12 אוקטובר 2015, 16:38
החציל האצטקי כתב:זה כבר מתחיל להראות כל כך מסריח.
החוק הוא חוק שמאפשר גם לטיילור רוצ׳סטי להרשם כישראלי ולהנות מזה שיש לו את האפשרות.
אולי הוא יגיע למכבי, יתאהב בקבוצה ובמדינה ויישאר בזכות האזרחות הזאת לכמה שנים ויחליט להשתקע פה בעתיד?
מי אתם שתשפטו בכלל מי ישראלי יותר? לדעתי אפשר כבר להגיע פה לתביעת דיבה.
יש לי בת דודה שאמא שלה נוצריה ואבא שלה יהודי והיא בהחלט חוגגת גם את כריסמס ואני מאמין שגם יצא לה לא פעם לבקר בכנסיות ואולי אף להצטלם מחוץ להן אם הן יפות!
האם זה שולל את היותה ישראלית לכל דבר ועניין? לחלוטין לא, וזאת פשוט בושה וחרפה שהגיע הזמן שתרד מסדר היום, ויפה שעה אחת קודם.
12 אוקטובר 2015, 16:42
12 אוקטובר 2015, 16:51
12 אוקטובר 2015, 17:09
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו לא צריך להראות רק את העורלה אלא גם את סירטון הבר מצווה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98185.html
אני מכירה כל כך הרבה אנשים שגדלתי איתם שלא עשו בר מצווה, כנראה שהם לא יהודים, אני אודיע להם
בניגוד ליריבתו העירונית, כהן טוען שהתהליך המדובר לא יהיה בהפועל: "לא ישחקו אצלנו מתאזרחים. היה פה אחד כזה וזהו. היו לנו מספיק הזדמנויות לכך וסרבנו".
12 אוקטובר 2015, 17:12
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו לא צריך להראות רק את העורלה אלא גם את סירטון הבר מצווה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98185.html
אני מכירה כל כך הרבה אנשים שגדלתי איתם שלא עשו בר מצווה, כנראה שהם לא יהודים, אני אודיע להם
![]()
רמי כהן הוא בדיחה, בור ועם הארץ. בכל פעם שפצה את פיו הוא רק הוכיח את טיפשותו ושינאתו. הוא משרת את מכבי באמירות הללו.בניגוד ליריבתו העירונית, כהן טוען שהתהליך המדובר לא יהיה בהפועל: "לא ישחקו אצלנו מתאזרחים. היה פה אחד כזה וזהו. היו לנו מספיק הזדמנויות לכך וסרבנו".
וכעת הוא גם חשף את גזענותו. עלוב נפש.
12 אוקטובר 2015, 17:20
12 אוקטובר 2015, 17:36
12 אוקטובר 2015, 17:38
roy1000 כתב:אני חושב שאפילו חנין זועבי לא עושה שימוש כל כך תכוף במילה "גזענות" כמו שעושים בת'רד הזה. עדיין לא הבנתי לאיזה גזע מקופח בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי?
12 אוקטובר 2015, 17:46
roy1000 כתב:אני חושב שאפילו חנין זועבי לא עושה שימוש כל כך תכוף במילה "גזענות" כמו שעושים בת'רד הזה. עדיין לא הבנתי לאיזה גזע מקופח בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי?
12 אוקטובר 2015, 18:42
אחדשיודע כתב:כל הכבוד לך על ההשוואה לחנין זועבי. מראה עלייך הרבה.
אין שום הבדל בין אמירה של יו"ר הפועל ת"א שאומרת שלא יחתים אזרחים "מסוג מסויים" לבין אמירה של מישהו מתוך בית"ר ירושלים שאומר שלא ישחקו אצלו ערבים. אפלייה, גזענות - אפשר לקרוא לזה כך או כך, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי רוי היפה נפש.
12 אוקטובר 2015, 18:50
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:כל הכבוד לך על ההשוואה לחנין זועבי. מראה עלייך הרבה.
אין שום הבדל בין אמירה של יו"ר הפועל ת"א שאומרת שלא יחתים אזרחים "מסוג מסויים" לבין אמירה של מישהו מתוך בית"ר ירושלים שאומר שלא ישחקו אצלו ערבים. אפלייה, גזענות - אפשר לקרוא לזה כך או כך, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי רוי היפה נפש.
זכית בהשוואה ביושר. הדמגוגיה והשימוש ההזוי במילה "גזענות" שניים רק לזועבי.
האם מתאזרחים הם "גזע"? אתה באמת לא רואה הבדל? המניעים של כהן ברורים ולא קשורים בשום דבר לגזע שאליו שייך רוצ'סטי (אני עדיין לא מבין איזה גזע זה בדיוק). התחרותיות של הקבוצה שלו נפגעה בעקבות ההחתמה הזו. זה כל הסיפור.
12 אוקטובר 2015, 19:15
החציל האצטקי כתב:הדפקט מערבב פה מנהגים דתיים, ושופט ישראליות של אדם עפ״י אם עלה לתורה או לא. זה לא גזעני אני מבין.
הכסיל הזה וכל חבריו צריכים מתישהו לחטוף איזו פצצה בדמות תביעה לפנים על ההשמצות האלה כדי שיסתמו את הפה.
12 אוקטובר 2015, 19:31
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:כל הכבוד לך על ההשוואה לחנין זועבי. מראה עלייך הרבה.
זכית בהשוואה ביושר. הדמגוגיה והשימוש ההזוי במילה "גזענות" שניים רק לזועבי.
האם מתאזרחים הם "גזע"? אתה באמת לא רואה הבדל? המניעים של כהן ברורים ולא קשורים בשום דבר לגזע שאליו שייך רוצ'סטי (אני עדיין לא מבין איזה גזע זה בדיוק). התחרותיות של הקבוצה שלו נפגעה בעקבות ההחתמה הזו. זה כל הסיפור.
12 אוקטובר 2015, 19:36
אחדשיודע כתב:אם בימים כאלו אתה מסוגל להשוות מישהו לחנין זועבי כי הוא "דמגוג" לדעתך, אז אתה אדם עלוב וקטן.
רמי כהן גזען מארץ הגזענים. אם לא בא לך להסכים עם הקביעה הזאת מאיזושהי סיבה, אתה מוזמן לדסקס על זה עם עצמך.
12 אוקטובר 2015, 19:46
12 אוקטובר 2015, 20:01
12 אוקטובר 2015, 20:08
12 אוקטובר 2015, 21:01