my man כתב:בשעה טובה ומוצלחת, אחרי שלוש שנים מייגעות שכללו 2 ילדים, עבודות מזדמנות, חוסר פסיכי בשעות שינה וטירוף מוחלט, סיימתי את התואר שלי!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני עדיין לא מעכל את זה...וואו!
(תרשו לי להתגאות קצת?![]()
ממוצע מדהים)
מזל טוב תותח
ממש שמח בשבילך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:בשעה טובה ומוצלחת, אחרי שלוש שנים מייגעות שכללו 2 ילדים, עבודות מזדמנות, חוסר פסיכי בשעות שינה וטירוף מוחלט, סיימתי את התואר שלי!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ממוצע מדהים)
Holiday_Armadillo כתב:תיהנה אורי, בטוחה שזה בזכות ולא בחסד
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:תיהנה אורי, בטוחה שזה בזכות ולא בחסד
תודה! אבל מה זה אומר?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:תיהנה אורי, בטוחה שזה בזכות ולא בחסד
תודה! אבל מה זה אומר?
רציני? דווקא הדתי?
זה אומר שאני בטוחה שעבדת קשה מאוד בשביל זה ולא חיפפת ו/או העתקת
my man כתב:צח ורוני תודה!
אני צריך לארגן איזו פארטייה טובה ככה..יש לי התפרצויות של רגשות שלא זכרתי שיכולות להיות לי כאלו..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ממוצע מדהים)
roy1000 כתב:my man כתב:צח ורוני תודה!
אני צריך לארגן איזו פארטייה טובה ככה..יש לי התפרצויות של רגשות שלא זכרתי שיכולות להיות לי כאלו..
מזל טוב! איפה הולכים לעבוד עם התואר הזה?
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:צח ורוני תודה!
קודם כל אפשר לעבוד בקשורת(רדיו, טלויזיה-מי שמתחיל זה בדרך כלל לחדרי ההפקה/עריכה כנ"ל לרדיו ואז אולי איכשהו להשתחל למערכת המרכזית) או לאינטרנט לאתרים קטנים שמחפשים כאלו שרוצים להיכנס לעולם התקשורת.
אבל אני אישית הוספתי לתואר שלי תעודת הוראה כך שאני גם יכול ללמד תקשורת ואם אעשה תואר שני אז אוכל גם אחרי כמה שנים של נסיון להרצות במכללות- אבל זה חלומות רחוקים.
כרגע אני מורה לתקשורת בירושלים..
ויוני, אם במקום לקחת את אור לכל הטיולים שלך תיקחו אותי עם האשה והילדים אני לא אתנגד![]()
כרגע אני רק במזעור נזקים מהסכומים הלא שפויים שהוצאנו על התואר הראשון שלי והראשון והשני של אשתי..
LIAV10 כתב:הוא לוקח אותי לתאילנד עוד שנתיים.
jol9 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:צח ורוני תודה!
קודם כל אפשר לעבוד בקשורת(רדיו, טלויזיה-מי שמתחיל זה בדרך כלל לחדרי ההפקה/עריכה כנ"ל לרדיו ואז אולי איכשהו להשתחל למערכת המרכזית) או לאינטרנט לאתרים קטנים שמחפשים כאלו שרוצים להיכנס לעולם התקשורת.
אבל אני אישית הוספתי לתואר שלי תעודת הוראה כך שאני גם יכול ללמד תקשורת ואם אעשה תואר שני אז אוכל גם אחרי כמה שנים של נסיון להרצות במכללות- אבל זה חלומות רחוקים.
ויוני, אם במקום לקחת את אור לכל הטיולים שלך תיקחו אותי עם האשה והילדים אני לא אתנגד![]()
כרגע אני רק במזעור נזקים מהסכומים הלא שפויים שהוצאנו על התואר הראשון שלי והראשון והשני של אשתי..
בסדר גמור.
תשמע, ביננו, בלי שאף אחד שומע, אור זה סוג של מקרה סעד שלנו. ילד גבוה, קצת מגושם, לא הכי מקובל,... סוחב איתו כל מיני
מטענים מהתיכון... סיפור לא פשוט.
אבל בסדר גמור, לטיול הבא ניסע אנחנו ביחד. נשכיר אוטובוס, כדי שלכולם יהיה מקום...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:צח ורוני תודה!
בסדר גמור.
תשמע, ביננו, בלי שאף אחד שומע, אור זה סוג של מקרה סעד שלנו. ילד גבוה, קצת מגושם, לא הכי מקובל,... סוחב איתו כל מיני
מטענים מהתיכון... סיפור לא פשוט.
אבל בסדר גמור, לטיול הבא ניסע אנחנו ביחד. נשכיר אוטובוס, כדי שלכולם יהיה מקום...
קואורדינציה של סופרסטאר חביבי.
כל השאר נכון.
LIAV10 כתב:אור, היית מאלה שדחפו ראש של אחרים לאסלה או מאלה שהראש שלהם נדחף לאסלה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים