הוא שיפר את ההגנה שלו ביוסטון, אבל אני לא חושב שמדובר במגן יוצא דופן. בכל מקרה, הבחור ישב כמעט בכל עונת 13/14 בחוץ בגלל פציעה בברך ונכשל רק לפני שבוע בבדיקות רפואיות שעשו לו בניו אורלינס.
אחדשיודע כתב:הוא שיפר את ההגנה שלו ביוסטון, אבל אני לא חושב שמדובר במגן יוצא דופן. בכל מקרה, הבחור ישב כמעט בכל עונת 13/14 בחוץ בגלל פציעה בברך ונכשל רק לפני שבוע בבדיקות רפואיות שעשו לו בניו אורלינס.
אם קווינסי מילר מנופה אני לוקח אותו בכיף במקום (פבראני/אונואקו) ואונס את האמא של הסמול בול ולא אכפת לי שהוא בכלל 3/4 כי האיטיות שלנו בצבע מחרפנת אותי, מצידי שישאירו את פבראני כדי שישים גוף על הבדיוק 3 סנטרים גדולים שיש ביורוליג. הקליעה שלו לא יציבה, אבל הוא יכול להתפתח לסוג של אנתוני ראנדולף מקובאן, שניהם סטרץ׳ פורס עם גובה בלתי נגמר, שישחק עם רנדל ואמבקוואה ישחק עם בנדר. מעדיף שהחולשה שלנו בהגנה תהיה בפוסט מאשר בפיק אנד רול כי כאמור באירופה יש 3-4 שחקני פוסט ברמה, אבל פיק אנד רול כל אחד יכול לעשות ואפילו יוני עם הרגליים האיטיות שלו ואחדשיודע ישחטו את רוצ׳סטי ופבראני בפיק אנד רול.
עריכה: טוב נו, אולי קצת הגזמתי, המשחק במוסקבה גרם לי לחלחלה, חייבים לשנות איכשהו את הקונספט בצבע, השמנים איטיים בהגנה וטרבור לא מתקרב אפילו להיות טיוס, חייבים קו קדמי שיחפה בהגנה על הקו האחורי.
alonzo כתב:מישהו שראה משחקים של כריס סינגלטון ביורוליג יכול לרשום עליו מספר דברים לגבי סגנון משחק, עמדה שהוא משחק (סמול/פאוור), יתרונות, חסרונות... ?
נראה שחקן מעניין . יש עליו תגובות טובות כאן ובאתרים אחרים.
תראה, לוקו פתחה את המשחק בחמישיית סמאל-בול ללא סנטר בכלל עם סינגלטון וקלאבר כגבוהים. בחמישיה הזאת סינגלטון שיחק מתחת לסל בהגנה כסוג של 5. בהתקפה הוא שיחק מבחוץ, כשהוא מנצל את הזריזות שלו לחדור על ראדולייצה הכבד. וכאשר ראדולייצה לא יצא אליו, אז הוא קלע קליעות חופשיות מבחוץ.
אחר כך כבר לא ראיתי, אבל אני יודע שאחר כך כבר נכנס פסנקו ב 5 (וגם זובקוב בהמשך), אז אני מניח שהוא כבר לא שיחק 5
roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שמכבי מביאה עוד שחקן ברמה של די-ליג ובלי נסיון אירופאי (או נסיון NBA משמעותי). אחרי אנוואקו, כבר אי אפשר לעשות את הטעויות האלה.
אני לא רואה איך זה קשור. אונואקו לא נחתך מקבוצת NBA. הוא בא בכלל לא בכושר אחרי ששיחק רק בליגת קיץ. זה לא כמו השחקנים שנחתכים עכשיו שהתאמנו בקבוצות NBA בתרום עונה. חוץ מזה, מה הקשר בין זה שהוא לא יודע לקלוע עונשין, לנסיון אירופי?
roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שמכבי מביאה עוד שחקן ברמה של די-ליג ובלי נסיון אירופאי (או נסיון NBA משמעותי). אחרי אנוואקו, כבר אי אפשר לעשות את הטעויות האלה.
אני לא רואה איך זה קשור. אונואקו לא נחתך מקבוצת NBA. הוא בא בכלל לא בכושר אחרי ששיחק רק בליגת קיץ. זה לא כמו השחקנים שנחתכים עכשיו שהתאמנו בקבוצות NBA בתרום עונה. חוץ מזה, מה הקשר בין זה שהוא לא יודע לקלוע עונשין, לנסיון אירופי?
הבעיה של אנואקו היא לא שהוא לא היה במחנות, אלא שהוא שחקן גרוע. כנ"ל השחקן שנחתך מההורנטס. כל הגבוהים שמכבי הביאה מהדיליג נכשלו. היחידים שהצליחו פה היו כאלה עם נסיון אירופאי.
במצב הנוכחי, אין שום טעם להביא שחקנים בלי נסיון אירופאי.