כעכבר כדורסל עם ידע בארצות בריה"מ לשעבר , מה דעתך עליו?
זה אותו אחד מנס ז'אלגיריס לא?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:עכשיו השאלה היא אם זה שחרור לפי העיתונות הליטאית או הפוך.
הלוואי.
אם זה קורה צריך לתת לו חוזה ארוך יחד עם עוזר ישראלי בכיר (שמיר) ולצאת לדרך לכמה שנים טובות.
למה לא לתת לו להביא את הצוות שלו בעצם?
נראה לי בכל זאת חשוב שיהיה איש צוות בכיר שמכיר את המועדון מקרוב ואת הליגה, המנטאליות של הקהל וכו׳.
חוץ מזה ששמיר עוזר בכיר מאוד וגם בול הקונספט של העוזר מאמן - עכבר כדורסל.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:עכשיו השאלה היא אם זה שחרור לפי העיתונות הליטאית או הפוך.
הלוואי.
אם זה קורה צריך לתת לו חוזה ארוך יחד עם עוזר ישראלי בכיר (שמיר) ולצאת לדרך לכמה שנים טובות.
למה לא לתת לו להביא את הצוות שלו בעצם?
נראה לי בכל זאת חשוב שיהיה איש צוות בכיר שמכיר את המועדון מקרוב ואת הליגה, המנטאליות של הקהל וכו׳.
חוץ מזה ששמיר עוזר בכיר מאוד וגם בול הקונספט של העוזר מאמן - עכבר כדורסל.
אין לי בעיה עם דן. כמובן שהוא מתאים. אני חושב אבל שמאמן צריך לבחור את הצוות שלו.
ankram כתב:
ankram כתב:
LIAV10 כתב:ankram כתב:
זאת שאלה שצריכה להיות אולי מופנית ליוני בתור אוהד ז׳לגיריס בילדותו.
יוני, יש לך חבר ילדות שעדיין לא נפטר בשיבה טובה והמשיך לעקוב?
LIAV10 כתב:הניסיון שלך להעביר את האש לפליקס פתטי.
אתה דרוויש שחבל על הזמן, ממש קונדסון.
jol9 כתב:לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...
http://sports.walla.co.il/item/2901932
יכול להיות שפיספסתי, אבל זאת בהחלט כתבה מעניינת על מה שקורה בתוך המועדון.
גם אם 50% מזה נכון, זה עדיין מעניין
toja27 כתב:jol9 כתב:לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...
קצת מוזר שאף אחד לא מתייחס לזה אבל רשום כאן שהבסיס למתיחות בין פיני לוויצ'יץ הוא שוויציץ' הוא היחידי שיצא נגד פיני והדומיננטיות שלו. מוציאים את פיני צבוע כאן (כמו שאבי אבן העלה בפייסבוק) ולא יודע למה אבל אני מאמין לגרסא הזאת מאשר להאמין לפיני שוויציץ' פשוט לא רצה אתה מההתחלה וויציץ' בעצם הוא איש אינטרסנט שלא אכפת לו מכלום רק מהכיס שלו.
Number8 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...
קצת מוזר שאף אחד לא מתייחס לזה אבל רשום כאן שהבסיס למתיחות בין פיני לוויצ'יץ הוא שוויציץ' הוא היחידי שיצא נגד פיני והדומיננטיות שלו. מוציאים את פיני צבוע כאן (כמו שאבי אבן העלה בפייסבוק) ולא יודע למה אבל אני מאמין לגרסא הזאת מאשר להאמין לפיני שוויציץ' פשוט לא רצה אתה מההתחלה וויציץ' בעצם הוא איש אינטרסנט שלא אכפת לו מכלום רק מהכיס שלו.
זה ממש לא משנה מה קורה בין פיני לניקולה. זה בכלל לא הissue פה. מה שמשנה זה שניקולה עושה פה חלטורות עם הסוכנות צעירים שלו על חשבון המועדון שלנו, ושהוא מנותק מהצוות המקצועי, ושהוא ודני פדרמן בפועל הרסו את הקבוצה עם החלטות ביזיוניות כמו להעיף אנשים וותיקים ולהביא שחקנים הזויים ללא סעיף יציאה, ושהוא כל שני וחמישי יוצא נגד מאמן הקבוצה בתקשורת (בצדק או לא בצדק זה ממש לא משנה. זה פוגע במועדון לבוא ולהדליף בתקשורת דברים פנימיים במועדון)
toja27 כתב:Number8 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...
זה ממש לא משנה מה קורה בין פיני לניקולה. זה בכלל לא הissue פה. מה שמשנה זה שניקולה עושה פה חלטורות עם הסוכנות צעירים שלו על חשבון המועדון שלנו, ושהוא מנותק מהצוות המקצועי, ושהוא ודני פדרמן בפועל הרסו את הקבוצה עם החלטות ביזיוניות כמו להעיף אנשים וותיקים ולהביא שחקנים הזויים ללא סעיף יציאה, ושהוא כל שני וחמישי יוצא נגד מאמן הקבוצה בתקשורת (בצדק או לא בצדק זה ממש לא משנה. זה פוגע במועדון לבוא ולהדליף בתקשורת דברים פנימיים במועדון)
חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.
toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.
roy1000 כתב:toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
עזוב אותי שעיר לעזאזל. מי הביא את פבאריני? מי דחף לעשות את האקדמיה? האם ניקולה לחץ על גודס לשתף את בנדר נגד רצונו? מי בנה את הקבוצה בקיץ? מי שם שני אנשים חסרי נסיון להיות עוזרי מאמן במקום הצוות שגודס רצה?
מי שדחף להחלטות האלה צריך לעוף. מכיוון שאין לנו מושג מה ניקולה עושה, אז אולי זה באמת לא הוא, אבל אם כן, צריך לשלוח אותו בחזרה לקרואטיה בלי קשר לאם הוא שם למישהו אקדח על הראש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים