פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 אוקטובר 2015, 20:22
my man כתב:די באמת שדי!
כל החלטה טובה שאתם עושים אתם עושים 3 כאלו רעות...
ככה התחיל הת'רד הזה כשהם החליטו לשחרר את רנדל.
כמעט ארבעה חודשים עברו וכבר הספקתי באמצע לחשוב שהם הצליחו ללמוד משהו...אבל כמו שכתבתי אז- על כל החלטה טובה הם עושים 3 כאלו רעות!
לא יכול יותר!
20 אוקטובר 2015, 20:33
דווקא ההחלטה לשחרר את רנדל הייתה נכונה...
20 אוקטובר 2015, 20:45
felix_r כתב:דווקא ההחלטה לשחרר את רנדל הייתה נכונה...
זו היתה יכולה להיות החלטה נכונה אילו היו מביאים לו תחליף ראוי, אבל כזכור אנחנו כבר הגענו לתחילת האימונים בלי אף שחקן במקומו, ואז היה לנו מזל עם רנדל וקובאן.
אז כנראה שזו לא היתה החלטה כזו נכונה....
20 אוקטובר 2015, 21:11
ההתמהמהות של מכבי להחתמת 4 נוסף לאחר שחרור רנדל היה הדבר הכי מוזר שקרה בקיץ הזה. כנראה שבאיזשהו מקום הם לא היו שלמים בתוך עצמם עם שחרורו של רנדל והגורל הפגיש אותם שוב.
20 אוקטובר 2015, 21:17
toja27 כתב:ההתמהמהות של מכבי להחתמת 4 נוסף לאחר שחרור רנדל היה הדבר הכי מוזר שקרה בקיץ הזה. כנראה שבאיזשהו מקום הם לא היו שלמים בתוך עצמם עם שחרורו של רנדל והגורל הפגיש אותם שוב.
גם לי לא ברור מה קרה שם ומה היה אמור לקרות אם רנדל לא היה משתחרר במקרה, פשוט מריחת זמן שאולי ניתן להסביר אותו באמת בחילוקי דעות.
הקץ התחיל חלק עם בליץ של החתמות כשמקלין היה אמור להגיע ל 4 ופתאום זה נתקע - לדעתי מישהוא בהנהלה פסל אותו ומועמדים אחרים , אולי בגלל בנדר.
20 אוקטובר 2015, 21:25
די ברור מה קרה שם האמת. יש עשרות דעות שונות, ואין סמכות אחת משמעותית מעל כולם. ככה בניית הקבוצה מתנהלת, וככה הקו הקדמי נראה כמו שהוא נראה.
20 אוקטובר 2015, 21:31
אדגר פו כתב:toja27 כתב:ההתמהמהות של מכבי להחתמת 4 נוסף לאחר שחרור רנדל היה הדבר הכי מוזר שקרה בקיץ הזה. כנראה שבאיזשהו מקום הם לא היו שלמים בתוך עצמם עם שחרורו של רנדל והגורל הפגיש אותם שוב.
גם לי לא ברור מה קרה שם ומה היה אמור לקרות אם רנדל לא היה משתחרר במקרה, פשוט מריחת זמן שאולי ניתן להסביר אותו באמת בחילוקי דעות.
הקץ התחיל חלק עם בליץ של החתמות כשמקלין היה אמור להגיע ל 4 ופתאום זה נתקע - לדעתי מישהוא בהנהלה פסל אותו ומועמדים אחרים , אולי בגלל בנדר.
אני חושב שההתלבטות לגביו הייתה כל כך לא פשוטה , שזה מנע פעולה נחרצת יותר לאחר מכן. אני לא מאמין שאחרי שרנדל שוחרר מכבי לא הצליחה למצוא אף 4 נורמלי ורנדל במקרה נכשל באיזה בדיקות לב בקובאן במקרה. יש כאן התערבות של יד הגורל ואני חותם על זה
26 אוקטובר 2015, 00:57
מצידי שילך גם האבא באותה הזדמנות.
26 אוקטובר 2015, 10:31
לנעול את הת'רד. מאז שדני עזב מכבי נפלה לתהום. דני תחזור!!! תציל אותנו!!!
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 26 אוקטובר 2015, 10:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
26 אוקטובר 2015, 10:33
עוד רבות ידובר ויסופר על איך הפדרמנים הצליחו לחרבן את הקבוצה.
05 נובמבר 2015, 23:43
שאלה שהיא ככל הנראה היפותטית-
אתם חושבים שיש סיכוי שאם לא נעלה לטופ16 אנחנו נשמע על מחשבות של הפדרמן'ס למכור ת'מועדון ?
נערך לאחרונה על ידי
my man בתאריך 05 נובמבר 2015, 23:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
05 נובמבר 2015, 23:44
my man כתב:שאלה שהיא ככל הנראה היפותטית-
אתם חושבים שיש סיכוי שאם לא נעלה לטופ אנחנו נשמע על מחשבות של הפדרמן'ס למכור ת'מועדון?
יותר סביר שהבן של דני ינהל את המועדון.
05 נובמבר 2015, 23:45
גם אני חשבתי על זה.
אולי לא למכור את המועדון, אבל לוותר על עוד קצת אחוזים.
אשכרה לא יהיה כסף.
05 נובמבר 2015, 23:45
אתם חושבים שיש סיכוי שאם לא נעלה לטופ אנחנו נשמע על מחשבות של הפדרמן'ס למכור ת'מועדון?
ללא ספק. לא יהיה להם את הכסף להחזיק את המועדון.
05 נובמבר 2015, 23:46
כל עוד המנויים יימכרו קשה לי להאמין. הכי פאתטי אם לא נעלה, ניקח את היורוקאפ והם ינסו למתג את זה כהישג.
05 נובמבר 2015, 23:47
החציל האצטקי כתב:my man כתב:שאלה שהיא ככל הנראה היפותטית-
יותר סביר שהבן של דני ינהל את המועדון.
זה עובר בירושה כמו בצפון קוריאה.
הפדרמנים לנצח כאן.
05 נובמבר 2015, 23:47
לא יקרה.
זה מזכיר לי קצת את התקופות הקשות כאן בפורום.
מקווים להפסדים משפילים בשביל שמשהו ישתנה. כשמגיעים ההפסדים המשפילים, וכלום לא קורה, אז מקווים למשהו עוד יותר גרוע...
מה, אנחנו צריכים לקוות לכשלון טוטאלי ומוחץ, בשביל שהם יעופו מהמועדון?
05 נובמבר 2015, 23:49
Asf כתב:my man כתב:שאלה שהיא ככל הנראה היפותטית-
כל עוד המנויים יימכרו קשה לי להאמין. הכי פאתטי אם לא נעלה, ניקח את היורוקאפ והם ינסו למתג את זה כהישג.
איך ימכרו את המנויים אחרי שלא יעלו לטופ 16? זה שידור חוזר של שנות ה- 90.