ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד קרית גת, שבת, 20:10 ערוץ 55

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד קרית גת, שבת, 20:10 ערוץ 5

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2015, 23:54

toja27 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל אני קורא כאן שהבחור החדש ניסה להתחמק מהכדור בהתקפה, אז זה ידוע ששחקן גבוה שלא יודע את התרגילים בד"כ מנסה לעשות דברים קטנים כמו חסימות לשחקנים, לקחת ריבאונדים וכו' שבטוח יעזרו לקבוצה עד שהוא ימצא את עצמו בשטף המשחק של הקבוצה. קראתי כאן גם על התלות ברנדל אז מבחינתי הקבוצה הזאתי לא תלויה ברנדל. רנדל הוא כולה שחקן משלים בקבוצה ולא איזה שחקן שסוחב קבוצה. אז בליגה הוא יכול לעשות יותר דברים אבל ביורוליג אין מצב שהקבוצה הזאת יכולה להיות תלויה בשחקן מוגבל התקפית כמו רנדל. חוץ מזה אני צריך לראות את המשחק כדי להבין יותר על מה מדובר. מתי המשחק הראשון שלנו באירופה?

טוז'ה, ההגנה של מכבי מבוססת על רנדל. זה לא משנה אם הוא נחשב שחקן משלים או לא משלים.
הארסנל ההתקפי שלו לא כולל יכולות אחד על אחד, או טאצ' טוב מחצי מרחק, אבל הוא עדיין מוצא את הדרכים שלו בשביל לייצר דאבל פיגרס
גם בליגה וגם ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 אוקטובר 2015, 23:55

אדם כתב:שמואל אתה תנסה בכל דרך להצדיק ולגבות את הדעה שלך ,אבל המציאות שונה אתה לא יכול לקבוע לא לפה ולא לפה שום דבר על סמך המשחק הזה,אפשר לקבוע שהבחור גדול מימדים חזק ,ולא בכושר ,הרבה פעמים שם ידים על המותן.
אבל לצאת בהצהרות שהוא פלופ ,זה הזוי אתה פשוט רוצה להצדיק את האימרות שלך והקביעה שלך ואף אחד לא יזיז אותך מדרכך ,גם אם הבחור היה נותן הופעה הית מוצא משו להגיד ,שזה קרית גת ושאם לא פה אז מתי וכאלה.
בן אדם צריך כנות אם עצמו ומודעות עצמית גם אם האמת שלו כרגע היא לא המציאות,תהיה כנה ,וחכה אם בסוף הבן אדם יתגלה כפלופ אז יופי ואם לא אז חבל שכל כך לחצת על הכפתור הזה כי זה יראה פתטי.

זה לא נכון, למשל בקיץ שעבר חשבתי שרנדל לא החתמה טובה אבל מהר מאוד אכלתי את הכובע והודיתי בטעות.
אצל ארינזה, זה כמעט חסר סיכוי שייצא ממנו משהו. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא ישרוד פה מעבר לדצמבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 אוקטובר 2015, 23:56

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
toja27 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל אני קורא כאן שהבחור החדש ניסה להתחמק מהכדור בהתקפה, אז זה ידוע ששחקן גבוה שלא יודע את התרגילים בד"כ מנסה לעשות דברים קטנים כמו חסימות לשחקנים, לקחת ריבאונדים וכו' שבטוח יעזרו לקבוצה עד שהוא ימצא את עצמו בשטף המשחק של הקבוצה. קראתי כאן גם על התלות ברנדל אז מבחינתי הקבוצה הזאתי לא תלויה ברנדל. רנדל הוא כולה שחקן משלים בקבוצה ולא איזה שחקן שסוחב קבוצה. אז בליגה הוא יכול לעשות יותר דברים אבל ביורוליג אין מצב שהקבוצה הזאת יכולה להיות תלויה בשחקן מוגבל התקפית כמו רנדל. חוץ מזה אני צריך לראות את המשחק כדי להבין יותר על מה מדובר. מתי המשחק הראשון שלנו באירופה?

ההתחמקות כנראה נובעת מחוסר היכולת שלו לקלוע סל מהעונשין.
הבנתי שהייתה לו בעיה כזו גם במכללת סירקיוז.

בעיה של התחמקות מהכדור או בעיה של אחוזים לא טובים מהקו?

בעיה של התחמקות מהכדור שנובעת מבעיה של אחוזים לא טובים מהקו. בעיקר ברגעי הכרעה.

טוב, ברגעים המכריעים כנראה עדיף שהכדור לא יהיה בידיים שלו כשהאחוז מהעונשין הוא מאוד נמוך. זה די מובן האמת. אבל אני לא מאמין שהוא התחמק מהכדור לאורך כל המשחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 10 אוקטובר 2015, 23:56

אגב- גיל ברק שאל את ארז בשידור אם "אתה זוכר איירבול כל כך מביך מהעונשין"?
אז כן אני זוכר את ליאור בעונה שעברה :whistle
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוקטובר 2015, 23:57

שמואל1 כתב:ההתחמקות כנראה נובעת מחוסר היכולת שלו לקלוע סל מהעונשין.

הוא עמד על הקו כמעט 7 פעמים למשחק בעונה האחרונה בדי ליג.
עצם העובדה שהוא הגיע לקו 4 פעמים אומרת שהוא לא מתחמק מהכדור אלא הולך לעונשין וסוחט עבירות למרות שהוא מנגר משם. (!)

אני שוב אחזור על זה: כל עבירה של אונואקו על הקו היא עבירה אחת שמקרבת אותך לרף שיוביל גם את קלעי העונשין הטובים שלנו אליו.
אין לי בעיה שנפתח רבעים עם כדורים אובססיביים פנימה ונחזה בהשלכת לבנים של אונואקו מהעונשין כך שתוך 3-4 דקות היריבה תהיה מעל תחום העבירות ונוכל לשלוח לקו בקלות את השחקנים שלנו.
זה כלי מצויין שאפשר להשתמש בו. שחקן עם כזה סייז ומעט טאץ׳ התקפי ימשוך אליו עבירות, לא יעזור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 אוקטובר 2015, 23:58

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:

ההתחמקות כנראה נובעת מחוסר היכולת שלו לקלוע סל מהעונשין.

בעיה של התחמקות מהכדור או בעיה של אחוזים לא טובים מהקו?

בעיה של התחמקות מהכדור שנובעת מבעיה של אחוזים לא טובים מהקו. בעיקר ברגעי הכרעה.

טוב, ברגעים המכריעים כנראה עדיף שהכדור לא יהיה בידיים שלו כשהאחוז מהעונשין הוא מאוד נמוך. זה די מובן האמת. אבל אני לא מאמין שהוא התחמק מהכדור לאורך כל המשחק.

פחות דיברתי על המשחק הזה. היום הוא לא שיחק הרבה, ולא היו רגעים מכרעים במשחק.
דבריי רלוונטיים בעיקר לתקופתו במכללת סירקיוז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוקטובר 2015, 00:00

jol9 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:כרגיל , שמואל עם תגובות הזויות . לא מאמין שמישהו עדיין לוקח את מה שהוא כותב ברצינות...
אי אפשר ללמוד כלום מהמשחק הזה מלבד התוצאה הסופית שאומרת שמכבי מספיק מוכשרת כדי לנצח משחקים כאלו בקלות גם עם סגל חסר .
ארינזה דווקא נראה טוב יחסית לזמן הקצר שהוא בקבוצה ולכושר שהוא נמצא אבל כמו סופו אם הוא לא יקבל את הכדור במקום הנכון הוא לא יהיה יעיל בהתקפה . מבחינת הגנה ובריבאונד הוא טוב יותר מסופו . בסכום שהוא מקבל הוא ישאר פה כל העונה.

אני לא מבין למה התגובה שלך פחות הזויה משל שמואל.
להרעיף על שחקן שבחים שלא מגיעים לו זה לא יותר טוב מאשר לקטול שחקן שלא מגיע לו, אלא שאונואקו נתן יותר
סיבות לקטול אותו מאשר ההיפך, ולכן אני שוב שואל איך זה פחות הזוי להגיד שאונואקו נראה טוב, שכמו סופו הוא צריך לקבל את
הכדור בדיוק במקום הנכון (איפה המקום הזה בדיוק) ושהוא יותר טוב בהגנה ובריבאונד מסופו?

כי חוץ מהעונשין הוא עשה עבודה בסדר גמור. למה תגובה הזויה ? אני לפחות מתייחס רק למשחק הזה ולא קובע עובדה לכל העונה שהשחקן הוא פלופ.
מה הזוי בלהגיד שהוא צריך לקבל את הכדור במקום הנכון ? כאילו שלגבי סופו אתה לא יודע מה זה אומר , לא רחוק מהסל...
סך הכל 6 נק' ו 4 ריב' 2 חט' וחסימה ב14 דק' למשחק שהוא רק שלושה ימים עם הקבוצה זה לא רע ובטח לא רע ביחס לסנטר שלישי...
אתה יכול להמשיך להגן על שמואל אבל אני לא אוהב את ההתחממות הזאת יוני כי אני יודע שאתה רחוק מלחשוב כמוהו איפה בדיוק ראית שאני מרעיף עליו שבחים ?.

אני לא מגן על שמואל, אלא שבמקרה הזה, אני לא ראיתי הרבה סיבות לאופטימיות.
גם אמרתי שהתגובה של שמואל היא מוגזמת.

מצד שני, אתה גם הגזמת, פשוט לכיוון השני. אתה הסקת על סמך אותן הדקות בדיוק, שאונואקו טוב יותר מסופו בהגנה ובריבאונד,
ולדעתי זה גם מופרך.
אני חושב שלפני שרצים להשוות את אונואקו לסופו, בוא נקווה שהוא לא יהיה קרוב יותר למאריץ' מאשר לסופו.

ולגבי הכדור במקום הנכון - יש הבדל עצום בין שחקן כמו סופו, שיש לו טכניקה עילאית, שיכול לקבל את הכדור בהתקפה עומדת וליצור לעצמו
או לאחרים, לבין שחקן שצריך לשים לו את הכדור לקרש סל. זה שונה לגמרי, ובשביל זה לא צריך הרבה כשרון.

תכלס, כשהמשחק עוד היה חי, אונואקו היה עם 2 נקודות, וכמה החטאות עונשין מביכות. מה שכן, החסימה שלו (שבקלות יכלה להיחשב
כגואל טנדינג) סידרה למכבי ריצונת חמודה, וזה לזכותו.

יש לו כמה שבועות עכשיו להתחבר לקבוצה ולהיכנס לכושר, ורק אז באמת נוכל לשפוט.

ההשוואה לסופו מתייחסת רק לנושא הריבאונד וההגנה שאלו שתי תחומים שאפילו יניב גרין יותר טוב ממנו ולכן זה ממש לא מופרך .
סופו יכל לייצר לעצמו ? מה אתה אומר !!! אם הוא לא היה מקבל את הכדור מתחת לסל שנשאר לו קצת לחפור אז הוא לא היה יעיל בכלל . תרחיק אותו עוד מטר והוא היה שחקן עבוד.
ארינזה שחקן די דומה בתחום הזה עם טכניקה אולי פחות טובה משל סופו אבל מספיק טובה כדי לנצל את המאסה שלו גם ברמת יורוליג.
אני לא מצפה שיהיה ברמה של סופו ויתן את התפוקה של סופו בעונות השיא שלו כאן אבל אני בטוח שהוא לא פלופ ברמה של מאריץ' או גרגמל ויחסית למחיר שלו נקבל שחקן די יעיל.
6-8 נק' למשחק עם 4 ריב' זה בערך מה שנקבל ממנו העונה לדעתי וזה ממש לא רע ביחס לעלות ולדקות שיקבל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 אוקטובר 2015, 00:01

החציל האצטקי כתב:

עצם העובדה שהוא הגיע לקו 4 פעמים אומרת שהוא לא מתחמק מהכדור אלא הולך לעונשין וסוחט עבירות למרות שהוא מנגר משם. (!)

אני שוב אחזור על זה: כל עבירה של אונואקו על הקו היא עבירה אחת שמקרבת אותך לרף שיוביל גם את קלעי העונשין הטובים שלנו אליו.
אין לי בעיה שנפתח רבעים עם כדורים אובססיביים פנימה ונחזה בהשלכת לבנים של אונואקו מהעונשין כך שתוך 3-4 דקות היריבה תהיה מעל תחום העבירות ונוכל לשלוח לקו בקלות את השחקנים שלנו.
זה כלי מצויין שאפשר להשתמש בו. שחקן עם כזה סייז ומעט טאץ׳ התקפי ימשוך אליו עבירות, לא יעזור.

תעשה לי טובה חציל, אתה מדבר על הדי ליג. ליגה שבה לאף אחד לא אכפת מהמשחק, רק להציג סטטיסטיקה מרשימה לנופף בה בפני קבוצות ה- NBA כדי לקבל חוזה ל- 10 ימים בשלהי העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 אוקטובר 2015, 00:04

jol9 כתב:

טוז'ה, ההגנה של מכבי מבוססת על רנדל. זה לא משנה אם הוא נחשב שחקן משלים או לא משלים.
הארסנל ההתקפי שלו לא כולל יכולות אחד על אחד, או טאצ' טוב מחצי מרחק, אבל הוא עדיין מוצא את הדרכים שלו בשביל לייצר דאבל פיגרס
גם בליגה וגם ביורוליג.

יוני לדעתי אתה נותן לו יותר מדי קרדיט. הגנה של קבוצה לא יכולה להתבסס על בן אדם אחד ואני כן מסכים שלרנדל יש אינלגנציית משחק גבוהה בצד ההגנתי. בנוסף, רנדל לא תמיד מצליח להתמודד הגנתית עם שחקנים גדולים ממנו וחזקים ממנו. ראה את המשחק מול מילאנו כשג'נטילה הראה לפחות באותו משחק, מי הבוס. באופן מפתיע , בנדר עשה עבודה טובה יותר.
רנדל עושה את הנקודות שלו אבל אתה לא יכול להיות תלוי בשחק מהסוג הזה. הוא שחקן משלים נהדר ויופי שהוא איתנו אבל אין מצב שאני קורא כאן משהו כמו " שוב אנחנו תלויים ברנדל" . זה לא מתקבל על הדעת. יש לנו את סמית, רוציסטי ופארמר שעליהם הקבוצה תהיה בנויה והשאר יתרמו ויגבו כל אחד בדרכו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוקטובר 2015, 00:05

אחי אני ראיתי שחקן שהלך לקו 4 פעמים ב14 דקות, וזה כשהוא עוד לא הוכיח שהוא יכול לעשות איזושהי פעולה מועילה התקפית לפני. מה אתה רוצה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2015, 00:09

מי מאיתנו לא צפה בקביעות במשחקי סירקיוז לעונת 2009-2010?
מהיוצרים של ״עם הלפרין היינו זוכים ביורוליג ביותר קלות״.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוקטובר 2015, 00:09

שמואל , לפני שבוע בכלל לא הכרת את השם שלו והיום אתה כבר מדקלם את כל הקריירה שלו בסירקיוז...נו באמת זה כבר לא רציני.
המשוואה איתו מאוד פשוטה , אם ישחקו עליו בצורה נכונה יקבלו תפוקה , אם הוא סתם יתרוצץ ויחסום ויקבל כדורים רחוק מהסל אז התקפית כלום לא יצא ממנו . לגבי הגנה וריבאונד אני חושב שהוא יהיה בסדר גמור .
לגבי העונשין , כמו שחציל אמר זה שהוא סוחט עברות זה כבר טוב כי השחקן שעושה את העברה גם מסתבך מיזה בסופו של דבר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2015, 00:14

toja27 כתב:
jol9 כתב:

גם בליגה וגם ביורוליג.

יוני לדעתי אתה נותן לו יותר מדי קרדיט. הגנה של קבוצה לא יכולה להתבסס על בן אדם אחד ואני כן מסכים שלרנדל יש אינלגנציית משחק גבוהה בצד ההגנתי. בנוסף, רנדל לא תמיד מצליח להתמודד הגנתית עם שחקנים גדולים ממנו וחזקים ממנו. ראה את המשחק מול מילאנו כשג'נטילה הראה לפחות באותו משחק, מי הבוס. באופן מפתיע , בנדר עשה עבודה טובה יותר.
רנדל עושה את הנקודות שלו אבל אתה לא יכול להיות תלוי בשחק מהסוג הזה. הוא שחקן משלים נהדר ויופי שהוא איתנו אבל אין מצב שאני קורא כאן משהו כמו " שוב אנחנו תלויים ברנדל" . זה לא מתקבל על הדעת. יש לנו את סמית, רוציסטי ופארמר שעליהם הקבוצה תהיה בנויה והשאר יתרמו ויגבו כל אחד בדרכו.

תראה, כשזה בליגה שלנו, זה בולט יותר, כי כמו שמישהו אמר כאן, רנדל הוא גיים צ'נג'ר. אין מה לעשות.
רמת ההגנה איתו ובלעדיו היא אחרת.

ביורוליג זה קצת שונה. עדיין, גם שם, הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו, ועל כן, הוא אחד השחקנים הכי חשובים שלנו,
בדיוק כמו שנדב הנפלד היה בזמנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2015, 00:24

yzafrir כתב:
ההשוואה לסופו מתייחסת רק לנושא הריבאונד וההגנה שאלו שתי תחומים שאפילו יניב גרין יותר טוב ממנו ולכן זה ממש לא מופרך .
סופו יכל לייצר לעצמו ? מה אתה אומר !!! אם הוא לא היה מקבל את הכדור מתחת לסל שנשאר לו קצת לחפור אז הוא לא היה יעיל בכלל . תרחיק אותו עוד מטר והוא היה שחקן עבוד.
ארינזה שחקן די דומה בתחום הזה עם טכניקה אולי פחות טובה משל סופו אבל מספיק טובה כדי לנצל את המאסה שלו גם ברמת יורוליג.
אני לא מצפה שיהיה ברמה של סופו ויתן את התפוקה של סופו בעונות השיא שלו כאן אבל אני בטוח שהוא לא פלופ ברמה של מאריץ' או גרגמל ויחסית למחיר שלו נקבל שחקן די יעיל.
6-8 נק' למשחק עם 4 ריב' זה בערך מה שנקבל ממנו העונה לדעתי וזה ממש לא רע ביחס לעלות ולדקות שיקבל.

סופו היה חלש בהגנה בליגה לא בגללו, אלא בעיקר בגלל השופטים ששחטו אותו.
תיזכר בתקופות הטובות שלו, הוא ממש לא היה שחקן רע בהגנה.

סופו הוא כנראה הסנטר שמייצר לעצמו הכי טוב באירופה, כשהוא בפורמה טובה.
ברור שהוא לא מייצר מכדרור וחדירה, אלא ממשחק פוסט, אבל הוא עושה את זה עם טכניקה מושלמת ולא עם "קצת לחפור"...
זה פשוט עיוות של המציאות.
אני לא מבין מה ראית היום ואיזו טכניקה, אבל זה ממש לא מה שנראה על פניו. הדבר היחיד שאני יכול לראות אותו עושה בסדר, זה פיק אנד רול,
ותנועה בלי כדור.
הבעיה עם מאריץ' היתה שהוא היה חור התקפי שלא מסוגל לעשות שום דבר על המגרש, ומשאיר את מכבי לשחק עם 4 על 5.
אם אונואקו ימשיך לנגר מהעונשין, אז מאוד מהר כל כדור שהוא ייקבל ישלח אותו לקו, ובניגוד למה שהחציל אומר, זה לא יקרב
את השחקנים האחרים לזרוק עונשין, אלא יגרום לכך שהיריבה תפתח פער, ומכבי תצטרך לרדוף.

אני שוב אומר שבין התסריט הפסימי של שמואל לבין התסריט האופטימי שלך, אני לא ממש רואה איך אתה יותר צודק ממנו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 11 אוקטובר 2015, 00:33

חלאס עם זיוני השכל על אונוואקו. אף אחד לא ראה אותו משחק לפני ה15 דקות היום + כמה רגעי היילייטס ביוטיוב, אחרי שחתם.
כל מסקנה מה15 דקות האלה לרע, או לטוב, הן לכל היותר ניחוש.
שמואל, חלאס עם הקישקושים על ״הבנתי שבמכללת סירקיוז...״ - לא צפית מעולם במשחק של סירקיוז, בספק אם במשחקי מכללות ובטח שאין לך חברים משם... אל תחקה את חברינו מאתרי הספורט המביכים, המביאים שמועות מ״מקורבים״ ו״גורמים המקורבים למועדון״. זה לא עושה לך הרבה כבוד ולא לפורום, שלפחות מתיימר להיות עם דיוני כדורסל קצת יותר אינטלגנטיים וענייניים מזה.

כן, רוב הסיכויים שאונוואקו לא יהיה שוס ענק, זאת אם להעריך על פי נתוני עבר. כן, רוב הסיכויים שמכבי לא תביס את צסק״א במוסקבה. כל הכבוד למהמר הצפוי. קצת אובייקטיביות וסבלנות תהיה כאן יותר רצינית. לצורך העניין, מה שיוני אמר - אחרי 5-6 משחקי יורוליג נוכל לשפוט אותו.

בעיני, בעניין אונוואקו, הרבה יהיה תלוי בצוות המקצועי וכמה הוא ידע לנצל את הגודל שלו, בין אם במשחק לתוך הצבע, פיק אנד רול (בכל זאת חסימה של טנק כזה, יכול להיות כלי עזר מעולה, עבור פארמאר ורוצ׳סטי) וכו׳.
לצערי, גיא גודס נותן חופש גארדים מובהק ופחות תרגילים לשחקני פנים (ע״ע סופו). נראה האם משהו ישתנה הפעם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 אוקטובר 2015, 00:41

החציל האצטקי כתב:

מצד שני, הוא גם הספיק לעשות 3 עבירות ב-14 דקות....
גם בזה הוא כנראה הולך היות דומה לסופו, בטח בליגה שלנו.
אבל אני מסכימה איתך שלהשתמש בו בעקר כדי להוציא את גבוהי היריבה בעבירות יכול להיות תפקיד לא רע עבורו, בטח אם הוא אכן יהיה רק סנטר שלישי והשניים האחרים יתפקדו טוב (למרות שלגבי פבראני אני קצת בספק)

ושמואל, באמת נראה לך שבמשחק צמוד בשניות אחרונות שבכל התקפה עושים פאול, אונאקו יהיה על המגרש והכדור ילך עליו?? גודס אומנם לא גאון גדול, אבל עדיין לא אדיוט גמור.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 11 אוקטובר 2015, 00:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוקטובר 2015, 00:42

אני מסכים, אי אפשר לשפוט את אונואקו בכלל.
אבל כל בן אדם עם עיניים יכול לראות שמדובר במקרר שזז מספיק מהר על המגרש כדי שיהיה אפשר להוציא ממנו דברים טובים, וזו אכן עבודה של גודס.

ראיתי את גיא (פניני) ורוצ׳סטי עובדים כדי ״לכייל״ אותו לאורך כל המשחק, אהבתי את הבלוק שהוא דפק אחרי 4 החטאות רצופות מהעונשין ואת הכפיים שהוא קיבל אחרי האיירבול המביך הזה.
לא צריך 5 משחקי יורוליג. תנו לו עכשיו 4 ימים של אימונים והסרת חלודה לפני צסק״א ואני חושב שכבר שם הוא יוכל לקבל מצ׳-אפ כמו קרבטסוב ולהראות לו מאיפה משתין הדג.

גג 2-3 משחקי ליגה והוא בפורמה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 11 אוקטובר 2015, 00:44

החציל האצטקי כתב:אני מסכים, אי אפשר לשפוט את אונואקו בכלל.
אבל כל בן אדם עם עיניים יכול לראות שמדובר במקרר שזז מספיק מהר על המגרש כדי שיהיה אפשר להוציא ממנו דברים טובים, וזו אכן עבודה של גודס.

ראיתי את גיא (פניני) ורוצ׳סטי עובדים כדי ״לכייל״ אותו לאורך כל המשחק, אהבתי את הבלוק שהוא דפק אחרי 4 החטאות רצופות מהעונשין ואת הכפיים שהוא קיבל אחרי האיירבול המביך הזה.
לא צריך 5 משחקי יורוליג. תנו לו עכשיו 4 ימים של אימונים והסרת חלודה לפני צסק״א ואני חושב שכבר שם הוא יוכל לקבל מצ׳-אפ כמו קרבטסוב ולהראות לו מאיפה משתין הדג.

חציל-תזכורת: אתה אחרי נבואה כושלת של 20+30 :whistle
:grin
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוקטובר 2015, 00:48

my man כתב:
החציל האצטקי כתב:אני מסכים, אי אפשר לשפוט את אונואקו בכלל.

חציל-תזכורת: אתה אחרי נבואה כושלת של 20+30 :whistle
:grin

ברור שהגזמתי. האמנתי שהוא יהיה דומיננטי. הוא לא בכושר משחק משהו, אבל גם סופו היה ככה במשך עונות שלמות ועדיין הצליח להיות אפקטיבי בניצול נכון.
אפשר להוציא ממנו פעולות טובות בניהול משחק נכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 11 אוקטובר 2015, 02:16

שמואל גם אני גם אתה וגם כולם פה רצו שחקן אחר ושחקן יותר מוכח,זה המצב ,אין סנטרים בשוק גם בתחילת עונת המלפפונים היו מעט מאוד אפשרויות גם למיליונרי.
בשוק יש הרבה 4 4 וחצי מאוד נחמדים ומאוד מפתים שאני חושב שמכבי שקלה להביא ,אבל מה שקרה וכולנו הבנו זה שבמסע בארהב קלטו שבפראני לא מתאושש ואז במידי סרקו מי פנוי ומי יכול למלא כמה חורים לפחות לפתיחת היורוליג ומה שקלטו זה את אנאוקו וישר החתימו אותו זריז שלפחות ימלא מקום עד דצמבר ובזמן הזה גם יראו מה שווה,גם יראו מה קורה אם פבראני וגם יחפשו אם קים מישו יותר טוב או ישתחרר מהאנביאי מישו.
לגבי אונאקו ,אף אחד כמעט לא הכיר אותו לפני וגם הפרשנים שכאילו מנסים לשחק אותה מכירים כגון אדלשטין שבכלל לא מכיר אבל חושב שאם יחרבש כמה מילים על המכללה ועל זה שהוא שיחק בקבוצת בת של קליבלנד אז יחשבו שהוא מכיר וישר קבע בנחרצות שהבחור לא שחקן פוסט אפ ,הבחור לא שחקן פוסט אפ מובהק אבל הוא שחקן פוסט אפ .
מה שעוד אפשר לראות הבחור חזק וחזק מאוד ,הבחור לא סתם שמן אלא בנוי ,יש לו מבנה יד שרירי ויש לו כתפים של טנק ,פלופ או לא זה הזמן יגיד מה שיש לו אי אפשר לקחת ממנו.
בנוסף שיטת ההגנה של מכבי היא בעיתית ומצריכה המון תיאום ותירגול וניסיון ,הבחור יצא מליון פעם בחסימות ונתקע וחיכה למשיח ,יעירו לא יתקנו יעבדו ,גם שחקנים יותר מנוסים ויותר גדולים היתקשו בזה ,סופו 20 שנה עשה אותה טעות,דווקא פבראני טיפל טוב מאוד בפינ רול בהגנה.
לבחור יש נוכחות,זה שהוא שיחק בסין או בדיליג ועד עכשיו לא עשה משו משמעותי בקרירה לא צריכה להזיז לנו ,יש שחקנים אמריקאים שבשבילם האנביאי זה הבית והם כל קרירת הכדורסל יעבירו מבחירה בהמתנה לחוזה גם זמני גם שבועי ,תמיד יחכו להיזדמנות וישחקו בסין או בדיליג בהמתנה ולא יתחיבו לשום קבוצה במקום אחר,זה לא מעיד על היכולת או עליהם כשחקנים ,יש הרבה שחקני דיליג שבשבילם לקפוץ לאנביאי בזמן פציעות של שחקנים אחרים ולשחק חודש ולחזור ושוב חודש ושוב לחזור לדיליג בשבילם זה עושה להם את זה ואני בטוח שהרבה מהם יכלו לעשות קרירות יפות באירופה.
ככה שלגבי אנאקו זה לא קריטי ,גם אלכנסדר חיכה וחיכה ואני בטוח שיעל להיות שחקן טוב באירופה ,זה הכל בראש והחלטה על ויתור שלהם,תיזכרו הם גודלים מבחינתם ונולדים אם החלום הזה ,מבחינתם זו הליגה שלהם ולוותר זו גם השפלה ואגו כי זו הליגה שכביכול הם מיועדים לשחק בה וגדלו עליה.
הזמן עגיד אם אנאקו יצליח או לא אני רוצה להאמין שכן ,ישנם ניצוצות ,השאלה אם הוא ירצה לעבוד וללמוד ,כי אירופה זה שונה מהליגה שהוא היתרגל לשחק בה ,גם השיטה שונה ,גם המחויבות והתחרותיות.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים