LIAV10 כתב:חציל, איך ההגנה של גרג סמית'?
אמורה להיות טובה. זה בגדול הטיקט שלו בליגה.
אבל הוא נמוך ולא מאוד חזק או ארוך, וגם לא יעיל התקפית.
סתם סנטר בגדול.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חציל, איך ההגנה של גרג סמית'?
אחדשיודע כתב:הוא שיפר את ההגנה שלו ביוסטון, אבל אני לא חושב שמדובר במגן יוצא דופן.
בכל מקרה, הבחור ישב כמעט בכל עונת 13/14 בחוץ בגלל פציעה בברך ונכשל רק לפני שבוע בבדיקות רפואיות שעשו לו בניו אורלינס.
roy1000 כתב:ראיתי אותו מול כמה קבוצות NBA. ממש לא סופו וממש לא מלהיב. לא מאמין שהוא יקבל חוזה ב- NBA.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שג׳רום ג׳ורדן זה שדרוג עצבני לפבראני.
אדגר פו כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שג׳רום ג׳ורדן זה שדרוג עצבני לפבראני.
הוא לא שיחק פעם בליגה האדריאטית או שאני מתבלבל ? כי אני זוכר שחקן כזה שלא היה תותח גדול שם.
alonzo כתב:מישהו שראה משחקים של כריס סינגלטון ביורוליג יכול לרשום עליו מספר דברים לגבי סגנון משחק, עמדה שהוא משחק (סמול/פאוור), יתרונות, חסרונות... ?
נראה שחקן מעניין . יש עליו תגובות טובות כאן ובאתרים אחרים.
roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שמכבי מביאה עוד שחקן ברמה של די-ליג ובלי נסיון אירופאי (או נסיון NBA משמעותי). אחרי אנוואקו, כבר אי אפשר לעשות את הטעויות האלה.
felix_r כתב:הורנטס חתכו את הסנטר Jason Washburn
איך הוא? מתאים להחליף את פבראני?
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שמכבי מביאה עוד שחקן ברמה של די-ליג ובלי נסיון אירופאי (או נסיון NBA משמעותי). אחרי אנוואקו, כבר אי אפשר לעשות את הטעויות האלה.
אני לא רואה איך זה קשור. אונואקו לא נחתך מקבוצת NBA. הוא בא בכלל לא בכושר אחרי ששיחק רק בליגת קיץ. זה לא כמו השחקנים שנחתכים עכשיו שהתאמנו בקבוצות NBA בתרום עונה. חוץ מזה, מה הקשר בין זה שהוא לא יודע לקלוע עונשין, לנסיון אירופי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים