17 אוקטובר 2015, 19:30
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
אני עדיין מאמין שהסף לפיטורי גודס זה 3 הפסדים רצופים. אני ממש לא בטוח שגודס יהיה עצוב מדי אם יפוטר.
17 אוקטובר 2015, 19:39
jol9 כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
אני עדיין מאמין שהסף לפיטורי גודס זה 3 הפסדים רצופים. אני ממש לא בטוח שגודס יהיה עצוב מדי אם יפוטר.
אני מתקשה מאוד להאמין שיש איזשהו סף קרוב לפיטורי גודס. אם זה יקרה, זאת תהיה הודעה בכשלון של מי שבנה את הסגל
והשאיר את גודס בתפקיד.
רק כשלון קולוסאלי, כמו כמה הפסדי יורוליג רצופים, יגרור מהלך שכזה.
17 אוקטובר 2015, 19:40
jol9 כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
אני מתקשה מאוד להאמין שיש איזשהו סף קרוב לפיטורי גודס. אם זה יקרה, זאת תהיה הודעה בכשלון של מי שבנה את הסגל
והשאיר את גודס בתפקיד.
17 אוקטובר 2015, 19:44
17 אוקטובר 2015, 19:46
17 אוקטובר 2015, 19:46
er79 כתב:יש שידור?
17 אוקטובר 2015, 20:41
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
והשאיר את גודס בתפקיד.
מצד שני, נראה לי שיותר חשוב להם הכסף מהאגו, במקרה הזה לפחות
הם לא יכולים לחפור לעצמם בור גדול מדי שלא ייאפשר עלייה לטופ16
17 אוקטובר 2015, 20:45
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
והשאיר את גודס בתפקיד.
מצד שני, נראה לי שיותר חשוב להם הכסף מהאגו, במקרה הזה לפחות
הם לא יכולים לחפור לעצמם בור גדול מדי שלא ייאפשר עלייה לטופ16
מכבי יכולה לדשדש גם בלי שהטופ 16 יהיה בסכנה.
17 אוקטובר 2015, 21:06
17 אוקטובר 2015, 21:09
jol9 כתב:אז זהו שההנהלה היתה כ"כ חד משמעית בהקשר לגודס, שקשה לי להאמין שהוא יפוטר, אלא כן באמת תהיה קטסטרופה ספורטיבית.
17 אוקטובר 2015, 21:13
17 אוקטובר 2015, 21:28
החציל האצטקי כתב:כן, הבטן שלנו מלאה עליו מהעונה שעברה. מבחינתנו הוא כבר מת. הרי לא אנחנו השארנו אותו פה לעוד עונה.
הטולרנטיות כלפיו מצד ההנהלה היא משהו אחר לגמרי.
אני מניח בכל מקרה שהעונה (אלא אם מכבי תיקח דאבל ותגיע לפיינל פור, נגיד) זו העונה היא האחרונה של גודס כמאמן הראשי.
17 אוקטובר 2015, 21:31
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אז זהו שההנהלה היתה כ"כ חד משמעית בהקשר לגודס, שקשה לי להאמין שהוא יפוטר, אלא כן באמת תהיה קטסטרופה ספורטיבית.
נוטה להסכים לצערי
17 אוקטובר 2015, 21:35
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אז זהו שההנהלה היתה כ"כ חד משמעית בהקשר לגודס, שקשה לי להאמין שהוא יפוטר, אלא כן באמת תהיה קטסטרופה ספורטיבית.
נוטה להסכים לצערי
אני לא מסכים. אם האש לא תופנה כלפי גודס אז היא תופנה כלפי ההנהלה. כל הסיבה שגודס נשאר פה לעונה נוספת זה כשעיר לעזאזל.
17 אוקטובר 2015, 21:40
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אז זהו שההנהלה היתה כ"כ חד משמעית בהקשר לגודס, שקשה לי להאמין שהוא יפוטר, אלא כן באמת תהיה קטסטרופה ספורטיבית.
נוטה להסכים לצערי
אני לא מסכים. אם האש לא תופנה כלפי גודס אז היא תופנה כלפי ההנהלה. כל הסיבה שגודס נשאר פה לעונה נוספת זה כשעיר לעזאזל.
17 אוקטובר 2015, 21:42
17 אוקטובר 2015, 21:44
17 אוקטובר 2015, 21:45
17 אוקטובר 2015, 21:47
17 אוקטובר 2015, 21:50
החציל האצטקי כתב:להנהלה מאוד נוח עם גודס.
הוא חתם מראש לשנתיים בחוזה קטן, אין אלטרנטיבות ישראליות טובות בשוק (ראו מטה), הוא לא כשלון מוחלט מקצועית והוא יחסית צעיר אז אמור להשתפר ככל שיצבור נסיון.
דייויד בקליבלנד, פיני ושרף כבר מיצו את עצמם לגמרי, ארז בעייתי ברמה האנושית, שמיר כשל אפילו באילת, קטש ודרוקר כבר נצרבו במכבי, ננו גינצבורג הוא אדום בנשמה.
היתר פשוט לא מספיק טובים.
בתום העונה, אחרי שיבינו שגודס לא ברמה, יאמן אבי אבן או בחור זר כשאבן נושף בעורפו כעוזר.
הפורמט הזה של להפוך עוזר מאמן למאמן הוא פורמט מזעזע. עוזר צריך לעזור למאמן. לא להכין את עצמו להחליף את המאמן.