פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

06 אוקטובר 2015, 00:12

jol9 כתב:אחרי איומים ונזיפות, הת'רד של שמואל נפתח מחדש... מוזמנים לעבור לדיונים על השחקן החדש שלנו שם.

נ.ב - ביחס לשמואל, כרמל היא דוב פדינגטון, או אם תרצו בלינקי ביל...

אפשר צילום של הדו שיח מ-הפרטי?

06 אוקטובר 2015, 00:31

אמבאקווה הרבה פחות לדעתי ממה שציפינו או מה שאני ציפיתי ,מה הקשר האפמן?כולם ידעו שנוא לא סנטר פוסט אפ,אבל ציפו להרבה יותר אתלטיות ,לניתור הרבה יותר גבוה לשמירה אישית ברמה יותר גבוהה ולריבאונדר יותר טוב וחוסם הגנתי ,הוא שום כלום מכל זה ברמה הבינונית אפילו.
כן הוא עובד קשה וחוסם טוב את התרגילים ובאמת חוסם ולא רק עומד ובאמת נחמד אבל לא היתחברתי, יכלנו להביא אפילו מהליגה שלנו שחקן יותר טוב ,הרי כולם דיברו פה על עליונות שהוא יראה בליגה שלנו מבחינה הגנתית ,רחוק מזה וגם דיברו שנוא חיה פיזית .
, כל אחד חגג עליו אפילו בליגה שלנו,והוא אתלט חלש ,יש לו מוטת ידים נדירה בגלל זה הוא מצליח להעיף הרבה כדורים אבל שזה נוגע לקפיצה הוא לא שם.
בכל מקרה אני בטוח שציפו להרבה יותר במיוחד בצד ההגנתי והאתלטי,הרבה ריבאונדים מהטבעת הוא פשוט לא מגיע להוריד אותם ,גם אלי הופים הוא לא מצליח כי אין לא ניתור .
לגבי שיטת המשחק ,גודס מסרס את הקבוצה ומגביל אותה ,הקבוצה לא מוציאה חצי מהכישרון שלה,גם שיטת משחק שלא קשורה לכלום לגבי יכולת הקבוצה, הסגנון הזה מתאים אולי לקבוצה אחרת לא לקבוצה הזו,שנים אותה שיטה אותה דרך אותה תרגילים,אותם חילופים בהגנה שיוצרים מצ אפ דבילים.

06 אוקטובר 2015, 00:32

אמבאקווה הרבה פחות לדעתי ממה שציפינו או מה שאני ציפיתי ,מה הקשר האפמן?כולם ידעו שנוא לא סנטר פוסט אפ,אבל ציפו להרבה יותר אתלטיות ,לניתור הרבה יותר גבוה לשמירה אישית ברמה יותר גבוהה ולריבאונדר יותר טוב וחוסם הגנתי ,הוא שום כלום מכל זה ברמה הבינונית אפילו.
כן הוא עובד קשה וחוסם טוב את התרגילים ובאמת חוסם ולא רק עומד ובאמת נחמד אבל לא היתחברתי, יכלנו להביא אפילו מהליגה שלנו שחקן יותר טוב ,הרי כולם דיברו פה על עליונות שהוא יראה בליגה שלנו מבחינה הגנתית ,רחוק מזה וגם דיברו שנוא חיה פיזית .
, כל אחד חגג עליו אפילו בליגה שלנו,והוא אתלט חלש ,יש לו מוטת ידים נדירה בגלל זה הוא מצליח להעיף הרבה כדורים אבל שזה נוגע לקפיצה הוא לא שם.
בכל מקרה אני בטוח שציפו להרבה יותר במיוחד בצד ההגנתי והאתלטי,הרבה ריבאונדים מהטבעת הוא פשוט לא מגיע להוריד אותם ,גם אלי הופים הוא לא מצליח כי אין לא ניתור .
לגבי שיטת המשחק ,גודס מסרס את הקבוצה ומגביל אותה ,הקבוצה לא מוציאה חצי מהכישרון שלה,גם שיטת משחק שלא קשורה לכלום לגבי יכולת הקבוצה, הסגנון הזה מתאים אולי לקבוצה אחרת לא לקבוצה הזו,שנים אותה שיטה אותה דרך אותה תרגילים,אותם חילופים בהגנה שיוצרים מצ אפ דבילים.

06 אוקטובר 2015, 00:33

בלינקי ביל :wubyellow

06 אוקטובר 2015, 00:51

BIG sofo כתב:
jol9 כתב:אחרי איומים ונזיפות, הת'רד של שמואל נפתח מחדש... מוזמנים לעבור לדיונים על השחקן החדש שלנו שם.

זה כל הקטע, ששמואל לא היה צריך לדבר...

06 אוקטובר 2015, 00:53

jol9 כתב:
BIG sofo כתב:

הההממממ... אתה לא מנהל מספיק קשוח.

06 אוקטובר 2015, 01:00

felix_r כתב:
jol9 כתב:
BIG sofo כתב:

tell me about it...
:crybaby

06 אוקטובר 2015, 01:02

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
BIG sofo כתב:

tell me about it...
:crybaby

זה מה שעשיתי :cool

06 אוקטובר 2015, 13:22

יוני ... צריך עזרה ?

יש לי ניסיון רב בתחום ולאו דווקא עם רועי יקירנו :cool

06 אוקטובר 2015, 13:27

יוסי22 כתב:יוני ... צריך עזרה ?

במה הניסיון "יוסי"? בטרולינג? כן, בזה יש לך נסיון רחב, אבל לא כל כך מוצלח. גם בתור General Manager הנסיון שלך לא מוצלח במיוחד.

06 אוקטובר 2015, 13:29

תודה על התמיכה ...

מעריך את זה מאוד .

06 אוקטובר 2015, 14:02

אין בעד מה "יוסי".

06 אוקטובר 2015, 14:07

נראה לי אפשר לנעול ולזרוק את המפתח לים, לפחות עד סוף דצמבר.

06 אוקטובר 2015, 14:30

יוסי22 כתב:יוני ... צריך עזרה ?

מיכאל מחפש מחליף עכשיו. אתה מוזמן לפנות אליו... ;)

06 אוקטובר 2015, 14:32

דני פדרמן מנהל על בפורום צהבת- :nonono

15 אוקטובר 2015, 16:53

סתם שתדעו:
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,0, ... tml?ref=hp

15 אוקטובר 2015, 16:55

קובי כתב:סתם שתדעו:
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,0, ... tml?ref=hp

יותר מעניין שצסק״א מתכוננים למשחק הזה כאילו זה גמר גביע.
יהיה מאוד מעניין היום, כי אני מסופק אם גודס עשה הכנה כזאת לשחקנים, אבל הרעב שלהם ישחק על המגרש...

תרד המלפפונים החדש

17 אוקטובר 2015, 20:10

ג'רום ג'ורדן ומירזה בגיץ' שוחררו ע"י הפלסיאנס (ניו אורלינס)

Re: תרד המלפפונים החדש

17 אוקטובר 2015, 20:16

אפשר לשנות את שם הת'רד ל:"שחקנים שצריכים להיות במכבי, אבל לעולם לא יהיו כי דני לא יודה שטעה ולא יבזבז יותר כסף העונה".

שם אלטרנטיבי נוסף:" שחקני כדורסל בעלי שתי ברכיים תקינות אשר מסוגלים להחליף את פבראני, אבל לא יעשו את זה כי דני בן זונה".

Re: תרד המלפפונים החדש

17 אוקטובר 2015, 20:20

אבל...למה?
viewtopic.php?f=2&t=2911&start=520
פרסם תגובה