06 מאי 2011, 11:26
where is the love? כתב:טיקי גם פה קשה מאוד להעביר את הזמן אבל כול שניה עוברת, אנחנו עוד 10 שעות למשחק הגדול הזה.
בינתיים טיקי אולי תוכל לספר לנו כמה אוהדים של מכבי יהיו וכמה של פאו?
תודה רבה ותבלה ובעזרת השם ננצח הערב!!!!!!
06 מאי 2011, 11:30
טיקי חוזר כתב:או הזמן לאעובר לנו כאן בכלל. אני מרגיש מוזר כי אם היד על הלב לא היתי בטוח שנגיע לפיינל פור . היתי בן אלו שלא קברו את הסגל מהתחלה (שלא נעבור את הטופ 16 ) חשבתי שהצלבה תהיה השג מכבוד ביותר . אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש כמו חזיר ואני רוצה עוש שני נצחונות. בקשה עוד פוש קטן ....
חשבתי מרוב זמן פנוי (אני לא עושה קניות ביום חשוב כזה כן ) מה מרגישים אוהדי גועל בכל הסוגים שלהם ....כולל אלו מגינה ציבורית ,"אובירי" הזיפים מהבירה או "אוהדי העלובה " ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
משהן יכול להסיר מה הג'ל של קופל עושה כאן ?
![]()
נ.ב. מעניין אותי מה שמואל עושה ....
06 מאי 2011, 11:37
שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!
06 מאי 2011, 11:38
06 מאי 2011, 11:40
Mta_atic כתב:עלמה צהובה כתב:בוקר טוב!
לפי העדכונים בגל"צ, הטיסות המריאו במשך הלילה
ואפילו אמרו שאוהדי מכבי יצאו לפנות בוקר.
אז אני מקוה שאכן כך.
חוץ מזה, ראיתי באחד הסיקורים שהשופט הראשי במשחק יהיה לה (מאנייאק) מוניקה!
למה????![]()
![]()
זה אומר שלא רק אנחנו אחראים לגורלנו הערב....![]()
יאללה מכבי
אני לא מאמין גדול בלדבר על שופטים,
אבל אני דווקא חושב שהשיבוץ של לאמוניקה (שהיה צפוי מראש) יכול לשחק לטובתינו.
א. חצי גמר היורוליג זה לא משחק רגיל. אף אחד לא יתן ללמוניקה לחרבן את המשחק ויעבור על זה בשתיקה.
ב. שיחקנו עם לאמוניקה 2 משחקים העונה. באחד מהם גם ניצחנו (בשני הגענו להארכה...), ככה שאנחנו מכירים אותו ואת סגנון השריקות שלו.
ג. לאמוניקה נוטה לשרוק על מגע פיזי מה שיכול לעבוד לטובת סופו שמושך הרבה אש בצבע.
מה שכן, בנוסף ללמוניקה קיבלנו גם את היווני כריסטודולו, שגם הוא לא בדיוק מציאה גדולה.
מקווה שיתפתח משחק נעים לעין, ושמכבי תנצל את כל הפרמטרים לטובתה.
06 מאי 2011, 11:42
where is the love? כתב:הכל מוכן לקראת המשחק , יש לנו נציגים בצהבת שנמצאים בברצלונה ואפילו כן כן אפילו שמואל הגדול נמצא כאן!!
06 מאי 2011, 11:42
טיקי חוזר כתב:פאיה עם פירות ים כבר אכלתי , אחי ולא בשוק אלא באיזה מסעדה טובה ליד חוף היום ..... הבעיה היא שיש דברים שאני אף פעם לא עושה ביום המשחק ובטח ובטח לא בפיינל פור .
אני למזלי למרות שירות צבאי ממושך מתוך 10 שנים 5 יתר דרומה משבטה של שמואל (שיזפון - סיירים ) תמיד הצלחתי לרוב לראות משחקי מכבי . אבל למזלי היתי גיוס נובמבר וגם קורסים עשיתי בשנים שמכבי היתה לא מי יודע מה . שמכבי חזרה להיות מכבי כבר היתי קצין ותמיד היתי מסתדר בכייף
06 מאי 2011, 11:43
שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!
06 מאי 2011, 11:47
06 מאי 2011, 11:51
06 מאי 2011, 11:56
חנו'ש כתב:זה דווקא הזכיר לי שבימי השושלת הגדולה, אחרי שמכבי לקחה את הגביע השני ברציפות שלה, היו כאלו שהתלוננו על זה שבגלל שמכבי לוקחת את הגביע כל שנה זה כבר הפך להיות לא מרגש.
כלומר גם לקחת כל שנה את גביע אירופה לא טוב לאנשים מסוימים.
אבל אין מה לעשות, ככה זה.
אגב, אתמול היה קצת מצחיק לראות את הקוף ביציע מתלונן ביחד כם אלי סהר על כך שהמשחק יוצא בשבת ושמכבי לא נלחמה מספיק בשביל זה.
לפי כל הריבים שתמיד יש לו עם סהר, זה לא נשמע שהקוף מחבב יותר מידי את הדתיים וסביר להניח שאם היה מדובר בכל קבוצה אחרת, הטענות של הקוף היו מושמעות דווקא כלפי הדתיים שדורשים שלא לשחק בשבת, הוא מן הסתם כבר היה מאשים אותם בכפייה דתית ומתחיל לצרוח על זה שישראל היא לא מדינה דתית. אבל כשזה מגיע למכבי, אז חס וחלילה אם היא לא מצליחה לרצות את כולם, היא בסוף יוצאת אשמה שלא הצליחה לכופף את ברטומיאו ואת כל היורוליג גם בעניין הזה.
06 מאי 2011, 12:01
06 מאי 2011, 12:04
חנו'ש כתב:האם מישהו יכול בבקשה לפרסם לינק למשחק הערב, עבור ידידנו שבגולה??
06 מאי 2011, 12:10
אורלי כתב:חנו'ש כתב:האם מישהו יכול בבקשה לפרסם לינק למשחק הערב, עבור ידידנו שבגולה??
ידידייך בגולה נרשמו במיוחד כדי להודות לך, וכמובן לכל מי שיתן לינק.
06 מאי 2011, 12:16
06 מאי 2011, 12:35
06 מאי 2011, 12:37
06 מאי 2011, 12:58
06 מאי 2011, 13:34
06 מאי 2011, 14:03