטית, ביורוליג אנחנו זקוקים לו והרבה.

לגבי פארמר, סמית, סופו וכל היתר שהיו חלשים, אפשר לסלוח, קורה.
חוץ מזה שאל תשכחו שבשביל פארמר זה היה משחק ראשון ביורוליג, זה לא תמיד כזה קל, גם אם אתה כוכב נ.ב.א - זה לוקח זמן.

עם מי אני רב? ממש שם רע יש לי פה.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט » 20 אוקטובר 2011, 21:36

לדעתי מה שעשה היום את המשחק זה השיפוט שהיה ביזיון מארץ הביזיונות,
במיוחד השופט הספרדי הטינופת והאנטישמי שהרג אותנו היום וכבר שנים פוגע בנו בצורה סידרתית,
אני עדיין לא שוכח לו איך הוא חיסל אותנו ביחד עם למוניקה בגמר בברצלונה לפני חצי שנה.
בכל מקרה מה שגמר לנו את המשחק היה המהלך של פרמאר במצב של 42:43 למילאנו שהוא חדר לסל לריוורס ליי-אפ ובורוסיס הוציא את הכדור מהסל והיה שם גולטנדינג ברור ומהעבר השני מילאנו עשו סל במתפרצת ובמקום שיהיה נקודה יתרון לנו זה נהיה 3 יתרון להם ובנקודה הזאת כל המומנטום של המשחק עבר אליהם,אנחנו נעצרנו ונאלצו לרדוף אחריהם כל המשחק.
מכביסט

הודעהעל ידי Chen » 20 אוקטובר 2011, 21:36

אני לא מסתדר עם האתר של היורוליג מישהו יכול להביא לי סטטסטיקות למשחקים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 אוקטובר 2011, 21:38

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:וואו, רוי ושמואל כאן, רבים כמו בימים הטובים.
איזו נוסטלגיה.... :dance4

ולמשחק,
צר לי, אבל אוחיון ובורשטיין באמת לא צריכים לראות דקות ביורוליג, הם יכולים לקבל מצידי 40 דקות כל אחד בליגה, ועוד כמה באדריאטית אבל ביורוליג אפילו לא אחת.
אני חושבת שכל עוד אין עוד גארד לא תהיה ברירה חוץ מלעלות בחמישייה עם פאפאס ופארמר.
את המנוחה שלו פאפאס יקבל בליגה ובאדריאטית, ביורוליג אנחנו זקוקים לו והרבה.

לגבי פארמר, סמית, סופו וכל היתר שהיו חלשים, אפשר לסלוח, קורה.
חוץ מזה שאל תשכחו שבשביל פארמר זה היה משחק ראשון ביורוליג, זה לא תמיד כזה קל, גם אם אתה כוכב נ.ב.א - זה לוקח זמן.

עם מי אני רב? ממש שם רע יש לי פה.

טוב, לא רב.
סתם בקטנה... :blush1
אבל בכל מקרה זה טוב לראות אותך ואת שמואל כאן כמו פעם...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 אוקטובר 2011, 21:40

אני חושב שמה שהכריע היום את המשחק הוא יום קליעה נוראי בשילוב עם ניהול משחק לא טוב של בלאט (בעיקר ברבע השני).

ההפסד היום הוא מאכזב במיוחד לאור העובדה שמילאנו לא התגלתה כקבוצה יותר מדי טובה, וגם המאמן שלה היה רחוק מלהבריק.
כשרואים שחקן כ"כ בינוני כמו עומר קוק (ששוב הוכיח שהוא לא יותר משחקן יורוקאפ נחמד) נותן משחק טוב יותר משחקן כמו ג'ורדן פארמר, אי אפשר שלא להכבש בתחושה של החמצה (וזה עוד כמובן גם מבלי להזכיר שפוטסיס שוב הראה שגם הוא שחקן די בינוני ונמצא רחוק מאוד מהרמות של אליהו ושל בלו).

בכל מקרה, אני חושב שדוקא אפשר להרים את הראש ולהיות אופטימיים לגבי העתיד.
אני בספק אם יום קליעה שכזה יחזור (נראה היה שמשהו היום בטבעות היה פשוט קשה או מכושף), וגם מאמין שבלאט יבין בקרוב שלבורשטיין אין באמת מקום לקבל יותר משתי במשחק יורוליג.
אני לא רואה איך מילאנו יוצאת מיד אליהו עם ניצחון או עם הפסד בפחות מ15 הפרש (כשמכבי עם או בלי פארמר).
אם יש איזשהו מקום לדאגה, הוא נמצא ביכולת ל דוין סמית', שהיה מאוד חלש היום.

נראה אגב, שמכבי של העונה זקוקה לאותו דבר שהיה חסר בעונה שעברה - שחקן יוצר מהעמדה מספר 2.
מכבי לא צריכה את פרקינס, לא את ג'אבר ולא את שאראס, אלא גארד צעיר ואיכותי שיהיה מסוגל לייצר לעצמו מצבים ורצוי שידע גם לקלוע מבחוץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2011, 21:57

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שמה שהכריע היום את המשחק הוא יום קליעה נוראי בשילוב עם ניהול משחק לא טוב של בלאט (בעיקר ברבע השני).

ההפסד היום הוא מאכזב במיוחד לאור העובדה שמילאנו לא התגלתה כקבוצה יותר מדי טובה, וגם המאמן שלה היה רחוק מלהבריק.
כשרואים שחקן כ"כ בינוני כמו עומר קוק (ששוב הוכיח שהוא לא יותר משחקן יורוקאפ נחמד) נותן משחק טוב יותר משחקן כמו ג'ורדן פארמר, אי אפשר שלא להכבש בתחושה של החמצה (וזה עוד כמובן גם מבלי להזכיר שפוטסיס שוב הראה שגם הוא שחקן די בינוני ונמצא רחוק מאוד מהרמות של אליהו ושל בלו).

בכל מקרה, אני חושב שדוקא אפשר להרים את הראש ולהיות אופטימיים לגבי העתיד.
אני בספק אם יום קליעה שכזה יחזור (נראה היה שמשהו היום בטבעות היה פשוט קשה או מכושף), וגם מאמין שבלאט יבין בקרוב שלבורשטיין אין באמת מקום לקבל יותר משתי במשחק יורוליג.
אני לא רואה איך מילאנו יוצאת מיד אליהו עם ניצחון או עם הפסד בפחות מ15 הפרש (כשמכבי עם או בלי פארמר).
אם יש איזשהו מקום לדאגה, הוא נמצא ביכולת ל דוין סמית', שהיה מאוד חלש היום.

נראה אגב, שמכבי של העונה זקוקה לאותו דבר שהיה חסר בעונה שעברה - שחקן יוצר מהעמדה מספר 2.
מכבי לא צריכה את פרקינס, לא את ג'אבר ולא את שאראס, אלא גארד צעיר ואיכותי שיהיה מסוגל לייצר לעצמו מצבים ורצוי שידע גם לקלוע מבחוץ.

מילאנו קבוצה בינונית + גאלינרי אחד שדי עושה את ההבדל.
פרטיזן הולך להיות סיפור אחר לחלוטין. בכלל לא צריך להתרגש מההפסד הזה, אבל כן ברור שלמכבי אין (פרט לפארמר) שחקן שיעשה סל כשההתקפה תקועה, ואני לא בטוח שפארמר מרגיש נוח להיות האופציה היחידה. זה לא סוג השחקן שהוא.
roy1000

הודעהעל ידי nati0nal » 20 אוקטובר 2011, 22:12

משחק זוועה הרסוה לי את הערב !!!!
מצידי שהשביתה תסתיים היום הוא לא השפיע על המשחק בכלל שחקן נבא חחח :thumbdown
ואיפה כול הגבוהים שצעקו פו שיש יותר מידי בטוח שמצבאן היה תורם יותר מהנדריקס היום!

טוב שיש דיויד ליאור ופאפא בילעדיהם היו קורעים אותנו
nati0nal

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 אוקטובר 2011, 22:15

nati0nal כתב:משחק זוועה הרסוה לי את הערב !!!!
מצידי שהשביתה תסתיים היום הוא לא השפיע על המשחק בכלל שחקן נבא חחח :thumbdown
ואיפה כול הגבוהים שצעקו פו שיש יותר מידי בטוח שמצבאן היה תורם יותר מהנדריקס היום!

טוב שיש דיויד ליאור ופאפא בילעדיהם היו קורעים אותנו

ושוב, תמיד יהיה את זה שעל סמך משחק אחד יקטול את העונה של מכבי.
לא למדתם משהו משנה שעברה?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2011, 22:19

Holiday_Armadillo כתב:יש לי תחושה רעה בקשר לאחוזי הקליעה של פארמר מחר..
משהו כמו 3 מ-11..אולי 4 מ-11 עם בחירת זריקות רעה..

יפה..צדקת..
הוא באמת עשה 3 מ-11 :::
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוקטובר 2011, 22:22

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש לי תחושה רעה בקשר לאחוזי הקליעה של פארמר מחר..
משהו כמו 3 מ-11..אולי 4 מ-11 עם בחירת זריקות רעה..

יפה..צדקת..
הוא באמת עשה 3 מ-11 :::

העיקר ש
הפכת לנביאה עכשיו? תנחשי כמה הוא לא יקלע?, אחד ההזוים שראיתי
:rolleyes
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי nati0nal » 20 אוקטובר 2011, 22:31

הכול בגלל פארגו :insist :insist :insist :insist חוץ מזה חסרה לי ההגנה של שנה שעברה :confused :confused :confused
nati0nal

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 21 אוקטובר 2011, 07:27

לדעתי כמו שנה שעברה, אנחנו פותחים עם המשחק הכי קשה. לדעתי הם יותר טובים מאפס וגם מריאל, ככה שלא ציפינו לנצח 10 משחקים עכשיו, נכון?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 08:47

Ido_Maccabi כתב:לדעתי כמו שנה שעברה, אנחנו פותחים עם המשחק הכי קשה. לדעתי הם יותר טובים מאפס וגם מריאל, ככה שלא ציפינו לנצח 10 משחקים עכשיו, נכון?

לא יודע. פילזן עם אליאסובה, וויציץ' והרבה בשר מתחת לסל לא תהיה קלה. גם לא ריאל עם רודי, רודריגז, יול ולא פחות בשר תהיה לא פחות קשה ממילאנו. זה בית לא קל בכלל. מזל שיש אולם ביתי כמו נוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 09:29

האמת שבעקבות הצפיה במשחק של פרטיזן מול אפס, עלתה בי לרגע התהיה למה שחקן כמו טרנס קינסי לא נלקח בחשבון במהלך הקיץ.
שחקן הגנה פנטסטי, קליעה טובה מעבר לקשת השלוש ויכולת אישית גבוהה מזו של דווין סמית'. היה מתאים לנו מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 09:38

נדמה לי שלקינסי היה חוזה ובכל מקרה אפס ומכבי לא באותה רמה תקציבית בכל מקרה.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 09:40

קינסי לא שחקן יקר או משהו. מקביל לסמית' ברמות השכר, פחות או יותר. עניין החוזה יותר סביר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 09:42

טוב, אני מקווה שלסמית' יצטרך בקרוב חבר חדש לקו האחורי והוא יראה טוב יותר.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 09:47

שחף כתב:טוב, אני מקווה שלסמית' יצטרך בקרוב חבר חדש לקו האחורי והוא יראה טוב יותר.

סמית' נהדר כשיש סביבו שחקנים שמרווחים לו את המשחק. כשפארמר חודר, כשסופו טוחן בצבע. כשהכל תקוע הוא לא מסוגל להביא את הישועה, לפחות ממה שראינו עד כה.
אם אכן יגיע מי שכולנו רוצים שיגיע, הוא יקבל פרפקט פיט בעמדת הכנף השנייה, וזה יעשה לו המון טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים