מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2015, 14:17

כעכבר כדורסל עם ידע בארצות בריה"מ לשעבר , מה דעתך עליו?
זה אותו אחד מנס ז'אלגיריס לא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אוקטובר 2015, 14:21

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:עכשיו השאלה היא אם זה שחרור לפי העיתונות הליטאית או הפוך.

הלוואי.

אם זה קורה צריך לתת לו חוזה ארוך יחד עם עוזר ישראלי בכיר (שמיר) ולצאת לדרך לכמה שנים טובות.

למה לא לתת לו להביא את הצוות שלו בעצם?

נראה לי בכל זאת חשוב שיהיה איש צוות בכיר שמכיר את המועדון מקרוב ואת הליגה, המנטאליות של הקהל וכו׳.
חוץ מזה ששמיר עוזר בכיר מאוד וגם בול הקונספט של העוזר מאמן - עכבר כדורסל.

אין לי בעיה עם דן. כמובן שהוא מתאים. אני חושב אבל שמאמן צריך לבחור את הצוות שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2015, 14:24

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:עכשיו השאלה היא אם זה שחרור לפי העיתונות הליטאית או הפוך.

הלוואי.

אם זה קורה צריך לתת לו חוזה ארוך יחד עם עוזר ישראלי בכיר (שמיר) ולצאת לדרך לכמה שנים טובות.

למה לא לתת לו להביא את הצוות שלו בעצם?

נראה לי בכל זאת חשוב שיהיה איש צוות בכיר שמכיר את המועדון מקרוב ואת הליגה, המנטאליות של הקהל וכו׳.
חוץ מזה ששמיר עוזר בכיר מאוד וגם בול הקונספט של העוזר מאמן - עכבר כדורסל.

אין לי בעיה עם דן. כמובן שהוא מתאים. אני חושב אבל שמאמן צריך לבחור את הצוות שלו.

לדעתי מה שמקובל זה שמאמן בוחר עוזר אחד ואת השאר ההנהלה מספקת , בכל מקרה יש המון קבוצות באירופה שההנהלה "כופה" את העוזר על המאמן (ספחיה אז במכבי , פאו של אובראדוביץ' וההוא שמאמן עכשיו את צסק"א , לפאבלו לאסו החליפו את כל הצוות המקצועי ללא ידיעתו (בדומה לגודס))
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוקטובר 2015, 14:26

ankram כתב:

זאת שאלה שצריכה להיות אולי מופנית ליוני בתור אוהד ז׳לגיריס בילדותו.
יוני, יש לך חבר ילדות שעדיין לא נפטר בשיבה טובה והמשיך לעקוב?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אוקטובר 2015, 14:27

ההנהלה של פאו כפתה את איטודיס על ז'ליקו? לא ידעתי.
בכל מקרה, יהיה חכם מצד ההנהלה לקחת צעד אחורה בכל הקשור לנושאים מקצועיים. מינוי מאמן כמו קזלאוסקס זה צעד ראשון בכיוון, שלא יהרסו עם כפייה של עוזרים. אבל כן, אם יתנו לו להביא עוזר אחד זה אמור להיות מספיק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 אוקטובר 2015, 14:32

ankram כתב:

המאמן של ז'לגיריס באותה שנה היה סירייקה (או איך שלא כותבים את השם הזה)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2015, 17:17

LIAV10 כתב:
ankram כתב:

זאת שאלה שצריכה להיות אולי מופנית ליוני בתור אוהד ז׳לגיריס בילדותו.
יוני, יש לך חבר ילדות שעדיין לא נפטר בשיבה טובה והמשיך לעקוב?

אתה רואה שאתה ילד??
נס ז'לגיריס, זה היה בערך אתמול... אני אהדתי את ז'לגיריס בערך מ-85 ועד משהו כמו 88, כשעליתי לארץ ועברתי למכבי...

יכול להיות שפליקס זוכר, כי נדמה לי שבתקופה הזאת בערך הוא יצא לפנסיה, אחרי 50 שנות עבודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוקטובר 2015, 17:37

הניסיון שלך להעביר את האש לפליקס פתטי.
אתה דרוויש שחבל על הזמן, ממש קונדסון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2015, 18:17

LIAV10 כתב:הניסיון שלך להעביר את האש לפליקס פתטי.
אתה דרוויש שחבל על הזמן, ממש קונדסון.

זה באמת פתטי, כי פליקס לא מגיב לזה... (אולי בגלל שהוא לא רואה כ"כ טוב או בגלל שבדיוק נותנים חדשות...).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 אוקטובר 2015, 10:53

לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...
http://sports.walla.co.il/item/2901932

יכול להיות שפיספסתי, אבל זאת בהחלט כתבה מעניינת על מה שקורה בתוך המועדון.
גם אם 50% מזה נכון, זה עדיין מעניין
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 11:36

לפי גלדסטון, דיוויד פדרמן יפתח את הכיס ויביא סנטר נוסף. שוב - לפי גלדסטון.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.199262.html
Number8

הודעהעל ידי toja27 » 30 אוקטובר 2015, 11:54

jol9 כתב:לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו...

קצת מוזר שאף אחד לא מתייחס לזה אבל רשום כאן שהבסיס למתיחות בין פיני לוויצ'יץ הוא שוויציץ' הוא היחידי שיצא נגד פיני והדומיננטיות שלו. מוציאים את פיני צבוע כאן (כמו שאבי אבן העלה בפייסבוק) ולא יודע למה אבל אני מאמין לגרסא הזאת מאשר להאמין לפיני שוויציץ' פשוט לא רצה אתה מההתחלה וויציץ' בעצם הוא איש אינטרסנט שלא אכפת לו מכלום רק מהכיס שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 12:05

toja27 כתב:

קצת מוזר שאף אחד לא מתייחס לזה אבל רשום כאן שהבסיס למתיחות בין פיני לוויצ'יץ הוא שוויציץ' הוא היחידי שיצא נגד פיני והדומיננטיות שלו. מוציאים את פיני צבוע כאן (כמו שאבי אבן העלה בפייסבוק) ולא יודע למה אבל אני מאמין לגרסא הזאת מאשר להאמין לפיני שוויציץ' פשוט לא רצה אתה מההתחלה וויציץ' בעצם הוא איש אינטרסנט שלא אכפת לו מכלום רק מהכיס שלו.

זה ממש לא משנה מה קורה בין פיני לניקולה. זה בכלל לא הissue פה. מה שמשנה זה שניקולה עושה פה חלטורות עם הסוכנות צעירים שלו על חשבון המועדון שלנו, ושהוא מנותק מהצוות המקצועי, ושהוא ודני פדרמן בפועל הרסו את הקבוצה עם החלטות ביזיוניות כמו להעיף אנשים וותיקים ולהביא שחקנים הזויים ללא סעיף יציאה, ושהוא כל שני וחמישי יוצא נגד מאמן הקבוצה בתקשורת (בצדק או לא בצדק זה ממש לא משנה. זה פוגע במועדון לבוא ולהדליף בתקשורת דברים פנימיים במועדון)
Number8

הודעהעל ידי toja27 » 30 אוקטובר 2015, 12:34

Number8 כתב:
toja27 כתב:

זה ממש לא משנה מה קורה בין פיני לניקולה. זה בכלל לא הissue פה. מה שמשנה זה שניקולה עושה פה חלטורות עם הסוכנות צעירים שלו על חשבון המועדון שלנו, ושהוא מנותק מהצוות המקצועי, ושהוא ודני פדרמן בפועל הרסו את הקבוצה עם החלטות ביזיוניות כמו להעיף אנשים וותיקים ולהביא שחקנים הזויים ללא סעיף יציאה, ושהוא כל שני וחמישי יוצא נגד מאמן הקבוצה בתקשורת (בצדק או לא בצדק זה ממש לא משנה. זה פוגע במועדון לבוא ולהדליף בתקשורת דברים פנימיים במועדון)

חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Number8 » 30 אוקטובר 2015, 13:03

toja27 כתב:
Number8 כתב:
toja27 כתב:

חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.

יש להביא את בן טיפוחיו ויש לכפות על גודס לשתף אותו כמות כזו או אחרת של דק' כל משחק. לראייה אתה יכול להסתכל על גודס אתמול - לכאורה המשחק האחרון שלו, בו אין לו מה להפסיד יותר - הוא לא שיתף את בנדר בכלל. זה רק מראה שהוא לא מאמין בו בכלל, וכאשר הוא שיתף אותו זה היה לא מרצונו. את הדברים האלה אני לא אוהב.
וכשאני אומר מנותק מהצוות המקצועי אני מדבר בעיקר על עונה שעברה. אי אפשר להתעלם מהעובדה שפיני + גודס + אלון שטיין + קובלסקי פשוט התכסחו עם ניקולה על ימין ועל שמאל (לראייה הפיטורין של שלושתם). לא הגיוני שמנהל הקבוצה רץ לתקשורת ומכפיש את המאמן כל הזמן. קל להבין שניקולה עושה את זה רק מלקרוא את הכתבות של וואלה על "גורם שמביע חוסר שביעות רצון מגודס". מצב כזה לא בריא לקבוצה. אם שלושה - ארבעה אנשים שהם הצוות המקצועי, לא מסתדרים איתך, כנראה שאתה לא בסדר. ניקולה הוא סוג של דיקטטור ולא צריך להיות גאון גדול או להיות נוכח בחדר ההלבשה כדי להבין את זה.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 30 אוקטובר 2015, 17:16

טוז׳ה, כל מי שמבקר את ניקולה, מסתמך בדיוק על אותם הדברים שאתה מסתמך עליהם בביקורת ההפוכה - ספקולציות. אתה מספקלץ לכיוון אחד ואחרים לכיוון השני. אתה נוטה להאמין לצד של מכבי, לא בגלל שיש לך סיבה אמיתית, ואני בוחר להאמין לפיני באופן זהה לחלוטין.

אני אישית לא חושב שיש איזשהו תיק על ניקולה. אתה צודק לגמרי שהעניין של בנדר הוא זניח. התיק כולו הוא על דני פדרמן, שהפך את המועדון לפלייגראונד הפרטי שלו, והחריב לחלוטין את הדרך ואת המונות הבסיסיות שהמועדון הזה פעל על פיהם שנים ארוכות.

ניקולה הוא פשוט עושה דברו של פדרמן, ונראה לי שעל זה אין בכלל מחלוקת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2015, 18:34

toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.

עזוב אותי שעיר לעזאזל. מי הביא את פבאריני? מי דחף לעשות את האקדמיה? האם ניקולה לחץ על גודס לשתף את בנדר נגד רצונו? מי בנה את הקבוצה בקיץ? מי שם שני אנשים חסרי נסיון להיות עוזרי מאמן במקום הצוות שגודס רצה?

מי שדחף להחלטות האלה צריך לעוף. מכיוון שאין לנו מושג מה ניקולה עושה, אז אולי זה באמת לא הוא, אבל אם כן, צריך לשלוח אותו בחזרה לקרואטיה בלי קשר לאם הוא שם למישהו אקדח על הראש.
roy1000

הודעהעל ידי alex30 » 30 אוקטובר 2015, 19:10

roy1000 כתב:
toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.

עזוב אותי שעיר לעזאזל. מי הביא את פבאריני? מי דחף לעשות את האקדמיה? האם ניקולה לחץ על גודס לשתף את בנדר נגד רצונו? מי בנה את הקבוצה בקיץ? מי שם שני אנשים חסרי נסיון להיות עוזרי מאמן במקום הצוות שגודס רצה?

מי שדחף להחלטות האלה צריך לעוף. מכיוון שאין לנו מושג מה ניקולה עושה, אז אולי זה באמת לא הוא, אבל אם כן, צריך לשלוח אותו בחזרה לקרואטיה בלי קשר לאם הוא שם למישהו אקדח על הראש.

עצם זה שגודס לא רשם את בנדר לטופס של המשחק... אומרת לפחות לי דבר אחד... גודס כן קיבל הכתבה בעניין הזה, והחליט להצהיר משהו במהלך הזה..
ההנהלה צריכה לפעמים להתערב, ולהנחית דברים מלמעלה, אבל עושה רושם שמשהו במכבי הגזים. (וזו גם אשמתו של גודס, מאמן צריך לדעת לשים קווים אדומים).
alex30

הודעהעל ידי yzafrir » 31 אוקטובר 2015, 13:34

בספורט 5 היה כתוב שמכבי עדיין מחפשים סנטר ופדרמן יקצה לכך תקציב אם ימצאו שחקן איכותי . בנתיים הם מחפשים קבוצה לפאברני !!! מה זה בדיחה ?? איזה קבוצה תיקח שחקן שניזרק מקבוצה בגלל שהוא פצוע (כנראה לצמיתות) ???
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 31 אוקטובר 2015, 14:05

אם זה נכון, ואני לא מאמין לגלדסטון במיל, זה אומר שלא היה סעיף בחוזה להעיף אותו וזה אומר שזה חלם, המחדל הכי גדול של קבוצה, שלא מכניסה סעיף לבחור עם רגליים מחרסינה שלא שיחק שנה וחצי
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים