המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Gm צריך להיות עכבר כדורסל, שמכיר את השוק מעולה. פיני לא כזה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Gm צריך להיות עכבר כדורסל, שמכיר את השוק מעולה. פיני לא כזה.
אני לא רואה את זה ככה. GM הוא בראש ובראשונה מנהל (מקצועי). כלומר, הוא האיש שמתווה מדיניות ומרכיב את סגל השחקנים ומנהל את הצוות המקצועי. ה- GM עובד עם צוות הסקאוטינג, הוא לא עושה את זה בעצמו. אני דווקא חושב שפיני הוא בדיוק הבנאדם שידע להרכיב סביבו את הצוות הנכון וגם לנהל בצורה טובה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Gm צריך להיות עכבר כדורסל, שמכיר את השוק מעולה. פיני לא כזה.
אני לא רואה את זה ככה. GM הוא בראש ובראשונה מנהל (מקצועי). כלומר, הוא האיש שמתווה מדיניות ומרכיב את סגל השחקנים ומנהל את הצוות המקצועי. ה- GM עובד עם צוות הסקאוטינג, הוא לא עושה את זה בעצמו. אני דווקא חושב שפיני הוא בדיוק הבנאדם שידע להרכיב סביבו את הצוות הנכון וגם לנהל בצורה טובה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Gm צריך להיות עכבר כדורסל, שמכיר את השוק מעולה. פיני לא כזה.
טוב, זה עניין של השקפה.
אני מסכים שלפיני יש המון תכונות שמתאימות לתפקיד, אבל הייתי שמח לראות הארד וורקר דווקא בפוזיציה הזאת. כזה שמכיר את השוק בצורה עיוורת.
MTA2311 כתב:טוב, זה עניין של השקפה.
אני מסכים שלפיני יש המון תכונות שמתאימות לתפקיד, אבל הייתי שמח לראות הארד וורקר דווקא בפוזיציה הזאת. כזה שמכיר את השוק בצורה עיוורת.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:טוב, זה עניין של השקפה.
אם תסתכל על איך זה עובד ב- NBA, אז ה- GM הוא יותר מנהל מאיזה עכבר כדורסל. בשביל זה יש צוות סקאוט.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:טוב, זה עניין של השקפה.
אם תסתכל על איך זה עובד ב- NBA, אז ה- GM הוא יותר מנהל מאיזה עכבר כדורסל. בשביל זה יש צוות סקאוט.
בנבא יש צוות סקאוטינג שלא מורכב מיאיר שבח.
roy1000 כתב:ה- GM ממנה את צוות הסקאוט...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:טוב, זה עניין של השקפה.
בנבא יש צוות סקאוטינג שלא מורכב מיאיר שבח.
צוות הסקאוט של מכבי הוא אחד המגוחכים שראיתי. להביא לכאן כזאת ערימה של זבל במהלך השנים האחרונות, זאת
פשוט בושה וחרפה.
והצוות הזה גם לא היה זול בכלל.
אחדשיודע כתב:בתאוריה הכל טוב יפה, אבל קצת ריאליסטיות לא תזיק פה. מכבי לא תביא גארד לפני שתביא סנטר, חבל על הזמן וחבל על הדיבורים.
בוא נעשה קצת סדר לגבי הקו הקדמי - פבראני אמור להיחתך בקרוב, וכנראה שמכבי תצטרך לשלם חלק גדול מהחוזה שלו (מה שירתיע את הפדרמנים להשקיע בתיקונים במקומות אחרים). לארינזה ואופייבו יש חודשיים להוכיח את עצמם, בכפוף לחוזה שנחתם איתם. הסביר שניפרד בסופו של דבר מפבראני וארינזה, שני סנטרים. מה שאומר שיתפנה מקום לסנטר.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:בתאוריה הכל טוב יפה, אבל קצת ריאליסטיות לא תזיק פה. מכבי לא תביא גארד לפני שתביא סנטר, חבל על הזמן וחבל על הדיבורים.
בוא נעשה קצת סדר לגבי הקו הקדמי - פבראני אמור להיחתך בקרוב, וכנראה שמכבי תצטרך לשלם חלק גדול מהחוזה שלו (מה שירתיע את הפדרמנים להשקיע בתיקונים במקומות אחרים). לארינזה ואופייבו יש חודשיים להוכיח את עצמם, בכפוף לחוזה שנחתם איתם. הסביר שניפרד בסופו של דבר מפבראני וארינזה, שני סנטרים. מה שאומר שיתפנה מקום לסנטר.
מכיוון שהבחור לא כשיר לשחק כדורסל, אני מעריך שמכבי תצטרך לשלם לו את מלוא החוזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־24 אורחים