ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - כספי עבר לקליבלנד והליגה מושבתת

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אוקטובר 2011, 15:34

שחף כתב:את ההבדל בנבחרת ספרד עשה פאו גאסול. בשתי האליפויות שהוא לא הופיע(עולם ואירופה) ספרד עפה בשמינית ורבע הגמר. נבארו שחקן מצויין, אבל אחת הסיבות שהוא קלע כ''כ הרבה באליפות האחרונה הייתה שהיו שני שחקנים מהטופ בעמדות שלהם ב-NBA שמשכו אליהם את האש.

זה לא נכון, ברמה העובדתית. נבארו נראה, בעיקר בשלבים המכריעים, ככוכב של הנבחרת הזאת, שמקבל הכי הרבה כדורים ותשומת לב מההגנה. לא האחים גאסול (שהיו מצוינים), לא רורדי, ולא קלדרון. נבארו הוא הכוכב של הנבחרת הזאת. זה היה מאוד ברור לעין.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אוקטובר 2011, 16:03

asafb96

הודעהעל ידי er79 » 20 אוקטובר 2011, 16:21

בשורות לא טובות מ-nrg: יש התקדמות בשיחות לכיוון 50/50. האם מילאנו תהיה המשחק הראשון והאחרון של פרמאר?
er79

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 16:29

מצד שני לברון, קובי, וויד, כריס פול, כריס בוש, אמארה, רונדו, בלייק גריפין, ראסל ווסטברוק, קרלוס בוזר, פול פירס וקווין לאב, כל הקבוצה הזאת אמורה לעשות מסע של משחקי ראווה במקסיקו, בריטניה ות''א(סתם, באוסטרליה...) ככה שכנראה נערכים שם להמשך השביתה.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 אוקטובר 2011, 16:30

נבארו באמת עצום באירופה ואני כתבי רק דברים בשבחו כל הזמן.
אבל צריך להזכיר גם נקודה פחות טובה שלו בשנה שעברה - פאו הצליחו בשמירת בוקס אנד וואן שנשלפה מהזיכרון של אובראדוביץ' להגביל אותו מאוד ולהוציא אותו מהפוקוס. זה היה גורם חשוב מאוד לכך שפאו עברה את ברצלונה בסידרה.
צריך להזכיר גם את זאת בשלל המחמאות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 16:32

לא להגביל, לעצור אותו כמעט לגמרי. בשניים מהמשחקים בסדרה(השניים ששוחקו באתונה) נבארו לא הגיע לדאבל פיגרס בכלל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 אוקטובר 2011, 16:36

אוקיי, אני אמרתי מאוד הגבילה ואני גם מדבר על ממוצע כל הסדרה. :)

בכל אופן, נבארו, עם כל גדולתו, זה לא פטרוביץ', סאבוניס או גאליס של פעם , ששלטו באירופה והיו בלתי עצירים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 20 אוקטובר 2011, 16:41

שחף כתב:לא להגביל, לעצור אותו כמעט לגמרי. בשניים מהמשחקים בסדרה(השניים ששוחקו באתונה) נבארו לא הגיע לדאבל פיגרס בכלל.

אל תגזים. לא עצרו אותו לגמרי. גם ב2 המשחקים שהוא לא ממש פגע, הוא קלע 7 ו9 נקודות, באחוזים לא רעים מהשדה, וסיים את אותה סדרה עם 12 נקודות, באחוזים טובים מאוד, 3.3 אסיסטים, וסך הכל כמעט 13 ראנקינג. ממש לא עצרו אותו כמעט לגמרי. הם לא עלו בגלל ששאר השחקנים לא הגיעו במיטבם
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2011, 16:43

jol9 כתב:
שחף כתב:הניקס רחוקים סנטר סביר ואולי שני רול פליירס מאליפות. לא הייתי מזלזל בהם כל כך כששניים מהסקוררים הטובים בליגה משחקים שם והאמת שהייתי נותן להם יותר סיכויים לקחת אליפות מלשלישייה המזדקנת של הסלטיקס. שלא לדבר על זה שכרמלו-אמארה זה שילוב שיותר משלים אחד את השני מאשר וויד- לברון, למרות שכמובן השניים האחרונים שחקנים יותר טובים.

אני לא מחזיק מסקוררים שלא רואים ממטר את החברים שלהם בקבוצה. יש סיבה למה אמארה וכרמלו לא הגיעו לשום דבר משמעותי עדיין מבחינה קבוצתית
בקריירה שלהם, למרות שהם שיחקו בקבוצות מצויינות ועם שחקנים מופלאים כמו נאש ובילאפס.

הם דווקא שיחקו מצויין ביחד לפרקים וכרמלו אפילו נתן הגנה טובה בהרבה משחקים. שניהם כבר בשלב של הקריירה שלהם שאין להם צורך להיות "השחקן". הם באים בגישה מאוד בוגרת, אבל עדיין חסר לניקס כוכב שלישי. רול פליירים לא יביאו את הניקס לאליפות. רק פול או הווארד.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 16:43

אני הייתי לוקח גם את בודירוגה ואת פארקר(למרות שהם לא בדיוק באותה עמדה וגם שחקנים שונים לחלוטין) לפניו. פיני נשאל בראיון לפני כמה שנים איזה שחקן הוא היה לוקח ראשון לקבוצה שלו וענה דיאמנטידיס.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2011, 16:45

er79 כתב:בשורות לא טובות מ-nrg: יש התקדמות בשיחות לכיוון 50/50. האם מילאנו תהיה המשחק הראשון והאחרון של פרמאר?

דוורא בארה"ב מאוד פסימיים כרגע. הבעלים לא מוכנים לוותר על הרעיון שהליגה תהיה ריווחית ושגם קבוצות קטנות יוכלו להחזיק מעמד. כרגע זה נראה שהעונה הזו הולכת לפח.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 16:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:הניקס רחוקים סנטר סביר ואולי שני רול פליירס מאליפות. לא הייתי מזלזל בהם כל כך כששניים מהסקוררים הטובים בליגה משחקים שם והאמת שהייתי נותן להם יותר סיכויים לקחת אליפות מלשלישייה המזדקנת של הסלטיקס. שלא לדבר על זה שכרמלו-אמארה זה שילוב שיותר משלים אחד את השני מאשר וויד- לברון, למרות שכמובן השניים האחרונים שחקנים יותר טובים.

אני לא מחזיק מסקוררים שלא רואים ממטר את החברים שלהם בקבוצה. יש סיבה למה אמארה וכרמלו לא הגיעו לשום דבר משמעותי עדיין מבחינה קבוצתית
בקריירה שלהם, למרות שהם שיחקו בקבוצות מצויינות ועם שחקנים מופלאים כמו נאש ובילאפס.

הם דווקא שיחקו מצויין ביחד לפרקים וכרמלו אפילו נתן הגנה טובה בהרבה משחקים. שניהם כבר בשלב של הקריירה שלהם שאין להם צורך להיות "השחקן". הם באים בגישה מאוד בוגרת, אבל עדיין חסר לניקס כוכב שלישי. רול פליירים לא יביאו את הניקס לאליפות. רק פול או הווארד.

עם פול הניקס יהיו קבוצה מהנה מאוד לצפייה. הוא גם שחקן פיק אנד רול נהדר שיהפוך את סטאט לבלתי עציר לחלוטין. האוורד פחות מסתדר. הוא אומנם יוכל לקחת צעד אחורה מבחינת סקורינג ולהתמקד יותר בהגנה אבל אני לא מאמין שהוא מסוגל לתפקד על תקן כריס בוש וגם סטאט לא. זה בעייתי מבחינת אגו. כל מקרה, הם יצטרכו רול פליירס מועילים כמו שמיאמי הייתה צריכה בסופו של דבר רול פליירס מועילים וקיבלה בפועל קצת מצ'אלמרס והאסלם אבל 0 גמור משחקנים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 20 אוקטובר 2011, 16:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 אוקטובר 2011, 16:52

שחף כתב:אני הייתי לוקח גם את בודירוגה ואת פארקר(למרות שהם לא בדיוק באותה עמדה וגם שחקנים שונים לחלוטין) לפניו. פיני נשאל בראיון לפני כמה שנים איזה שחקן הוא היה לוקח ראשון לקבוצה שלו וענה דיאמנטידיס.

יש עוד לא מעט שהייתי לוקח לפניו. נבארו מלך על מה שנשאר בכדורסל באירופה של היום אחרי שכל השחקנים הטובים עברו לנ.ב.א.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 20 אוקטובר 2011, 17:57

roy1000 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:לירוקים כבר כלום לא יעזור... זמן לבנות מחדש בבוסטון.

בקיץ הבא כשהחוזים של גארנט ואלן יסתיימו ובפיירול שלנו יישארו רק פירס, רונדו וכמה חוזי רוקיז קטנים. העונה עוד נרוץ (נלך) עם הגווארדיה הישנה.

הסיפור של הסלטיקס גמור. הם צריכים ללכת לבניה מחדש כמה שיותר מהר. לא בטוח שעונת פרישה ל- KG ואלן ועוד עונת פרישה אחרי זה לפירס זה מה שהמועדון צריך.

הסלטיקס צריכים לבנות מחדש דרך הדראפט.

בקיץ הבא זה הכי הגיוני כי החוזים נגמרים (לא רק של KG ואלן אלא עוד כמה)ויהיה הרבה מקום מתחת לתקרה. יהיה גם מבחר פרי אייג'נטים סביר. לעשות את זה בפגרה הקטנה שתהיה אחרי סיום השביתה (אם וכאשר) יהיה לא חכם. איינג' יודע את העבודה.
"יתקשו להגיע לפלייאוף" זה שטויות, המזרח הוא לא כזה עמוק. פירס ישלים את הקריירה כCeltic for life ויישאר עוד שנתיים לפחות. הוא הרוויח את זה ונשאר לו מספיק כדורסל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 אוקטובר 2011, 18:28

המזרח הרבה פחות עמוק מהמערב, אין סיכוי שבוסטון לא יעלו
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2011, 18:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

תמיד יש לכם תירוצים... :heat

לדאלאס אין שלושה כוכבים, למעשה אין להם אפילו שניים, ובכל זאת הם לקחו אליפות.
אני דווקא חושב שקבוצות כמו הניקס, חייבות להפסיק לחפש קיצורי דרך, ולבנות קבוצה סביב הכוכבים שיש לה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2011, 18:34

jol9 כתב:תמיד יש לכם תירוצים... :heat

לדאלאס אין שלושה כוכבים, למעשה אין להם אפילו שניים, ובכל זאת הם לקחו אליפות.
אני דווקא חושב שקבוצות כמו הניקס, חייבות להפסיק לחפש קיצורי דרך, ולבנות קבוצה סביב הכוכבים שיש לה.

לדאלאס יש עומק אדיר שלקח שנים לבנות. אם הניקס לא יצליחו להשיג כוכב נוסף בקיץ, הם ללא ספק יוסיפו רול פליירס וינסו לבנות סביב אנתוני ואמארה, אבל זה יהיה קשה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 00:49

אין תוצאות גם לדיונים של היום:
http://www.nba.com/2011/news/10/20/labo ... ef:nbahpt1
אפשר להתחיל לפנטז על סטאט בצהוב?
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 00:55

שחף כתב:אין תוצאות גם לדיונים של היום:
http://www.nba.com/2011/news/10/20/labo ... ef:nbahpt1
אפשר להתחיל לפנטז על סטאט בצהוב?

שיביא איתו גם את כרמלו. בלאט יוכל לשחק Bully Ball.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 00:56

צחוק צחוק אבל אני לא בטוח שזה טוב. ראינו שאין כל כך איך להתמודד עם האחים גאסול+נבארו....
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים