המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני דווקא מבסוט משמעון... פרשנות מרעננת
ankram כתב:הבנדר הזה חוצפן. אופי של קרואטי בכיין. Nba אלק.
קבוצה אנוכית מחורבנת.
החציל האצטקי כתב:אופייבו צריך 5 גבוה חוסם שישחק איתו ויש למכבי רוטציית גבוהים לפנים.
פארמר ואוחיון- אין כימיה.
לא חדש, אבל מתי יבין את זה גודס?
חנו'ש כתב:אמסלם לא מפסיק לדבר על הבלאגן במשחק של מכבי והכל נכון, אבל אשדוד משחקת אפיל יותר גרוע עם בחירת זריקות מהגרועות שראיתי ושום מילה.
אומנם אותנו אמורה לעניין רק מכבי, אבל אמסלם אמור להיות ניטרלי ולדבר על 2 הקבוצות כשוות לא??
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:אופייבו צריך 5 גבוה חוסם שישחק איתו ויש למכבי רוטציית גבוהים לפנים.
פארמר ואוחיון- אין כימיה.
לא חדש, אבל מתי יבין את זה גודס?
אני רוצה לראות את פארמר מצוות עם סילבן כאשר האוזניים מוביל כדור ראשי.
אחדשיודע כתב:"הגופה של פניני" במשחק לא רע.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:"הגופה של פניני" במשחק לא רע.
זה לא כזה מעניין. לקלוע שלשות פנויות וליי אפים בהילוך שני הוא יצליח.
הוא לא משחק כדורסל.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אמסלם לא מפסיק לדבר על הבלאגן במשחק של מכבי והכל נכון, אבל אשדוד משחקת אפיל יותר גרוע עם בחירת זריקות מהגרועות שראיתי ושום מילה.
אומנם אותנו אמורה לעניין רק מכבי, אבל אמסלם אמור להיות ניטרלי ולדבר על 2 הקבוצות כשוות לא??
דווקא אמסלם במפתיע הוא הרבה יותר אובייקטיבי מרוב השדרים של ערוץ הספורט.
קחי את רסקה לדוגמא. הוא רק חיכה שמישהו יקלע סל על בנדר כדי להגנס באמאמא שלו. אפשר לחשוב שזאת השלשה הראשונה שמכבי קיבלה.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אמסלם לא מפסיק לדבר על הבלאגן במשחק של מכבי והכל נכון, אבל אשדוד משחקת אפיל יותר גרוע עם בחירת זריקות מהגרועות שראיתי ושום מילה.
דווקא אמסלם במפתיע הוא הרבה יותר אובייקטיבי מרוב השדרים של ערוץ הספורט.
קחי את רסקה לדוגמא. הוא רק חיכה שמישהו יקלע סל על בנדר כדי להגנס באמאמא שלו. אפשר לחשוב שזאת השלשה הראשונה שמכבי קיבלה.
הוא לא מלכלך על מכבי אלא באמת נותן ביקורת בונה ונכונה.
העניין הוא שהוא מתייחס לאשדוד כאילו היא איזו תפאורה חסרת חשיבות שאמורה להיראות כמו קבוצת קט סל לא מאומנת ואין לה שום חשיבות כאן.
זה היה מתקבל בעיניי אם זה היה משחק יורוליג ואז הקבוצות היריבות לא אמורות להיות עניין שלנו או של הפרשנים, כי מכבי היא הקבוצה שעבורה התכנסנו, אבל אם הייתי אוהדת כדורסל ישראלי ניטרלית, הייתי נעלבת בשם אשדוד.